Erotické masáže Praha

Gina – Masáže Princess

Po delší době (asi půl roku) jsem zavítal do Masáže Princess a vybral jsem si Ginu, protože má prsa aspoň trojky a má na ťapkách celkem dost smajlíkových recenzí. Ale je to opravdu ta stejná Gina Z Red Massage a Studio Le VeLour? Protože u princezen má v profilu věk 20 let a na ťapkách 25. Jinak výška a váha sedí. A u fotek z předešlých recenzí je to tmavovláska a Gina od princezen je blondýna. A do třetice – v recenzích má i pussycat, zato mně sdělila, že pussycat nedělá.

Přijde mi otevřít až k venkovním dveřím. Je to taková milá a sympatická dívka, spíše introvert mi připadalo. Přemluvil jsem ji ke sprše i před, i když původně chtěla až po. Bylo vidět, že společnou sprchu moc nedělá, ničeho zvláštního jsem se nedočkal. Ale aspoň jsem si ji prohlídl celou nahatou, to když jsem ji mydlil prsa, k čemuž jsem si dřepl, a měl jsem i hezký blízký výhled na její pipinku zdobenou tmavou čárkou ochlupení. To jsem ještě nevěděl, že to bude naposledy, co ji spatřím.

Před zahájením samotné masáže hodně dlouhé prostoje a čekání. Po sprše chce zaplatit, platím tedy 2 tácy. Lehám na futon. Zrcadla umístěna po stranách, ale tak blbě, že v nich masírující masérku při poloze na břiše vůbec nevidím. Gina začíná pečlivě zády. Ptá se, co všechno chci namasírovat. Naznačuju, že může vynechat nohy a radši pokračovat příjemnějšími pasážemi, jako B2B a otočkou, chvilku mi masíruje dál záda, ale pak mně stejně vmanévruje k promasírování nohou, že je na to tak zvyklá a začíná to obhajovat, tak říkám, ok a myslím si: tak proč ses předtím ptala, když stejně jedeš podle svého. Naštěstí to netrvá dlouho a otočka nastane celkem brzo.

Spíše mi zpracovává penis, sedí vedle mě, k jejím hezkým ňadrům se nějaký čas moc nedostanu. Chvilku mi přejíždí prsy po ptákovi, což se mi líbí, ale opět jen chvilku. Je to sice celkem fajn, ale chybí tomu víc „šťávy“, víc erotické atmosféry, žhavosti z její strany. Tak to zkouším trošku rozjet a zjišťuju, že moje oblíbené zaboření se do prsou masérky a vůbec jakýkoli můj dotek obličeje nebo pusy k jejím ňadrům a vůbec jakékoli části těla – čili třeba vzájemné jemné polibky na šíji nebo bradavky, to vše je jen za příplatek, „za penízky navíc“, jak tomu říká. Prý mají položku nazvanou body kissing a ta je extra za 500. Cože? To slyším poprvý. Trochu mě to zklamalo. Pokračujeme dál a je to takové… Nic moc. Trochu si ji musím naštelovat do poloh a masírování, jak se mi to líbí, aby jen tak neseděla vedle mě a jen mi ho nehonila, což sice není špatný, ale k mému vyvrcholení to nestačí. Je celkem ochotná, i když to, že jí nemůžu políbit ty nádherný velký dvorce a bradavky mě celkem se.. mrzí.

Ale nakonec dokážeme společnou snahou přijít na úspěšný „styl vedoucí k mému vyvrcholení“, takže „mission accomplished“. A pak podivný hovor, kdy obhajuje, proč zakazuje a nedělá bez příplatku body kissing nebo pussycat, ale příště že třeba můžu zkusit french kissing taky za 500. A vysvětluje mi, že celá masáž se počítá od příchodu do salonu do jeho opuštění. Takže když musím 15 minut čekat, než vůbec začne sprcha je oukej? A samotná masáž že trvá cca 35 minut taky?

Závěrečná sprcha opět společná, neohrabaná, ale opět si aspoň rukama pořádně promakám ta její pěkná ňadra. Rozloučení – jen tam tak stojí, žádné objetí, ani aspoň polibek na tvář, jen popřeje hezký den. Odcházím trochu zklamaný. Gina je milá, sympatická holka, ale na pořádně žhavou masáž podle mého gusta nemá náturu. Takže neutrální smajlík.

Hodnocení: (nic moc)
Masáž Mix, 60 minut, 2000 Kč, https://tapky.info/?4583,gina-masaze-princess-773-480-202-773480202

 

Gina2-mprincess.jpg

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
24 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 září, 2024 13:26

Hmm, tak po takové recenzi bych k ní, ani do toho salonu asi nešel.. :/

12 září, 2024 18:44

Na obhajobu salónu musim říct, že Princezny jsou a stále budou pro mě jeden z TOP podniků. Nicméně obávám se, že mám stejnej názor na Ginu jako tady pán…přijde mi, že nato, jaké tam mám svoje oblíbené slečny, tak Gina přesně jak tu píše pán….žádná snaha ani při rozloučení se obejmout, dát si pusu…no prostě nic :(( řekl bych, že holka je už asi vyhořelá? Nevim nevim. Ale opakování dávat nebudu

14 září, 2024 20:53
Reply to  prosteFilip

If you consider it top salon then definitely not going to visit. 😂 Gina, however I would love to meet but in some other place.

12 září, 2024 14:47

Podle té recenze bych dal závěrečné hodnocení jednoznačně 🙁 Fascinuje mě jak si (hlavně takové spíše druhořadé) salony dokáží vymýšlet stále nové příplatky. Takže „body kissing“ jo? Něco podobného mají v Tantra Clubu, kde si za líbání těla masérky musíš připlatit za VIP masáž. Nejbližší příplatek tipuji „boobs squeezing“. 😀 Ono si ty příplatky někdy masérky vymýšlejí asi samy a nejsou ani nikde uvedeny.

Last edited 5 dní před by Sktr
12 září, 2024 15:00
Reply to  Sktr

Tak abych mi nepřišli s ass-kicking 🙂

12 září, 2024 15:18

Myslíš ass-kicking od nich? Tak to bude zadara a od některých asi i s radostí. 😀 Já preferuji ass-kissing 😏

Last edited 5 dní před by Sktr
user1902
12 září, 2024 15:19

a reakcia salonu? v cene su len dotyky, vsetko ostatne je na dohode s maserkou…
jj, nieco podobne som zazil, ocakaval som od salonu, ktory kedysi byval celkom takym zlatym standardom (obcas skvely zazitok, ale vacsinou priemerny, ale takmer nikdy nie zly), ze dostanem reakciu typu „je nova, prichadzala z ineho salonu, bla bla bla“, ale reakcia bola skratene a prelozene „je to jej vec, nam na tom nezalezi“. v ten moment Princess skoncili na rovnakom zozname, ako Angels, Excelent a dalsie nezmysly.

a v recenzii chyba take to, ze prsia ma po detoch, ziadne nejake velke pevne trojky z fotiek necakajte, to mozno kedysi pred dvomi detmi mohli takto vyzerat

Last edited 5 dní před by user1902
12 září, 2024 23:16

Děvče jsem měl vloni v Levelu a krásných dvorců a bradavek jsem si užil díky valentýnské masáži a slizovani čokolády nejen z prsu, škoda že realita je dnes jiná…

Gina
13 září, 2024 01:22

Ahoj ano, je běžné připravovat si věci na pokoj se kterými budu masírovat, odšatit se, vyřešit finance atd.

Čas který normálně využívám na nachystaní se, když klienti jsou ve sprše jsem nyní musela změnit protože jsi si přál společnou sprchu před masáží, to jsem udělala, ale pak je pochopitelné, že ty organizační věci jako jsou finance, nachystaní olejů atd pak na mě budeš bohužel chviličku čekat. Pokud by byla sprcha samotná, mohla bych využít tvůj čas ve sprše tak jak jsem zvyklá a nemusel bys čekat ani minutu. 15 min to nebylo – zapsat finance, svléknout se, donést ti vodu a oleje. Hýbeme se v řádech max 5 minut. Což je i standardní čas kdy klienti se stihnout osprchovat a než se osprchují, já už jsem dávno v pokoji. Společnou sprchou se ty organizační věci hold pak posouvají a šidíš se pak o čas na masáž.

Extra služby zadarmo nedělám, chceš li extra službu jsou extra penízky. Ano, to je běžná věc.
Zda li masérky dávají extra služby bez příplatků je jejich věc, ale není to součástí masáže. Já extra služby zadarmo nedělám. Líbání těla je extra služba. Dotýkání intimních partií je extra služba. Líbání se je také extra služba. Pussy cat nenabízím ani na webu ani nikde jinde. Pokud li mám jednu recenzi o tom že jsem udělala výjimečně klientovi pussy cat, neznamená že tuto službu dělám a už vůbec to neznamená že je to samozřejmost. Pussy cat nedělám a ano mohla jsem to udělat minulý rok jednomu klientovi a tím to končí. Řiď se tím co mám na webu a tam žádný pussy nemám. Znamená to tedy, že tuto službu nedělám.

Jestli jsem blondýna nebo bruneta? Záleží na tom? Na webu mám aktuální fotky jako blond. Ano byla jsem bruneta a obarvila jsem se. Mám aktuální foto na webu i tady na ťapkách.

Ano hodinka se počítá od doby kdy přijdeš do odchodu. Každé salony mají nastavená svoje pravidla různě. Princess dělá různé akce kde jsou třeba volné minuty zdarma atd . Je potřeba sledovat web.

Znám 3 salony a ve všech vždy bylo na salonu započtena sprcha včetně hodinového času. Je to proto, že pokud klient se bude chtít půl hodiny švachtat ve sprše tak salony opravdu nemají pak další celou hodinu čas. A říkala jsem to i tobě na živo, pokud chceš nějaké akce a dlouhý čas ve sprše tak si příště zaplať hodinku a půl abys měl všeho dost tak jak potřebuješ. Myslím že to je normální. Chceš li být déle ve sprše máš pak kratší masáž a naopak, chceš li co nejvíc času masáže tak šup šup rychle sprcha a žádné zbytečné zdržování. Ale to už je volba každého jak to chce. Někdo tak a jiný jinak. Na všech 3 salonech které znám je hodina započtena včetně sprchy.

Přišel jsi na službu klasická masáž mix,
Která zahrnuje i masáž rukama celého těla i btb.
Od prvních pár minut jsi masáž odmítal, načež jsem se tě ptala, co tedy chceš na erotické masáži pokud ne masáž.
Mrzí mě to.

13 září, 2024 10:32
Reply to  Gina

Díky za reakci, i když mi je z ní spíše smutno. Chodím na masáže do různých salonů už pár let, takže mám docela přehled. Nejsem na to pyšný, je to prostě fakt.

Víš problém je ten, že já a určitě i nitraM také známe 3 salony, kde si společnou sprchou klient nijak nezkracuje čas masáže a erotika začíná už tam. Masérky jsou připraveny již před sprchou a odbíhají vybavit potřebné záležitosti (přinést drink a olej) během svlékání klienta nebo se po krátké chvíli přidají k němu do sprchy.

Dokonce znám jeden salon, kde masérka místnost neopouští ani na vteřinu a všechno má již připraveno. Tak nevidím důvod, proč by klient měl čekat více než minutu. Platíme vám pěkné „penízky“ za hodinovou masáž, která netrvá hodinu, takže byste se měli snažit nám věnovat co nejvíce času.

Líbání těla masérky a doteky na intimních místech že jsou extra služby? Odkdy? To je ale blábol, který si vymysleli některé nové salony (které asi znáš ty) v posledních dvou letech, aby klienta vyždímali co nejvíce. A pokud je to opravdu extra, tak proč to není uvedeno nikde v ceníku, hmm?

Takže normální kvalitní erotická masáž s tebou bude stát kolik? Tak 3500 na hodinu (s doteky po celém těle, lízáním bradavek, líbáním těla, očním kontaktem)? Tak to musíš vypadat jako Megan Fox tedy. 😀

Dané „extra služby“ byly vždy součástí základní erotické masáže (bez ohledu na název) na základě sympatií a to i v Princess salonu. V salonech, které znám já, tomu tak je a pokud by tomu tak nebylo, tak přestanu chodit na erotické masáže.

Masáž mix zahrnuje masáž rukama a btb, ale kdyby tě k tomu btb kolega nitraM nenavedl, tak by po otočce dostal jen honičku od přísedící nahé masérky, při které by tě mohl hladit tak akorát na zadku. Jinak takové tahy, kdy masérka klienta po otočce chce jen vyhonit mi přijdou dost přívatové. „Rychlá ruka“ nebo jak tomu říkají. 😀

Last edited 4 dní před by Sktr
Gina
13 září, 2024 12:16
Reply to  Sktr

Ano klient s extrovkami mi platí 3500- 4000. A? Pokud holka dělá extrovky zadarmo je to její věc. 🤷🏻‍♀️

o každém inzerátu všech masážních salonu se dočteš popis masáže jako základní masáž. Nikde na webu není psané že slečna musí udělat to a to v ceně masáže. Pokud slečna vše dává zadarmo v ceně masáže, je to pak její vlastní volba. Salon nabízí službu masáže, body to body, klasiku atd a za takovou službou se klient objedná. Vše na co jste si zvykly v jiných salonech je služba navíc ze které děláte samozřejmost, ale to není samozřejmost. Samozřejmost je dostat hezkou masáž a příjemný a čistý servis. Uvolnění těla a relax.
To je samozřejmostí.
Ne cumlání čeho koliv. O cumlání prsou, prštění, pussy catech atd není ani na jednom masážním salonu uvedeno, že je součástí masáže a v ceně masáže. Jsou to vše služby navíc.
Které masérka buď udělá
A nebo neudělá. Za takových či jiných podmínek.

Znám salony které služby na víc nedělají vůbec. Ani za příplatek.

Dneska je vše drahé, jsem oficiální OSVČ a platím všechny daně tak jak se musí a patří.

V zahraničí se holky za základní cenu masáže ani nesvlékají.Slečny tady se pro vás tak hodně snaží a pak jí napíšete nějaký nesmysl jako recenzi za co vlastně? Za to že neudělala extra zadarmo? Nebo za to že má větší menší prsa, větší menší břicho atd? Co to je????? Kdo Vás naučil takto kritizovat ženu? Kde se to vzalo vůbec tenhle styl recenzí?

Začali jste si z masážních salonu dělat prostituci. Ale stále se zajímáte o službu masáží.

Vždy každý salon vám řekne že extra služby jsou pouze a jen na dohodě s maserkou. Objednáváte si vždy službu masáže.

Se sprchou se zamyslím, jak to dělat lépe, to je součástí služby.

13 září, 2024 13:15
Reply to  Gina

Ok. A právě proto, co si napsala, je to v Praze nejlepší a snažíme se to tak udržet. 😀 Nikdo normální z masáži prostituci nedělá a kdyby tomu tak bylo, tak by se už kopec masérek na to vykašlalo, ale naopak je stále přibývá a otevírají se stále nové salony. 
A mimochodem, není prostituce právě to, že žádáš penízky za doteky na intimních místech?

K erotickému zážitku značně patří i přitažlivost masérky, proto se hodnotí také shoda s fotkami v inzerátu. My nekritizujeme ženy jako takové, ale nabízenou placenou službu. K erotickým službám patří fotky a určitý vzhled, který je často jiný než v inzerci. Jednoduše jde o klamavou reklamu, to se děje všude i v jiných službách a je třeba na to upozornit a od toho jsou zde právě tyto recenze.

Ještě dodám, že o pussycat a prstení jsem nic nepsal. Líbání po těle je například na krku nebo i prsou. A doteky na intimních místech jsou jen doteky nebo hlazení, žádné uspokojování. To jen aby to bylo jasné, neboť ty pojmy se často zaměňují. Pokud tam nejsou sympatie, tak ani líbaní těla nebo doteky celého těla nebudou součástí masáže.

Ale ok, já se budu držet svých oblíbených salonů a oceňuji slušnou diskuzi.

Gina
13 září, 2024 13:46
Reply to  Sktr

Ano to s tebou samozřejmě souhlasím.
Vzhled masérky patří k této práci a žádná ošklivá žena by v tomto oboru pracovat nemohla. Zkrátka by se ani neuživila a skončila by sama. Protože by nejspíše neměla žádnou práci. A možná měla stejně protože ošklivá pro jednoho neznamená ošklivá pro druhého.

Každý má možnost volby a v tom je naprosto skvělá individualita všech masérek. A každý klient si najde to svoje.

Ovšem recenze které se tady v mnoha ohledech píší mi je z toho někdy opravdu špatně.
I mamka s dětmi může být neskutečně nádherná a proč nějaký pitomec ji tady bude srážet sebevědomí nějakými hlouposťmi? Slabší ženě můžete udělat velké trauma hloupým textem na její vzhled. Je to nevhodné.

Pokud se maserka někomu nelíbí tak běž přece jinam a najdi si tu co se ti líbí. Výběru je dost.

Pokud nastane vyloženě problém řeš to na místě s masérkou nebo se salonem.
Ale k čemu tady úmyslně poškozovat někoho kdo má 2 letou praxi, moc spokojených zákazníků ve své historii a žádnou špatnou recenzi?

user1902
13 září, 2024 13:46
Reply to  Gina

3500-4000 za chvilu s priemerne az podpriemerne vyzerajucou pani, za??? co? za tu sumu sa daju uz zazit ine veci s inak vyzerajucimi slecnami.
ked som pred rokmi zacinal s masazmi, tak mi nevadila mierne vyssia cena oproti privatom, pretoze vsetko zacinalo a koncilo na tejto cene a dostal som nasobne lepsi zazitok plny erotiky. dnes sa za nic plati viac a priplatky za kazdu blbost a cena sa este pocita pomaly od momentu, kedy vyjdem z baraku.
za kazdu blbost sa priplaca na miestach, kam im chodia turisti a vlastne sa vidia prvy a posledny krat. na miestach, kde sa tocia ukrajinky a rusky na pockanie. v serioznych topsalonoch dostanes kvalitnu EROTICKU masaz v zakladnej cene a priplacaju sa skutocne extra sluzby a nie to, co byvalo normalne. navyse, ak existuju priplatkove sluzby, tak aj druhotriedne salony ich maju uvedene na webe, pricness sa posunul na uroven najvacsieho odpadu v Prahe, kde vsetko je len o nahode a mentalnom nastaveni konkretnej osoby. je mi z toho smutno, v Princess som zacinal, cize s tym salonom mam spojene krasne spomienky a vzdy ked idem po Ruskej kde zacinali, tak si na ne spomeniem. v 2020 kedy bolo narocne ist kamkolvek, tak si odtial pamatam jedny z top zazitkov. ale dnes by som tam uz nevkrocil

Gina
13 září, 2024 14:03
Reply to  user1902

Nevím co bylo v salonu dříve a teď.
Salon se hodně snaží o úroveň. Vždy vše je čisté, upravené, krásné, navoněné. Všechny holky které jsem zatím poznala jsou všechny moc příjemné a fajn. S majitelem problém nevidím ani s operátorkou.
Prostředí je utulné a dělají pro vás všechny možný akce aby jste byli spokojení. Masérky mají profesionální kurzy atd atd. Proč takové texty?

13 září, 2024 15:02
Reply to  Gina

Ahoj Gino,

hlavně díky, že jsi sama napsala. Takováto vzájemná zpětná vazba není nikdy na škodu, ale k věci.

Na webu Tvého salonu v sekci „Časté dotazy“ je doslova uvedeno, že:

Cena erotické masáže se navyšuje o tyto služby: Masáž prostaty / 500,-, Footjob / 400,-, Stripshow / 400,-, Pussycat (Tána,Market,Eva)/ 500,- , Lesbi show s vybrátorem Bethany a Tána/ 500,-,BDSM víceslužby Bethany/ 500,-

A dále k dotykům: „Ano, můžete se dotýkat a uspokojit rukou.“

Je dovoleno líbání? „Po dohodě s masérkou“

Já na masáži byl asi 5x a nemám tolik porovnání, ale z toho webu (který jsem měl načtený detailně ještě před touto reakcí, protože jsem se k Vám také chystal) bych rozhodně nečekal, že některá z děvčat, které u Vás dělají, budou chtít příplatky za dotyky na intimních partiích (což je přímo v rozporu s tím, co je uvedeno na webu), ale ani líbání těla masérky (třeba i kromě intimních partií). Líbačky nebo pussycat je jasné extra pro každého, kdo na erotické masáži už někdy byl, ale líbání po těle mimo intimních míst – WTF? Jednak to ani jako extra nemáte uvedené, druhak to podle recenzí i těch pár vlastních zkušenostech beru jako standard.

Ano klient s extrovkami mi platí 3500- 4000. A?“ Tohle je pro mě trochu trigger point v kontextu zbytku tohoto komentáře a jelikož vidím, že jsi docela byznysově založená co do určování toho, co jsou „extras“ a co ne, tak to napíšu upřímně.

Když se na to podíváš jako na službu jako každou jinou, tak my si ji v tomto ohledu vybíráme podle čtyř základních parametrů. Vzhled, cena, rozsah a kvalita poskytnutých služeb. O prvních třech chceme mít jasno předem z webu salonu a o té čtvrté nám něco řeknou třeba tyto recenze. Takže se prosím nerozčiluj nad tím, že tu někdo komentuje reálnou postavu masérek a ber i toto prostým byznysovým kalkulem, který k tomu prostě patří oboustranně. I my platíme daně, máme na to omezený budget, a když si vybíráme salon nebo masérku, nechceme nečekaná překvapení, kvůli kterému bychom si to neužili. Nestojí to úplně malý peníz.

Na rozdíl od Vás tu jsme v plné anonymitě a kdybychom byli srabáci, můžeme schválně počkat třeba pár týdnů, měsíců, aby třeba ta masérka se zpětně nemohla bránit tím, že tu bude reagovat, protože to v tom počtu klientů zapomene. Toho osobně nehodlám zneužívat a případné recenze ani nehodlám psát způsobem, který by u slečny byl nějak traumatizující. Pokud se ale fotky rozchází s webem, je ok to napsat, ale pokud možno, citlivě.

Prostě ať holky a salony dbají na to, aby fotky byly aktuální, bez retuše (tu beru u tetování) a toto odpadne. Definice extras a jejich cena, ať je jasná z webu a pak recenze tohoto obsahu nevznikla. Bonusem by bylo to, že borec by odcházel s lepším zážitkem a Ty by ses tady s námi nedohadovala  🙂 

V každém případě nic ve zlém a ať se daří.

Rodo

13 září, 2024 16:04
Reply to  Rododendron

Tak tohle je dobrá komedie, takže nakonec je v Princess i líbání podle sympatií. 😄 Tak Gino ty své vymyšlené příplatky si nech pro turisty, kteří si tak narychlo neumí přepočítat korunky na eura. Nás, co vám nosíme penízky bez ohledu na sezónu, tím prosím neotravuj a příště budeš mít možná pozitivnější recenzi.
Vsadím se, že po víkendu i to s tím uspokojováním zmizí z jejich stránek. A vlastně ne. Ono je tam stejně velký bordel. Pro mě je největší „red flag“ tohoto salonu to, jak často se tam střídají masérky. Skoro každý měsíc jsou tam jiné slečny na značkách. Dobrý salon si umí udržet dobré masérky. Doba, kdy tam masírovala Barbara, je dávno pryč.

Last edited 4 dní před by Sktr
13 září, 2024 16:28
Reply to  Sktr

Tak u výměny slin je úplně logický, že to je podle sympatií, když u něj dochází k výměně slin. Když tam přijdeš neupravený, zanedbaný, jak asi vypadá tvoje ústní dutina…, ale vzhledem k tomu, že masérky přichází do kontaktu se spermatem, tak by mě nenapadlo, že by tu zmínku o líbání vztahovali i na laskání prsou (pokud to nepojmeš samozřejmě způsobem, jako bys jí chtěl uhryznout bradavku). S tím komentem webovek souhlasím. Nejsou úplně přehledné a jelikož v sekci „extras“ je vlastně FAQ, tak jsem strávil detailní lustrací webovek hodně času, jestli jsem někde něco nepřehlédl, abych se neztrapnil. Nenašel jsem tam totiž ani tu masáž mix, na které Martin měl být, takže jsem si říkal, jestli tam někde nejsou nějaké limity k jednotlivým masážím. To bych potom bral, ale zjevně fakt ne 😀

Last edited 4 dní před by Rododendron
13 září, 2024 17:07
Reply to  Rododendron

Tak to s tím mixem je moc  😂  já už jsem na to slovo alergický, odkdy se objevilo, jsou s ním jen problémy. Masíruje Gina vůbec v Princess?  🤔  😂 

13 září, 2024 17:10
Reply to  Sktr

Tos špatně pochopil. Autor recenze napsal jako druh masáže Masáž Mix. Ne Gina.

13 září, 2024 17:18
Reply to  Rododendron

Aha, tak beru zpět, ale na konci svého komentáře pak také zmínila mix, tak ať si tam v tom udělají pořádek.

13 září, 2024 17:27
Reply to  Sktr

Aha, toho jsem si zase nevšiml já. Hlavně že tam na webovkách těch masáží mají 13 😀 . Ale bambusová erotická masáž mě třeba zaujala.

13 září, 2024 17:51
Reply to  Sktr

Princezny a fotky, to je pekny tema. Slecny se tocej, ale fotky se recyklujou over and over again 🤦‍♂️

16 září, 2024 15:24
Reply to  Gina

Díky, Gino,
teď sis sama na sebe napsala skvělou, úpřímnou recenzi, po jejímž přečtení se ti mnohý zkušený masážník zdaleka vyhne  😅 

24
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx