Erotické masáže Praha

Daniela – Rabbit Hall

Zdravím a přidávám druhou recenzi, tentokrát na Danielu z Rabbit Hall, pobočka ve Vršovicích. Nápisu White Rabbit, ve vyvýšeném patře nad Penny si všimnete i ze zastávky, ale vchod celkem diskrétní, zřejmě není poblíž vstupu do bytových domů, takže super.

Otevírá Daniela, pěkná blondýnka, okolo 30 let, původem Ukrajinka, ale češtinu ovládá výborně. Přiložená fotka podle mě i slušně vystihuje její obličej. Pár slov na úvod, konstatuje, že ví, že už jsem u nich byl a ptá se jenom, jestli mám nějaký dotaz k průběhu masáže, říkám, že ne a jde se do sprchy. Pokoj měl samostatnou koupelnu. Sprcha byla spíš očistná, sem tam nějaké pohlazení/pomazlení, žádná divočina.

Jde se na břicho, Daniela nabídne extras, které dělá, v tu chvíli nepřikupuju nic a čekám, jak to bude probíhat. Daniela začíná masáží hlavy a šíje tak, Vám sedí za hlavou a máte výhled na její rozkrok. Masáž zad mi připadala spíš jako takové tlapkání a hlazení. Nijak zásadně silově se do toho položit nezkoušela, ale svůj krásný zadeček hezky špulila do bočního zrcadla. Zajíždění do rozkroku v podstatě vůbec, GFE taky ne a už jsem se trochu bál o to, aby z toho nebyl propadák, nehledě na skvělé recenze z minulosti.

Potom přešla na B2B, nejdřív velice pomalu, potom za to vzala neskutečným způsobem. Zrychlení z 0 na 100 během pár vteřin jak co do rychlosti B2B, tak GFE, ale hlavně… ten způsob líbání, cumlání, lízání ucha a doprovázející jemné vzdechy… to by si měla nechat patentovat. Vlévá se mi krev do žil (všech), přestávám myslet hlavou a přikupuju líbání. Toho je po otočce opravdu spousta, ale na můj vkus možná až příliš agresivní, v podstatě od začátku divoké „jazykové tornádo“. Spíš preferuju decentnější používání jazyka. Už ani nevím, jestli jsem jí řekl, ať trochu ubere nebo jsme se navzájem postupně přizpůsobili, ale po nějaké době už to bylo pro mě příjemnější/přirozenější.

Po otočce (nejsem úplně schopný odhadnout čas) na zádech pak všelijaké polohy, super bylo klouzání se po mně i „kamarádovi“ spodní částí jejího břicha. Byla prohnutá jako luk a na dosah její krásná prsa. Ruční práce potom ze strany Danielky perfektní. Většinu času „na koníčka“ nebo v sedě mezi nohami. Strašně mě bavil způsob, jakým si hrála s pérem a tvářila se přitom vyzývavě, až hladově. Jakoby zkoumavý do rozkroku, který střídá dlouhý oční kontakt. Nádhera, hezky se to pozorovalo. Střídá rychlejší práci a spíš hlazení. Potom 69, taky super. Ukončení, když klečela vedle mě. Potom už moc času nezbývalo, krátký pokec, rychlá sprcha a ven, akorát na čas. Když jsme vycházeli, tak chvíli čekáme, než bude uveden další návštěvník na pokoj.

Suma sumárum spokojenost. I přes vlažný začátek to moc hezky vytáhla. Další návštěvu bych nevyloučil, ale příplatek za líbání asi ne. I když musím podotknout, že je v tomto velice iniciativní, když už si to připlatíte.

 

Název (druh) masáže: pussycat masáž

Délka masáže: 90 min

Cena za masáž: 3400 + 1000 příplatek za líbání

Hodnocení: dobrá

https://tapky.info/?4365,daniela-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

daniela_0211.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx