Erotické masáže Praha

Luna – Fantazie masaze

Ve Fantazii vše opět proběhlo k mé spokojenosti. Vybral jsem si Lunu, nejdříve zjistil dopředu jak bude pracovat a domluvil termín, který jsem v den D potvrdil. Otevření do minuty po zazvonění a podle instrukcí mířím opět do suterénu. Tam už na mě čeká Luna, moje královna následující hodiny. Za mě hezká slečna z východu. Je to pořádná ženská, vysoká a je za co chytit jak nahoře, tak dole. Díky mládí je vše pěkně pevné a na dotek tedy moc příjemné.

Začínáme pohodový rozhovor a je vidět že si budeme rozumět. Sprchu dávám sólo a po sprše ulehám na břicho. Pokračujeme v načatém hovoru, ale jelikož mám b2b, tak po chvilkové masáži rukama Luna hned olejuje celé mé tělo a její a začíná to rozjíždět prakticky od prvních minut. Ví kam sáhnout, jak se přitolit a vše je moc příjemné. Dostávám vášnivé pusy na ucho a když proplete prsty, tak dostávám chuť na romantiku a líbačku. Ptám se tedy na připlacení s čímž s úsměvem souhlasí. V mžiku se otáčím, no a pak už se celá masáž tak nějak stočila úplně jinam 🙂 Líbali jsme se, vzájemně jsme se dráždili. Bradavky v puse nebyly vyjímkou. Chvilku ležela Luna na mě, pak vedle sebe, pak já na ní. Asi nemá smysl to dál rozebírat. Prostě jsme si asi hodně sedli, nebo je to moc dobrá herečka. Každopádně já bych se s někým, kdo by se mi nelíbil, takhle líbat nedokázal. Tak to asi hrané nebylo 🙂

Finále proběhlo mezi naše těla, nevím jestli se mi povedlo finále i u Luny, protože při orgasmu odpadávám a už dál nehoním 😀 Tvářila se spokojeně a já se ptát nechtěl. Společne jsme ještě chvíli poleželi a romanticky se dolíbali. No bylo to moc fajn a musím říct že pro mě velké překvapení. Společná závěrečná sprcha mycí a objímací. Při loučení u dveří mi skoro slza ukápla 🙂 Dělám si srandu, vím že se tam můžu kdykoli vrátit, což také plánuji.

Hodnocení: Super 🙂

Masáž: b2b 1 hodina 1900 + 700 líbání

odkaz: https://www.tapky.info/?5104,luna-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

luna_012.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx