Erotické masáže Praha

Leila – Secret place

Secret place se mi docela zalíbil a tak jsem se objednal k zatím druhé slečně. Vybral jsem si Leilu. Jednak bych chtěl dopředu říct, že mluví velmi dobře česky a druhak je taková cute slečna. Spíše introvertní povahy. Co se týká masáže jako takové, myslim že tam určitě místo pro menší vyšperkování ještě bude. Tady podotýkám to naše zajeté školení masérek. Ale to docela předbíhám.

Celé setkání jsem začal o půl hoďky dřív, protože jak bylo vedro, tak jsem si řikal, že přijdu dřív ať mě nevidí slečna víc zpocenýho. Takže jsem zazvonil na zvonek Red Bed o chvilku dřív. Samozřejmě jsem to dal operátorkám včas vědět a nebyl s tím problém. Došel jsem tedy ke dveřím zazvonit. Za minutku mi otevírá velmi milá slečna. Takové tišší povahy, a asi i introvertka, ale jak jsem pak ke konci masáže zjistil, tak se taky dokáže docela rozmluvit a přijde mi víc než sympatická.

No nic, tak tedy společná sprcha, která byla příjemná, žádná divočina, ale seznamování nějaké proběhlo.

Po sprše jsem se usušil a začal si užívat masáž od Leily. Měli jsme na sebe víc času, takže byla pauza i na masáž ode mě. Holka se na to vrhla docela příjemně, bez masáže nohou a když tak to bylo velmi zkrácená podoba. Zároveň jak jsme si povídali tak jsem zjistil, co má ráda a myslim, že je to fakt příjemná leč trochu introvertní duše. Co se týká body to body, tak mi začala vzdychat do ucha, líbat mi ho, pak už ale jezdila po mě svejma prsama, zadečkem, vystřídala pár pro mě známejch poloh. Nějak jsem cejtil, že si holku taky chci opečovávat a ukázat jí, jak to dělám/umim já…:) přišlo mi, že si to začínám víc a víc užívat. Mám z toho fakt velkou radost. Né každá chce ode mě masáž a né každou chci masírovat ale vzhledem k tomu, že jsem byl už v Secret place potřetí, řikal jsem si, že proč to nezkusit hnedka na prvním setkání. A co se týče zákazů, tak s Leilou nebyl zákaz snad nikde. Jen jsem měl pocit že asi při b2b nebude moc doteků povoleno tam dole.

Po otočce jsme se chvilku líbali, mazlili jsme se, slečna si na mě docela zajímavym způsobem sedla, a jala se ruční práce. Přišlo mi, že to je takový so so…zažil jsem i lepší ale i horší. Tady bych šikovnost jejích rukou řadil mezi ty průměrné. Ale opět platí, že když bych si příště řekl jak to mám rád a jak mě třeba oddálí, tak myslím že nebude problém. Přijde mi, že i erotický masáže jsou svým způsobem soustředěný na komunikaci a to jak se to komu líbí. U Leily jsem si připadal takovej víc v klidu než když jsem byl a užíval si s Olivií (kterou za mě můžu doporučit)

S Leilou se dá snadno takřka o čemkoliv pokecat, je docela i empatická a ráda se i dle mého názoru i zasměje.

Setkání nám uběhlo celkem rychle a myslím, že jsme si to fakt oba už napoprvé užili. Nicméně tady chci zmínit, že je zvláštní a zajímavý, že v Secret place mají dvě varianty líbání (o čemž jsem fakt nevěděl) klasické líbání bez jazyka je za 500,- ale french kissing je za 800,- sice tohle mi přijde dost divný že to takhle rozdělujou ale každej salón má holt svojí cenovou politiku.

P. S. Další věc, pro všechny další návštěvníky tu chci a musim říct, že lingam je taky extras a když chcete za hoďku 2x tak taky si musíte připlatit. Btw, vzájemné uspokojování je za 500,- tohle mě asi jako jediná věc trochu mrzí a kazí to ten dojem, ale tak masáže jsou už pomalu ale jistě docela drahá záležitost, achjo…tiše vzpomínám a myslim na ty mé další oblíbené podniky, kde tohle je braný jako samozřejmost. Neřikám, že už se nevrátim, ale při uvažování mi tohle přijde taky malinko ala Loveme kde si musíte doplácet další a další věci aby alespoň trochu to za to stálo…ať si každej udělá obrázek sám. Jsem spoko ale určitě to chce střídat a nechodit pořád do jednoho podniku. Secret place je možná místo ani né tak pro mě jako spíš pro turisty. Když to vezmu a kolem, tak jiné salóny, my letití masážníci víme, která jiná místa to jsou, tak popravdě rozdělovat líbání a french kissing je přijde mi taková past. Podruhé udělat = lingam masáž (i když jsem to chtěl ve sprše), tak bych taky musel zaplatit navíc dalších 5 stovek:(

Nevim, asi jsem pánové už rozmazlenej jinejma podnikama, kde to jede tak jak má a tohle byla pro mě velká škola a svým způsobem i ukázání toho, co chci a co nechci. Ať už v rámci masáže nebo v rámci cenové politiky. Platit za footjob i za jinej druh líbání, ach ach. I když masérka byla moc fajn, tak tohle prostě ne-e…🤑🤮

Body to body

90 minut

2800,- (+ extras french kissing)

https://www.tapky.info/?5225,leila-secret-place-606-566-696-606566696

Hodnocení masáže: 🙂 (dobrá)

IMG_5056.1725529382-1.jpeg IMG_5057.1725529619-0.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
DespotaCZK
12 září, 2024 14:51

Ahoj Filipe,
Mám na tebe dotaz, jestli se náhodou nejedná o slečnu Adélu ze salonu Infinity Massage na kterou si daval recenzi.

Podle fotek její postavy a také podle popisu povahy a vzdychání do ucha mi ji to celkem připomíná.
Rád bych si totiž s ni vyzkoušel to líbání, když v Infinity není nabízeno.

Dekuji, Despota

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx