Erotické masáže Praha

Olivia – Rabbit Hall

Po nějaké době jsem se cítil tak nějak osamělý a chybělo mi ženské obětí. Po chvíli váhání, jestli zajít na jistotu do Candy Shopu, kde holky udržují vysoké standardy, nebojí se dotyků a člověk tam dostane opravdu bohatou masáž, nebo do Rabbitu, kde to občas u některých holek sklouzává do rutiny a pussycatu je méně a méně (stáláci hrozně křiví trh, takže holky to nemají potřebu dál nabízet), jsem se rozhodl pro Olivii. U Olivie jsem už před nějakou dobou byl, takže jsem chtěl vědět jak se za tu dobu změnila. A zároveň jsem doufal, že mi dá vrchovatě GFE, které mě potěší v mém splínu.

Při objednání po WA jsem požadoval trochu nestandardní čas. Měl jsem před tím nějaké jednání a velký logistický problém jak to všechno i s dopravou do RH ve Vršovicích skloubit dohromady, abych po masáži nedorazil domů úplně pozdě. Operátorka mi vyšla vstříc a objednala mne na požadovaný termín, i když jsem jí tím asi zkomplikoval rozvrh. V den návštěvy jsem dopoledne potvrdil schůzku a těšil se na Olivii.

Jednání mi skončilo neplánovaně brzy, a tak jsem volal operátorovi, jestli bych mohl přijít dříve než v domluvený čas. Olivie už měla v té době jiného klienta, ale dovolil mi přijít dříve, abych nemusel dlouho chodit kolem baráku. Dorazil jsem asi o 30 minut dříve, dostal od recepční drink a abych si neukrajoval čas z masáže, jsem šel rovnou sám do sprchy. Asi po 15 minutách dorazila Olivia. Ptala se zdali se má připojit, ale já už byl hotový a těšil se na věci příští. Pomohl jsem Olivii s prostěradlem a s další přípravou. Olivie se pak sama svlékla a já si zpovzdálí vychutnával pohledem její krásné mladé tělo. Uvědomil jsem si, že na masážích prakticky vždycky vidím slečnu jenom zblízka, když už je těsně u mne ve sprše nebo na futonu, a že na vychutnání si krásy nahé masérky zpovzdálí v různých pozicích při aranžování pokoje není běžně moc příležitostí . Tohle byla moc dobrá souhra náhod.

Olivia pochází z Turecka, ale žije zde už nějakou dobu. Češtinu se teprve učí, takže jsem volil angličtinu. Je to krásná, štíhlá holka, která působí velmi mladě a oproti mne i velmi křehce. Uváděný věk i míry souhlasí. Nemá klasické blízkovýchodní rysy, snědost ani velký zadek, jak bychom si asi představovali typickou turkyni, ale má krásný, jemný a milý obličej s modrýma očima, který se mi opravdu moc líbil. K tomu má kratší přirozeně kudrnaté vlasy, bohužel stažené do drdolu. Postavou je vyšší a je přirozeně štíhlá, možná i trochu lolitkovských tvarů. Prsíčka má menší, která se proporčně hodí k její postavě a s krásně reagujícími bradavkami v malých tmavších dvorcích. Bříško ploché a vypracované. Zadeček má malý, pevný, bez výrazných boků, úplně přesně padnoucí do ruky. Pozorovat Olivii nahou zpovzdálí při přípravě pokoje mi vlilo krev do žil, přesně tam, kde to bylo potřeba (doufám že to tu nečte moc feministek).

Olivie při mých návštěvách nenosila brýle, takže jsem nezažil ten popisovaný přísný pohled paní učitelky. Ocenil jsem, že se po celou dobu tváří přirozeně, což může působit že je přísná nebo studená. To je ale velký omyl. Olivie je velmi chytrá a sečtělá, smát se fakt umí, ale když to dává smysl (takže tohle je i výzva pro pány). U ní žádný falešný úsměv nebo afektovanost nenajdete, je naprosto přirozená a v pohodě.

Olivia mne pozvala na postel a s pátravým pohledem se zeptala co budeme dělat. Zvolil jsem B2B s tím, že se pak uvidí. Olivia mi přikázala lehnout na břicho s hlavou trochu dále od zdi. Pak si sedla za moji hlavu s kočkou vystavenou přímo proti mému obličeji a začala mi masírovat hlavu škrabkáním ve vlasech, ze stran obličeje a na krku. To bylo velmi vzrušující a po těle mi běhalo tisíce mravenců, ale obličej těsně u její kočky mi tak nějak neumožňoval se plně soustředit na masáž. Moc si tuto chvíli nevybavuji, ale nedivil bych se, kdybych v tu chvíli neměl nepodmíněný lízací reflex.

Po chvíli mi naolejovala záda a postupně ze své polohy v sedě se začala natahovat a masírovat mi záda až k zadku, kam dosáhla. V tu chvíli jsem již začal cítit na zádech i její drobná prsíčka a bříško. Masáž byla spíše jemná a otlapkávací než na sílu, ale to mi vyhovovalo. Po chvíli se přesunula těsně vedle mne a s intenzivním kontaktem své nohy na mém boku pokračovala s masáží do míst, kam předtím rukama nedosáhla, na zadek a na nohy. Tento intenzivní, i když úplně obyčejný kontakt byl v jejím podání velmi přirozený, příjemný a vzrušivý. Čím dál častěji se na mne nakláněla a přidávala B2B masáž prsíčkama a bříškem. Tím se postupně dostávala do polohy, kdy po mne jezdila tělem odshora dolů, zajížděla přes zadek a využívala i ruce, aby byla kontakt co nejintenzivnější. Často se nám propletly prsty, stiskla mi dlaň, poškrabkala mne na tváři, na krku ale i na citlivých místech na boku. Olivia při tom nepředvádí žádné hrané GFE s funěním do ouška nebo okusováním krku nebo uší, což mi připadá málokdy přesvědčivé a bere to erotickou atmosféru.

V poloze na břiše si kámoše vůbec nevšímala. Já jsem se ale těšil na více kontaktu, tak jsem Olivii po chvíli požádal, že už je čas na otočku. Olivia nebyla proti, tak jsem se otočil na záda. Využil jsem toho, že na mne ještě nenalehla do masážní pozice a tak jak byla vedle mě, ještě v polosedě, jsem ji začal jemně hladit po stehnech, rukou a zádech, kam jsem dosáhl, abych převedl masáž do mazlivé atmosféry. Tohle mělo úspěch, protože Olivie je také mazlivý typ. Bylo vidět že se jí to líbí a že má doteky na těle ráda. Postupně se ke mne schoulila a stulili jsme se do pozice lžiček, abych ji mohl objímat a hladit všude po těle. Nevynechával jsem žádná místa, ale na její poklad jsem nezajížděl, protože mi to tak nějak nepřipadalo moc vhodné. Objevoval jsem všechny její erotogenní zóny a jemnými polibky na tvář, krk a uši Olivii přiváděl k husí kůži. Na ústa jsem nezkoušel líbat, protože se pokaždé instinktivně točila stranou. Cítil jsem souznění a měl jsem velkou radost, že se to Olivii líbilo také.

Po nějaké době se Olivia rozhodla mi moji péči vrátit. Nasedla obkročmo na mne, čelem ke mně, kořenem kámoše částečně na svém clitu a začala mne před sebou honit, abych krásně viděl, co mi tam dělá. Znovu v životě jsem zalitoval svého pupku přes který jsem měl ztížený výhled. Kámoš byl ještě poloměkký a mechanické honění mi nebylo úplně příjemné ale tření o magické místo ho rychle probudilo. Pak už pokračovala s honěním s různýma přestávkama, abych si to užil a Olivii se to podle všeho líbilo také. Ale tohle se nedalo dlouho vydržet a brzy následovala moje exploze. Nemám rád, když masérka po prvním výstřiku pustí kámoše a nechá ho samotného docukat, protože tím předčasně ukončí orgasmus, ale Olivie poctivě honila až do konce orgasmu, do poslední kapičky. Tohle mám moc rád a je škoda, že to moc masérek nedělá.

Po pečlivém otření jsem Olivii obrátil na záda a pokračovali jsme v dalším tulení a mazlení. To jsem si už dodával více a více odvahy a objevoval její další erotogenní zóny. Táhle část ale vynechám, abych zachoval určité tajemno. Olivie je opravdu jemná a křehká a nezaslouží si žádného hulváta. Při mazlení mne začala laškovně zlobit a začala mne kousat na bradavkách, na ruce a na krku. To byla pro mne na masáži nová zkušenost, ale trochu jsem se bál, aby to na mne nezanechalo viditelné stopy, tak jsem si to napoprvé až tak moc neužil.

Při vzájemném mazlení mne vrátila do reality výzva, že je už čas na sprchu. Proč to kuwa na masážích tak letí? Sprcha byla tentokrát jiná než napoprvé. Olivia byla ve sprše celkem kontaktní a rozverná. Několikrát se ke mne přitulila a pomohla mne namydlit a opláchnout a při tom ještě mne ještě stihla párkrát laškovně kousnout do krku. Oblečení, zaplatil jsem a odchod domů. Na recepci jsme se rozloučili polibky na tvář a pohledem beze slov si řekli, že se určitě nevidíme naposledy.

Pokud by někdo šel k Olivii kvůli pořádné sportovní masáži, asi by byl zklamaný, přestože má také masérský kurs. Je to u ní hlavně o vzájemné dohodě, co byste chtěli a jak by měla masáž probíhat. Pokud byste chtěli masáž, bude to spíše hladivá erotická masáž bez zapojení velké síly. Pokud jste mazlivý typ, který rád dává, s Olivií si to oba krásně a hlavně opravdově užijete bez jakékoliv přetvářky a falše. Pokud rádi přijímáte, zklamaní nebudete, ale musíte Olivii navést, co a jak máte rádi. Mě to ohromně vyhovovalo, byl to bezva strávený čas a určitě se vrátím.

 

Druh masáže: Body to Body
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 2600 Kč (po zaokrouhlení s VIP kartičkou)

https://www.tapky.info/?5103,olivia-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz-774910918

Hodnocení masáže: (Velmi dobré)

OLIVIA72325-1-1.webp OLIVIA7235-0.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx