Erotické masáže Praha

Vivien Infinity

Po minulém úspěchu jsem se zase objednal do Infinity spa. Domluva na pohodu s operátorkou a v daný čas mohla pouze slečna Vivien. Zkoukl jsem fotky a souhlasil jsem. Dveře mi otvírá Vivien a fotky na webu sedí. Je to hezká blondýnečka, s většíma prsama a sexy postavou. Je to cizinka a má trochu asijské rysy, což mě dost přitahuje. Exotika🙂. Česky se v pohodě domluvíme. Nabízí mi společnou sprchu a pro tentokrát ji přijímám. Ve sprše si užívám jejího nahého těla, kde není problém si zlehka šahnout a pohladit. Holčina se neustále usmívá a opatrně mě umytí masturbuje. Dokonce jsem si vysloužil i polibek na krk a na tvář.

Tak jsme oba umytí, beru to jako krásnou předehru, a přesouváme se na matraci. Ulehám na břicho a začíná příjemná masáž. Je dost podobná jakou jsem zažil u předchozích slečen, možná se jen více zaměřuje na penis. Při masáži stehen mi už pěkně prstíky jezdí po kulkách a dostává do varu. Poté se maže olejem a začíná super jízda tělo na tělo. Používá lokty, kolena, zadek, ale i hebce oholenou prcinku. Už jsem hodně rozvášněný a přesouvám se na záda.

Po přesunutí na záda ihned využívá svého naolejovaného těla a jezdí po mně jak na klouzačce. Přitom mi ho drtí  v dobré slova smyslu mezi stehny, takže je neustále v pozoru. Střídá různé polohy, takže vidím všechny zákoutí jejího těla. Nakonec mi sedá na stehna a něžnými zrychlujícími pohyby mě dostává do extáze. Poté vše utře a na chvilku si na mě lehá. Pěkné si povídáme jak po mileneckém sexu. Pak se přesouváme do sprchy, kde už očekávám pouze umytí.

Opak byl pravdou… Vivien se přitulí a začíná znovu masturbovat, vzdychá mi do ucha, pusinkuje tvář a když se blížíme ke konci, tak si kleká a pořádně mě vyždíme. Tak tohle bylo něco. Poté se strojíme, společně, a nakonec kulhám domu 😀

Tak tohle byla naprostá erotická paradá. Za nečekaný finiš ve sprše obrovský palec nahoru. Vivien doporučuji.

Infinity mix

60 minut

2300

https://tapky.info/?5131,vivien-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

IMG_3730.jpeg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx