Erotické masáže Praha

Milena – Avalon Club

Byl teplý den a rozhodl jsem se, že si zajdu na masáž. Hodně jsem prohledával, jak kdo má volné termíny a moc jsem neuspěl. Pak jsem ale narazil na Avalonu na Milenu a moc se mi líbily její fotky.

Salon je v klidné ulici, nikde nikdo. Po zazvonění jdu dovnitř a pak po schodech dolů, kde svítí nápis Avalon Club. Uvnitř mě přivítá milá slečna recepční a chvilku si povídáme. Dám si vodu a pak mě slečna odvede k Mileně na pokoj.

Milena je drobná pěkná slečna, moc si s ní nepokecáte, čeština ji moc nejde a anglicky jsem taky nepochodil. Ale na ten základ to stačí. Má krásné pevné tělo. Jdeme spolu do sprchy, ta je velmi kontaktní, hezky si mě omyla a vzájemně se osahali.

Pak masáž na břiše taková klasika, Milena umí masírovat, takže budete i rádi, že vám promasíruje nohy, záda atd. Postupně to graduje, začne masírovat tělo na tělo a když přijede hlavou k té vaší, vzdychne do ucha, což mám vždy rád. Takhle chvíli masíruje, GFE dobré.

Po otočce se na ni dívám, osahávám si ji a ona si roztírá olej po celém svém těle a pak i po mém. Začne masírovat hruď, nohy, trochu i penis. Pak tělo na tělo, hezky se klouže, vzdychá a vytváří ten správný erotický náboj. Já si to velmi užívám a dávám to najevo. Do honění se pustila za mě celkem brzy, ale začla pomalu, pokračovala a pak postupně přidávala, lehla si vedle mě a oba jsme u toho vzdychali. Po chvíli jsem se udělal.

Času jsme před ještě nějakého měli, ale druhé kolo se nekonalo, měl jsem pocit, že už je unavená a že tak pomalu připravovala že půjdem do sprchy. Masáž dobrá, je to zase něco jiného prostě.

Speciální erotický program

60 minut

2 200 kč

hodnocení: velmi dobré

https://tapky.info/?5173,milena-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz

IMG_4300-1.jpeg IMG_4301-0.jpeg

1.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx