Erotické masáže Praha

Thea – Rabbit Hall

Podnik: Objednávka cez WA v deň masáže bez problémov. Taká Rabbitia klasika, pekné čiste s erotickým nábojom. Sprcha na izbe a veľké zrkadlá na oboch stranách aj strope.

Vzhľad: Thea je štíhla nižšia slečna s pekným zadkom aj prsiami. Bez tetovaní, piecingov či nafúknutých pier, všetko prírodné. Nie úplne modelka, ale ani jej nie je čo vytknúť. Taký príklad sexy susedky od vedľa.

Osobnosť: Ukecaná, milá baba z východu s dosť dobrou češtinou. Od začiatku navodila príjemnú a uvoľnenú atmosféru. Nebola to hra na milenku, ale opäť skôr ako príjemné chvílu so susedkou od vedľa. Dostatok erotického napätia s vsprávnych chvíľach však rozhodne nechýbal.

Sprcha: Uvoľnená kontaktná sprcha s pokecom a spoločným namydlením.

Masáž na bruchu: Thea rozhodne nič nešidila, nebolo to žiadne hladkanie ale podstivá a dynamická masáž. Premasírovala ma od hlavy až po päty ale bolo to rýchle, nič nenaťahovala a prešla na B2B. Bola to verzia rýchlej a dynamickej B2B masáže, stieranie polôh, ani na moment sa nezastavila. Fakt si to odmakala. Boli tam náznaky GFE ako preplietanie prstov a vzdychanie do ucha, no nebolo ich veľa.

Masáž na chrbte: Otočka v polovici a pokračovanie rýchlej masáže. Prešli sme si šetkým, čo masáž klasicky obsahuje od klasických B2B polôh, blízkosti nos na nos, simulácie sexu v rôznych polohách, titfuck až po 69. Zakončenie pri „lákaní na orál“, kedy sa mi pozerala do očí s brutálne jebavým pohľadom a 5cm provokáciou pri ktorej som si vážne nebol istý, či ho nezoberie do úst. S dotykmi po tele nemala problém.

Po masáži: Utretie a nepokračovala klasickým pritúlením z boku, ale oprala sa oproti mne o moju pokrčenú nohu. Takto sme ešte chvíľu kecali oprit sebe, čo opäť navodilo pohodovú a príjemnú atmosféru. Potom spoločná očistná sprcha a odchod.

Záver: Thea je pohodová prirodzená sexy baba. Nič nešidí, má dynamický štýl masáže pri ktorej vytiahne všetky klasické triky a polohy. Atmosféra bola príjemná a uvoľnená so skôr kamarátskym prístupom. Niektoré masérky majú svoje slabšie stránky, ktoré vyvažujú nejkou ich špecialitou. U Thei bolo všetko solídne. Určite môžem odporúčiť a opakovanie nevylučujem.

Masáž: 60min B2B za 1900Kč (v zľave, normálne 2100Kč)

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 7/10, masáž: 8/10, GFE: 6/10, celkovo:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5224,thea-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Thea9-2.webp Thea10-3-3.webp Thea8-3-1.webp Thea7-1-0.webp

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx