Erotické masáže Praha

Jenifer – Candy Shop

Zdravím,

tohle je moje první recenze, i když již pár návštěv erotických masáží za sebou mám. Předem se omluvám za délku textu a doufám, že to někdo dočte až do konce :D.

Objednávám se k nové Jenifer, vidím, že má sice jen jednu recenzi, ale je to vysmátý smajlík, a říkám si, že to snad bude zas super zážitek, ale právě že vůbec.

Přicházím na čas, scházím po schodech, kde mě vítá milá recepční a ptá se na rezervaci, odpovídám, že jdu za Jenifer. Kouká do mobilu a prý žádnou rezervaci na tento čas nevidí. Ukazuji komunikaci s operátorem, kde je rezervace na daný čas potvrzená, následuje telefonát recepční asi s operátorem a poté ke mně přichází, že si špatně zapsali čas rezervace, ale že Jenifer má volno a hned ji zavolá.

Po chvíli přichází Jenifer, bez úsměvu s lehce znuděným výrazem, podání ruky a pusa na tvář. Nemám z toho úplně dobrý pocit, ale už jsem tady, tak se jde na věc. Padl na mě velký pokoj hned vedle recepce, se zrcadlem za hlavou. Jenifer připraví futon, svléká se a míří do sprchy, mám radši samostatné sprchy, ale už je tam, tak jdu za ní. Nejsem moc velký fanda společných sprch, takže se sprchujeme jen vedle sebe, což je za mě v pohodě. Po sprše dostávám instrukce k ulehnutí na břicho.

Jenifer začíná jen takovým jakoby tlapkáním dlaněmi po mých zádech, to trvá snad 10 minut a pak nanáší teplý olej. Říkám si, že konečně nastane B2B část, ale Jenifer si kleká vedle mě a následuje ježdění dlaněmi, předloktím, lokty a dále holeněmi, po mých zádech, které trvá docela dlouho, až to začíná být nuda. Ještě se tedy na chvíli otočí a nastaví zadek do zrcadla. Pak si natře hrudník olejem a prsy mi jezdí po zádech, přidá ještě asi 2 fouknutí do ucha. Po nějaké době se přesouvá na dolní část, sedne si mezi mé nohy, masíruje achillovky a ťapká mi prsty po chodidlech, pak mi naolejuje celé nohy a jezdí mi po nich předloktím a rukama. V půlce změní a jezdí mi po nich svými holeněmi a kolenem od spodu, až k hýždím. Tímto končí celá masáž na břiše, která trvala podle odhadu snad 2/3 času.

Následuje otočka, olej, přejíždí mi rukama od hrudníku ke stehnům kolem intimních partií. Ptá se „Nějaký extras chceš nebo ne?“ „Ještě uvidím,“ odpovídám. Pak mi přejíždí prsy a předloktím přes hrudník a rozkrok. Jenifer se většinu masáže dívá někam mimo, já sleduji hodiny nade mnou, myslím na všechny ty super minulé masáže a říkám si co bude dál. Ani jsem se jí nedotýkal a jen jsem tam ležel, nebyla na to atmosféra. Nakonec ho bere do ruky, začíná celkem zběsilá honička s jasným cílem mě co nejdříve udělat, konec, utření, a že jdeme sprchy i když prý máme ještě čas, souhlasím. Já jsem rád, že je konec. Žádná imitace sex. poloh a B2B taky moc ne. Po většinu masáže vlastně jen klečela vedle mě nebo mých nohou. Nechci slečnu řídit a říkat jí, jak to má dělat, když už za to dávám nemalé peníze. Platím, a při odchodu recepční schovává dalšího klienta za závěs, abych se s ním nepotkal.

Celou dobu měla slečna znuděný výraz a usmála se snad jen jednou, měl jsem pocit, že jí to absolutně nebaví a nejradši by byla někde jinde. Atmosféra na bodu mrazu. Byl jsem u ní ten den poslední, tak nevím, jestli to bylo tím, že byla třeba unavená anebo protože spletli čas rezervace, tak s tím nepočítala a nebyla připravená.

Začali jsme zhruba o 5 minut později kvůli zmatku s rezervací a než se vše připravilo a končili cca o 10 minut dříve.

Přicházel jsem natěšený, že jdu zas po pár měsících na erotickou masáž a odcházel zklamaný. Tohle se opravdu nepovedlo. Když to porovnám s předchozími, tak zatím nejhorší masáž, na které jsem byl. V jejím podání to byla jen „masáž“, erotická vůbec. Na ero masáže chodím sporadicky a s Candy mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti, o to víc mě mrzí, že to dopadlo takto. Doufám, že to byla jen špatná náhoda, kterou jsem odnesl zrovna já, jinak by si slečna měla rozmyslet, jestli je to práce pro ni. Do Candy bych se rozhodně někdy rád vrátil, ale už za někým jiným.

 

Druh masáže: na masáži jsme se přímo nedomlouvali, ale asi nějaká variace na Body to Body, stejně mezi nimi není skoro žádný rozdíl

Délka: 60 minut

Cena: 2000,-

Odkaz: https://www.tapky.info/?5169,jenifer-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení: špatná

obrzk.jpg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 září, 2024 16:58

Did you use 24h format or AM/PM? I started using 24h format after similar mix-up at another spa.
In candy shared shower is the literal ice breaker. It’s kind of speciality (another one could be luxary grand) so lack of chemistry in shower could have snowballed. I have met Jennifer before Candy, during Nirvana days and my experience was very positive.

2 září, 2024 18:06

Chlape, to myslíš vážně? Samozřejmě že je rozdíl mezi body to body a třeba tantrickou masáži (tam lze mít i nějaké ty extras) nicméně holky se nějak zaučit musí a zároveň Candy je pro mě stále TOP podnik. I co se projevu týče;) jen možná jste si nesedli…To se také mohlo stát

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx