Erotické masáže Praha

Misa Matahari salon

Po dlouhých letech jsem zavítal na tento typ zábavy. Voucher jsem dostal jako dárek od kamaradů a vybral jsem si zkušenou masérku Mischu. Operátorka mě poslala do ulice Pštrossova. Při příchodu mě pozdravila milá recepční a usadila se slovy, ať chvilku počkám na slečnu. Mischa ihned přichází a přesouváme se do pokoje 3 minutky před oficiální zahájením. Masérka mě uvítala podáním ruky a polibkem na tvář. Od začátku se usmívala a byla opravdu milá. Je malinká a má nádhernou postavu a obrovský prsa. Na webu je psán silikon, ale já bych klidně věřil, že jsou přírodní. Pokud jsou silikonové, tak je plastik opravdu frajer. Co jsem dále ocenil, tak je krásný obličej a fakt překrásný zuby. To se jen tak nevidí. Mischa mi po příchodu na pokoj nabízí vodu a já se přesouvám sám do sprchy(společná sprcha nabídnuta, ale raději půjdu do společné sprchy na konci). Než se osprchuji, tak se Mischa svlékne a připraví pokoj. Na její tělo je božský pohled.

Po sprše si lehám na futón na břicho a Mischa mě začíná masírovat prstíky bez oleje. Moc hezky mě přejíždí prsty, že mám hned husí kůži. Po chvilce mě natírá olejem a začíná mě masírovat. Začíná od zad, poté zaměřuje pozornost na zadek, stehna a lýtka. U toho zajíždí prsty mezi nohy a u mě se stupňuje nervozita🙂 dlouho jsem neviděl takovou krásku, tak jsem dost nervózní. Následně se Mischel potírá olejem a začne celotělová masáž. Neustále u toho používá svoje překrásná prsa a já si to moc užívám. Slečna krásně voní a nemá problém se velmi intimně přitulit a dát i polibek. Po chvilce mi řekne ať se otočím. V tu chvíli jsem ještě nervóznější.

Otáčím se a Mischa mě hned uklidňuje svým vlídným usměvem a hezkými slovy, ať si to užívám. Přitulí se ke mně a jemně po mně jezdí a dává pusu na tvář. Velmi často probíhá oční kontakt, což je úplně super. Sama mi pokládá ruku na zadek a prsa. Nemá problém si i popovídat a řekneme si i poměrné osobní věci, za což jsem rád, protože jsem cítil důvěru. Přes moji velkou nervozitu mám problémy s erekcí, tak si Mischa sedá k penisu a začne se mu naplno věnovat. Má úžasné chvaty, fouká na něho, že se ihned blížím k vrcholu, Mischa to vycítí a ihned zvolní a opět ho začíná škádlit tělem. Domlouvám se s ní, že vyvrcholení necháme až do sprchy, tak mě začne opět celotělově masírovat a dostává mě do většího klidu. Následně se přesouváme do sprchy.

Sprchu nejdříve sama nastavuje a až poté mě přizve. Bere si sprchový gel, přitulí se, meje mě jednou rukou a druhou masturbuje. Do toho hezky vzdychá do ucha. Pak si kleká dává si penis před obličej a zase na něho začne foukat, cítí, že se blíží konec, tak se postaví, přitulí se, zrychluje masturbaci a já se vzdávám a vše jde ven. Bože, to byla taková paráda. Nakonec mi umyje záda, oblečeme se a polibkem se semnou loučí.

Musím říct, že jsem takovou parádu nečekal. Holka nádherná, naprosto erotická, milá a empatická. Tuto práci má jen jako přivýdělek a bylo vidět, že to dělá i pro radost. V ty nervozitě jsem si nedovedl představit erekci, natož vyvrcholení. Mischa to dokázala a za to ji moc děkuji. Ještě dlouho se mi bude zdát o jejím úsměvu, nádherných zubech, luxusních prsách a vymakaným zadečku. Snad jsem se s ní neviděl naposledy.

Body to body

60 minut

Platil jsem voucherem od kamarádů

https://www.tapky.info/?3483,misa-matahari-salon-773-164-811-773164811

tady není o čem. Zkrátka fantazie

KMzv4iaBYv_thumb-1.jpg moyXaaggCd_thumb-2.jpeg fbxBlqde5v_thumb-0.jpg

1.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx