Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Jedná se o masáž před pár týdny. Objednal jsem se do tohoto salonu poprvé a zaujala mě Sara. Salon je v celkem dobré lokalitě, ale když jsem tam byl, zrovna tam nějací dělníci něco opravovali ve firmě hned vedle myslím. Je tam teda ještě zastávka, ale zrovna nic nejelo.

Vstupuji dovnitř, přivítá mě milá slečna, drobná, moc hezká. Domlouváme se na masáži, vše hezky vysvětlí, i když jí to tolik nešlo, snažila se 🙂 po výběru volím i společnou sprchu a chvilku čekám, než si Sara odběhne. Vrátila se, přišla do sprchy omyla si mě a tulila se.

Po sprše následovala jemná masáž celého těla, nohy, záda a ruce. Pak masáž tělo na tělo, Sara se tulí, je to příjemné GFE. Po otočce masírovala chvilku hruď, už věnovala větší pozornost penisu a už v tu chvili jsem měl tušení, že to bude hodně velký mazec 😀 masáž tělo na tělo hodně kontaktní a Sara se na mě doslova přilepila a jemnými pohyby jako kdyby mi honila celé tělo. Bříškem i penis, byl jsem fakt hodně vzrušen a po chvíli, kdy pak ještě začala honit penis rukou, tak jsem prostě celkem rychle explodoval.

Po utření se přitulila a chvilku jsme si povídali. Bylo ještě dost času, tak mě začala zase masírovat. Ještě jsem nebyl úplně ready na masáž penisu, ale zkusila to a i po dlouhém ždímání jsme se nakonec neudělal po druhé. Ale vůbec to nevadilo, byla to za mě dobrá masáž a taková speciální oproti jiným 🙂

Sprchu už jsme si dali každý sám, při loučení ještě zmínila, že doufá, že přijdu zas 😀 ale téměř nikdy neopakuji, tak spíše ne, mám prostě tu chuť zkusit něco nového pokaždé.

Erotická mix masáž
60 minut
2 000 kč

Hodnocení: Super

https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

IMG_4298-0.jpeg IMG_4299-1.jpeg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx