Diskuze

Komunikativní masérky

Ahoj, s masážemi víceméně začínám, byl jsem nedávno na čtvrté (během roku). Vzhledem k tomu, že jsem introvert a moc toho nenamluvím, u masérky se mi líbí úplný opak. Dáte mi prosím doporučení na komunikativnější masérky, se kterejma máte zkušenosti?

4 2 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
user1902
4 září, 2024 19:21

to je tazke. pokial si malo komunikativny, tak je narocne, aby maserka bola komunikativna. mna to bavi na masaziach ich na konci prekecat (a ked sa pozname, tak aj na zaciatku), ale ked je maserka nekomunikativna, tak ma to po tretom pokuse prestane bavit. a ocakavam, ze to iste bude mat aj maserka – ked nebudes komunikativny, tak ju to prestane bavit.

5 září, 2024 00:53

Anita z Tantra club

5 září, 2024 14:13

Eva (Rabbit hall)
Elis (Masáže Princess)
Olivia (Secret place)
ale je jich určitě víc…jen pánové objevovat. Ono je to taky tím, jak jste na slečny milí a dle toho, jak se (ne)umíte chovat. Se mnou komunikují a rády snad všechny za kterými jdu 😊🤪

13 září, 2024 15:43
Reply to  prosteFilip

To možná ano, ale ty asi nebudeš prototyp introverta, jaký bude autor dotazu, viď  😀 ? Já to třeba mám podle aktuální nálady a můžu říct, že třeba Eva při mé návštěvě byla hodně přizpůsobivá. Sama od sebe nezačala a to, že je s ní fakt sranda, jsem zjistil bohužel skoro až při odchodu.

14 září, 2024 00:16
Reply to  Rododendron

To bude těžké. Chodím na masáže spíš sporadicky a stále nějak nevím, hlavně na začátku, o čem by bylo vhodné se bavit. Masérky většinou nadhodí nějaké všeobecné “jak se máš“ nebo tak něco a když se dočkají spíš formální odpovědi, tak asi usoudí, že o hovor nestojím nebo jsou samy rády, že mají klid od řečí. Přitom na konci, když si s některými už celkem pokecám je mi líto té nevyužité příležitosti, ale prostě mi ten nezávazný hovor před “tím“ nějak nejde a zatím žádná se o něj zvlášť nepokoušela. Skoro mi někdy vyhovovaly více Ukrajinky, u nich mohly být mé jednoduché odpovědi vítány jako přizpůsobení se jejich jazykové bariéře a ne jako setkání s blbcem, který neví co říct. 😐 

13 září, 2024 13:30

Regina z Candy, Stella z RH, Barbara z Barbara masáže, Jenny z Le Velour, Stella z Infinity 🙂

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx