Erotické masáže Praha

Marilyn – LoveMe Massage

V rámci srpnové výhry na Ťapkách (vřelé díky, admine 👍🏻) jsem se vydal do salonu LoveMe Massage, konkrétně do pobočky na Bílkově ulici za Marilyn.

Objednání

Proběhlo přes SMS, velice stručně, poslali fotku vstupu, za mě OK, ale zažil jsem lepší servis. 

 

Příchod

V pořádku nalezeno. Po vkročení dovnitř ale mírný “kulturní šok”, i když jsem se obrnil recenzemi předchozích klientů. V menší recepci je posezení, kde se nacházelo několik masérek, které se mezi sebou urputně bavili východním jazykem (asi UA). Ujala se mě přímo má masérku, na uvítání pouze podání ruky a nabídnutí vody.

Vyřešili jsem voucher, na EXTRAS mi nabídla pouze tits/foot job.

Prostředí není úplně ošklivé, ale šlo by to zlepšit.

Poté jsem čekal dobrých 10 minut na gauči, než mě vyzvala dál s omluvou že jí nešla spustit hudba, no budiž. Dostanu papuče a jdu dál.

 

Místo, masérka a průběh služby

Vcházíme přes chodbu, kde je sprcha kterou využívá více pokojů, pračka, plynový kotel, nic moc hezkého. Pokoj menší (nešly zavřít ani dveře bez posunutí futonu 😁), velmi temný, ale mě osobně to třeba nevadí.

Zapálená vonná svíčka – pro mě příjemné. Zrcadlo pouze u hlavy – za mě nešťastné, na boku vždy lepší za mě. Hudba běžná mellow popová, nijak moc rušivá.

Marylin si troufám říct vypadá stejně jako na fotkách, drobínek baculatější, no krásné měkké tvary a nádherná velká přírodní prsa ve kterých se to rochní náramně.

Sama mi nabídla společnou sprchu, poté se odskočila připravit. Bohužel jsme bojovali asi 5min s teplou sprchou – masérka neuměla plně manipulovat s kotlem na ohřev. Zde by měl salón zamakat. Masérka je prý běžně z jejich jiné pobočky a zde to tolik nezná.

Přišlo mazlení, očištění, mírná líbačka nad rámec.

Jako typ masáže jsem si vylosoval B2B a tak i probíhala jak jsem zvyklý ze standardních salónů. Hned se začalo s teplým olejem po zádech. Vzdycháníčko, šeptáníčko, proplétání prstů.

Poté se natřela a začala klouzat celým tělem, prsy, drhnout micinkou a zadečkem taky, ale to jí zas tolik nešlo.

Otočka – olej, vmasírování, B2B klouzačka, neomezené hraní a laskání s prsy. Začala si více všímat penisu, v klidu začala honit, žádný spěch.

Trochu nás vyrušilo že jsme slyšeli jak se do vedlejší sdílené sprchy “vkrádá” další masérka se svým klientem – zvýšila hudbu. Nešťastné řešení salonu, ale snaha masérky.

Dílo se dokonalo, poté ještě pomazlení (prozradila mi, že je spíše na “milostný” styk, než tvrdší – to mi vyhovuje).

Poté nabídka vody, společná očistná sprcha s krátkým pomazlením.

Myslím že časově jsem to ještě malinko přetáhli, slečna nikam opravdu nepospíchala.

Obléci se, napít, po cestě další mírný šok – potkal jsem dva klienty, jeden z nich už čekal na sprchu (teda.. fakt odpornej starej, nechutnej špekoun – trochu ty holky lituju za takovou klientelu).

 

Závěr

Hele jo, dobrý, být Marylin v lepší salonu, hodnotím ji lépe. Udělá pro vás vše co je v jejich silách a není přes čáru. Cenová politika podniku ale není příjemně nastavena a je vidět že cíle primárně na zahraniční movitější klientelu. A na tom to bohužel pro mě asi pro příště padá. Přeci jen my češi milujeme poměr ceny/výkon.. 😁

 

Hodnocení: (dobrá) (7/10)

Typ masáže: B2B

Kompletní cena: zdarma díky výhře, běžně 2000 Kč.

Odkaz na masérku: https://tapky.info/?4663,marilyn-loveme-massage-727-855-109-727855109

PS: @admin  – předchozí (první) recenze od Sportovce je za mě příšerná a nemá ani správné jméno masérky. Nemohlo by se má počítat jako první a dostat 3 tickety do soutěže? Díkes!

Buďte na masérky gentlemani, nebuďte hulváti. 🍷

65dcab147768d_Marilyn-03.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 září, 2024 19:35

Was she Chubbier than the pics?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx