Erotické masáže Praha

Nika – Rabbit Hall

Poslední dobou rád experimentuji v Rabbit Hallu, protože mi vyhovuje svojí dostupností a profesionalitou. V podstatě žádná ze slečen, které jsem zde doposud navštívil nebyl úplný propadák a nemusel jsem litovat vydaných peněz. Bohužel vybraná slečna byla v můj preferovaný den beznadějně vybookovaná a tak jsem si z nabízených množností vybral Niku. Podle fotek mne na ní zaujala její exotická krása, dlouhé vlnité blond vlasy, prsa a v RH čím dál vzácnější nabídka pussycat. Pamatuji si, že Nika se v nabídce RH objevila relativně nedávno a tak proč nezkusit někoho nového?

Objednání přes WA proběhlo jako tradičně efektivně a rychle a v dobré atmosféře. Jako vždy jsem hned obratem dostal zprávu s mapkou a instrukcemi, kam se mám dostavit. Tentokrát to bylo do salonu na Vinohradské, který sice nemám moc rád kvůli ponuré atmosféře, šeru a nyní i tropickému vedru na pokojích, ale alespoň to mám blízko.

Na Vinohradskou přicházím asi o tři minuty dříve a jsem ihned vpuštěn automatickými dveřmi dovnitř (opravdu se otevírají automaticky při příchodu i při odchodu). Dole při vstupu do salonu musím zvonit, ale během pár vteřin mi otevírá nádherná slečna s obrovským úsměvem, která mne svým půvabem docela zaskočila. V minulosti v RH otevírali operátor, masérka nebo i jiná masérka (a nezřídka bych dal operátorce i přednost před vybranou masérkou J) a tak jsem se jí pro jistotu zeptal, zdali je to Nika. To ji rozesmálo a potvrdila, že je. Následně mne doprovodila na pokoj a nabídla mi něco k pití. Na tři minuty odběhla pro pití a olej a já se zatím v tom horku pokoje smažil ve vlastní šťávě.

Po návratu zavelela jít společně do sprchy. Ve sprše mi snad četla myšlenky a navrhla, jestli chci na osvěžení  chladnější vodu, což jsem s díky přijal. Nika se mi opravdu líbila a docela mne tím znervóznila, takže jsem se choval jako začátečník a nebo spíš trouba. Nika to vytušila a na prolomení ledů mne objala tak, že se ke mne celým svým tělem a celou svou silou přimáčkla a to opravdu zafungovalo. Přestal jsem být nervózní a kámoš se začal stavět do pozoru, což se mi ve sprše moc často nestává. Ve sprše jsem od Niky zažil přístup, který se zkušeností vyrovnal legendárnímu Candy shopu. Nika mne sama celého umyla a já tam jenom stál a nic nedělal. Při tom se ke mne při všech příležitostech tulila, líbala mne na krku, uších a věnovala se průběžně i kámošovi dole. Nejenom lehce pohmatem zjistit, jestli tam je, jak bývá většinu zvykem, ale několikrát ho i kvalitně pohonila, pak odhrnula předkožku, pohrála si s obnaženým žaludem a poškrabkala ho na nejcitlivějších místech. Protože jsem tam stál jako tvrdé Y, tak mne vyzvala, abych ji také umyl, cože jsem moc rád udělal.

Ve sprše jsem si začal více všímat, jak Nika vypadá. Oproti fotkám na webu vypadá v reálu mnohem lépe! Je vysoká a je opravdu štíhlá. Po stažení vlnitých, blond vlasů do drdolu má podlouhlý, lehce hranatý obličej a velké veselé oči. To je velká změna oproti typickým ukrajinským rysům a kulatým obličejům většiny ukrajinských masérek. Vzhledem a neustálým obrovským úsměvem mi trochu připomínala herečku Anne Hathaway. Rty bohužel přifouklé, ale měly přirozenou barvu a na jejím úzkém obličeji to ani moc nerušilo. Tělo opravdu krásně štíhlé a boží. Nika má krásně tvarovaná prsa velikosti 2.5-3. Na fotkách RH svázaná těmi pásky přes prsa, které jí je rozplácly to není vůbec poznat. V reálu jsou pevné, trčící jako dvě homolky, hebké, symetrické a krásně u sebe. Žádný náznak povislosti nebo psích oušek. Dvorce jsou růžové, bradavky přiměřeně veliké a krásně reagující na dráždění. Na těle má pár tetování. Na klíční kosti má celkem vkusný motivační nápis a pak jsem si všiml ještě nějakých tetování na noze nad kotníkem. Zadeček má Nika malý, krásně do ruky, a ploché bříško. Prostě krása. A hlavně Nika pochází asi opravdu z nějaké šťastné planety, protože byla po celou dobu usměvavá, veselá a neskutečně pozitivní, takže atmosféra masáže byla po celou dobu 10/10, jako s trochu prdlou kámoškou od vedle.

Na konverzaci v češtině to moc není, ale Nika ji preferuje nad Angličtinou. Často nerozumí nebo chápe obsah vět jinak, než co člověk říká. Snaha o konverzaci vyžadovala hodně mojí energie, abychom si vzájemně rozuměli. To mi celkem dost odvádělo pozornost a bralo energii, tak jsem nezaváděl žádné intelektuální hovory, ale jenom zdvořilostně konverzoval a střídavě přecházel do angličtiny, pokud šlo o něco důležitého.

Cestou ze sprchy na postel jsme se domlouvali na masáži. Původně jsem chtěl akční B2B, ale Nika hned nastavila pravidla, že žádné doteky na intimních místech. Tohle mi vadilo, protože tak jak BigMac není bez okurčičky kompletní, tak masáž bez doteků dole pro mne není masáž. Je to jeden ze smyslových zážitků, který na masáži rozhodně musím mít. Takže tedy rovnou volím Pussycat, kterou jsem měl pro sebe v záloze, kdyby to bylo opravdu dobré a cítil jsem, že tohle dobré bude.

Začínáme na břiše a iniciativu jsem přenechal zcela na Nice. Nika mne opravdu důkladně poleje olejem a začíná s masáží. Začíná skutečnou masáží dole u nohou. Není to jenom takové hlazení, ale Nika opravdu provádí sportovní masážní techniky. Svaly na lýtkách, achilovky a pak i svaly na zadní straně stehen mi hněte dlaněmi, špičkami prstů a později i lokty. Při masáži využívá váhu svého těla. Bylo to příjemné a uvolňující. Po chvíli začne přidávat B2B. Nejprve po mne klouže podélně po břiše odshora dolů. Při tom se porůznu zastaví u mé hlavy, zafuní do ouška, zavrní, tu lekce kousne. Při masáži využívá svých vnad, aby mi jimi promasírovala zadek nebo za krkem. Při plazivých pohybech po mých zádech různě krčí nohy, takže porůznu po těle cítím její kočku nebo jemný několikahodinový strniště. Po nějaké chvíli se otočí kolmo tak, abych měl dokonalý výhled v bočním zrcadle na její poklad a pokračuje v masáži mých zad a zadku svými prsy. Při tom různě pokrčuje nohy, abych měl výhled co nejlepší. Tato část trvá necelých 10 minut a následuje otočka.

Na pasáž na zádech jsem se těšil nejvíc. Opět nechávám iniciativu na Nice. Masáž na břiše Nika opět začíná v poloze kolmo ke mne, kde po mne klouže prsy po břiše a postupně pokračuje směrem ke kámošovi a pak nahoru k mému obličeji. Při tom mi nastavuje zadeček ke hraní, ale stále se neodvažuji zkoumat žádné záhyby jejího těla, jenom ji porůznu hladím po těle. Poté se na mne položí a pokračuje v B2B vleže na mne. U obličeje mi nastavuje prsa, abych si s nimi mohl pohrát, pocumlat bradavky a pomazlit se s nimi. Bradavky mají příjemnou velikost do pusy a krásně reagují. Opět mne líbe na krku, uších, vrní do ouška. Já ji to líbání milerád oplácím a zdá se, že není proti. Po určité době se otáčí hlavou k mým nohám a pokračuje v B2B klouzání, ke kterému už ale přidává polohu 69. To je poprvé, co jsem rád za svůj pupek, protože když mi na něm obkročmo sedo-leží, tak musí mít nohy doširoka rozkročené a já mám dokonalý výhled . Začínám se rukama věnovat její kočičce a dávám jí první masáž. Nika mne k tomu masíruje prsy na kámošovi a více a více se tře kočkou o moje břicho. Kámošovi se věnuje čím dál intenzivněji a čím dál častěji ho začíná honit. Opět k tomu přidává tu její specialitu práce se žaludem a škrabkání na něm, což se nedá dlouho vydržet, a tak ji prosím ať zvolní, protože k tomu hlavnímu jsem se ještě nedostal.

V poloze 69 se Nika pomalu začíná přisouvat k mému obličeji, až na ní dosáhnu. Raději se zeptám, jestli už můžu, a po jejím souhlasu začnu já svoji osvědčenou sestavu. Má krásně anatomicky tvarovanou malou kočičku, pěkně vymytou a chutnou, vše tak akorát pro potěšení chlípného chlapa. Nika si tuto část masáže užívala a její vokální projevy postupně přidávaly na intenzitě. Když viděla, že už jazykem ochabuji, tak se sama obsloužila třením a tlakem o moji bradu a vším co se jí na mé lebce hodilo. Při tom mne honila, ale tohle se vážně nedalo vydržet a tak jsem chtě nechtě musel tam dole kapitulovat. Nice se to ale ještě nehodilo a podle ní jsem ještě nedokončil co bylo potřeba, tak že se pokusí o druhé kolo a já ať se dál snažím. Takže já jsem pokračoval dál s pussycat a Nika se snažila o druhé kolo. Ale to bylo na mne vážně moc brzy. Na zvadlém kámošovi to ani nebylo moc příjemné (ani holky ten multitasking nemají tak koordinovaný ), tak jsem jí po chvíli zastavil.

Ještě zbýval čas, tak do dál? Nika si sedla za moji hlavu do tureckého sedu a zavelela, ať se k ní přesunu. Tady ale zapracovala jazyková bariéra a já nepochopil, co mám udělat. Tak mi nakonec řekla, ať si lehnu na záda, hlavou do jejího klína a dostal jsem jako bonus masáž hlavy. Škrabkání ve vlasech a na ouškách bylo moc příjemné a odpustil jsem jí i naolejované vlasy. Následoval ještě jeden pokus o oživení kámoše v osvědčené pozici 69, ale už se prostě nedařilo a začal nás tlačit čas. Tak si Nika ještě rezignovaně na 2-3 minuty ke mně lehla na bok, krásně jsme se na závěr pomazlili a už byl čas na sprchu. 60 minut je na takovou kombinaci velmi málo, ale byla to moje první návštěva u Niky a vzít si více času je risk.

Sprcha byla opět jiná než jsem doposud kdekoliv zažil. Nika byla zase iniciativní a sama mne umyla. I ve sprše se krátce pověnovala mému kámošovi, co kdyby přece… Až mi bylo líto že masáže neprobíhají ve sprše. To by byl účet za vodu . Nakonec usušení  a oblečení, ale to už každý sám . Zaplatil jsem a Nika mne doprovodila k východu. Rozloučení bylo standardní, tady už Nika iniciativu neměla. Takže letmý polibek na tvář a čas se jít ochladit ven na čerstvý vzduch.

Tato masáž mne bavila. Většinou jsem na masážích já iniciativní, ale tentokrát jsem to nechal jenom na Nice a dobře jsem udělal. Už jsem jinde zažil i lepší a přesvědčivější GFE, ale to už člověk přestává vnímat rozdíl mezi iluzí a realitou a v tomto případě to bylo na erotickou službu přesně akorát. Za své peníze jsem dostal úplně všechno, co jsem od masáže očekával a domů jsem šel v tak dobré náladě jako už dlouho před tím ne. Opakovat určitě budu a Niku mohu bez zaváhání doporučit všem, kdo se nechají rádi opečovávat a zároveň i rádi dávají.

 

Druh masáže: Pussycat
Délka masáže: 60 minut
Cena masáže: 2600 Kč

https://tapky.info/?5174,nika-rabbit-hall-774-910-918-774910918-eroticka-masaz

Hodnocení masáže: (výborná masáž ve všech ohledech)

Nika9-1.webp Nika11-3-0.webp

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx