Erotické masáže Praha

Liana – Rabbit Hall

Liana je výjimečná. Kdo máte rádi štíhlé, vysoké holky, které krásně reagují na dotek a jsou tam pro vás, ochotné vyjít vstříc, tak je Liana jasná volba.

Objednání:

Moje první návštěva v RH. Objednání přes WA. Rychlé reakce. Prosba o potvrzení v den návštěvy a pak podrobná instrukce, kde salón najít. Paráda.

Salón

Byl jsem na pobočce ve Vršovicích. Trochu jsem se bál, když jsem si ve zdejších recenzích přečetl, že má být salón nad Penny marketem. Penny znám totiž jen jako samostatně stojící stavby, takže jsem si představoval, že někam polezu po kovovém schodišti na stěně marketu, které povede bůhví kam. Tak kdyby někdo z vás měl stejnou obavu, nemusíte. O Penny vůbec nejde. Je to zkrátka první patro, na které se jde přes široký ochoz a kolem vstupu do salónu je vcelku klid (byl jsem v pátek v podvečer). Cesta je dobře značená od zastávky tramvaje.

Do salónu jsem byl vpuštěn skoro hned po zazvonění. Uvnitř mě přivítala recepční, nabídla pití a odvedla mě na pokoj. I když bylo vedro, v pokoji bylo příjemně díky příruční klimatizaci. Bylo tam čisto a světlo, což oceňuji a taky na posteli bylo normální prostěradlo. To mě potěšilo obzvlášť. Vůbec nechápu, proč jinde na postel musí masérka dávat kus buničiny, který se stejně při divočejší akci hned sroluje. Za to Rabbit Hall palec nahoru.

Liana

Dal jsme si nějaký čas odstup, abych nepsal recku v opojení všemi hormony, které se mi během setkání s Lianou vyplavily, ale můj pohled na ní a to, co jsem zažil, se nijak nezměnil a nadšení zůstalo na 100 %.

Liana je vysoká, štíhlá, s drobným piercingem v pupíku a klitu a nevýrazným tetováním, které nijak neruší. Má krásné blond vlasy, byť teď kratší, než na fotkách na webu RH, hebkou pleť, dokonalý zadeček a nádherně responzivní prsa. Ona tedy hezky reaguje na doteky celá 🙂 Měla na sobě titěrné kalhotky a podprsenku.

Liana je vtipná a inteligentní. Mluví anglicky (jinak jsem nezkoušel a jednou jí po mých dotecích uniklo “da”, což počítám bylo rusky, ale ruštinu už bych nedal). Její angličtina je na úrovni, kdy se s ní dá hezky vtipkovat. Ani jednou se nestalo, že by nerozuměla. Pracuje v kreativním oboru a je umělecky založená, což je i pro masáže evidentně bonus. 

Její smysl pro humor se projevil hned jak vešla do pokoje. Vyslovil jsem totiž při rezervaci přání, aby měla vysoké podpadky. Měří sice 178 cm, ale já mám rád vysoké holky na vysokých podpadcích. Liana to povýšila na nový level. Přišla v botech s 10 cm podrážkou a 20 cm podpadky. Bylo na ní vidět, že se těšila, že bude vyšší, než já. To se jí o pár centimetrů nepovedlo, ale dívat se tak krásné holce z očí do očí dva metry nad zemí je pro mě zážitek.

Liana je ohromně milá, veselá, vstřícná a proklientsky orientovaná. Dokáže vyvolat pocit blízkosti, jako byste se znali odjakživa.

Lap dance

Po objetí, výměně komplimentů stran naší výšky a předání drobné sladkosti, jsem měl lap dance. Liana ho má podle webu ráda, tak jsem byl zvědav.

Posadila mě do křesílka a začala tančit. Během toho se svlékala a nabízela mi výhled na své dokonalé tělo ze všech stran a nechala se hladit. Když si stoupla nade mě, úplně nahá a já viděl její nekonečné nohy, hladce oholenou kočičku, ploché bříško, krásně padnoucí prsa a nad nimi velký vysmátý úsměv, byl to pohled pro bohy.

Masáž

Po lap dance si mě svlékla a odvedla do sprchy, která byla spíš očistná. Namydlila mě a když se věnovala kamarádovi, tak si klekla. Ale žádný divočina.

Po sprše se zeptala, jakou chci masáž. Chtěl jsem se hlavně mazlit, tak jsem objednal B2B. Liana povídá, ať si lehnu, jak chci. To jsem hodně ocenil, protože část na břiše mě nebaví a rovnou si lehnul na záda. Tím ale vlastně dala najevo, že nic není problém. Udělala, o co jsem si řekl (nutno dodat, že jsme gentleman a respektoval jsem její hranice – žádné líbání a pussycat).

Rád bych vám napsal, jaká byla masáž, ale jak jsme se přišel hlavně mazlit, tak jsem se k masáži moc nedostali a já si užíval dary jejího dokonalého těla. Ten kus B2B na závěr ale stál za to. Má zajímavé způsoby, jak si na vás lehnout, třít se, nastavit do zrcadel, které jsou po obou stranách postele a práce s penisem je (kreativní) na jedničku.

Závěrečná sprcha byla zase očistná.

Shrnutí:

Liana je jedním slovem skvělá. Nějakou dobu jsme hledal oblíbenou masérku a teď ji našel (ostatně to se opakuje i v předchozích recenzích). Je mladá, krásná, vstřícná, vtipná a umí to s námi 🙂

Body to body

90 minut

2800 Kč + 500 Kč (lap dance) + něco navíc

https://tapky.info/?4890,liana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

😃 (super, skvělá)

Liana13-1.jpg.webp

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx