Erotické masáže zbytek ČR

Brno: Laura – Studio Sacura

Rozhodl jsem se poprvé navštívit erotické masáže a volba padla na Studio Sacura, kde byla zrovna volná masérka Laura. Objednání proběhlo bezproblémově přes WhatsApp, kde mi operátorka odpověděla do cca 15 minut.

Studio se nachází na Antonínské ulici, takže je zde dobrá dostupnost MHD, parkování autem bude trošičku horší. Přicházím před dům a zvoním a jsem vpuštěn dovnitř.

U dveří mi otevírá Laura a jsem vpuštěn do studia. Fotky jsou její a nijak neupravené, věk bych jí také věřil. Byla mi nabídnuta voda nebo čaj. Domluvili jsme se na typu a délce masáže a byl jsem vyslán do sprchy. Společná sprcha ani žádné příplatkové služby nenabídnuty. Studio jako takové je velmi pěkné a čisté.

Po sprše ulehám na břicho a masáž začíná. Zde přichází kámen úrazu. Masáž začíná zpočátku jako klasická masáž. Po chvíli mi po zádech párkrát přejede svými prsy a tam celé body2body začíná a končí. Asi 2x mi teda ještě sedla na záda s klouzla se sem a tam. Zhruba v půlce času jsem vyzván k otočení. No a tady to už byla úplná katastrofa. Klekla si vedle mě a začala mi ho honit až do konce. Žádné prvky body2body, jen čistá mechanická práce. Nechá na sebe šáhnout, ale ne mezi nohy (což stejně ani nešlo, když celou dobu klečela vedle mě). Po dokončení jsem vyslán do sprchy a rychle mizím pryč. Čas dodržen (dveře – dveře 59 minut)

Hodnocení:

  •  (špatná, propadák)

Snímek-obrazovky-2024-08-31-v-22.42.12-2.png Snímek-obrazovky-2024-08-31-v-22.42.01-1.png Snímek-obrazovky-2024-08-31-v-22.41.51-0.png

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx