Erotické masáže Praha

Emili – Avalon Club

Pro mě první zkušenost s Avalonem. Dle ťapek jsem si vybral Emili, po minulé ultra špatné zkušenosti s Tantra klubem už asi masérky bez recenzí nebudu. Objednání přes WhatsApp – rozvrh na webu zjevně neplatí, Emili daný den nepracuje. Tak zkouším den, kdy nemá pracovat a to pracuje – výborně. Hlásím rovnou i slevový kód „ťapky“.

Den D. Chodská 12, Vinohrady. Je to klasicky dole ve sklepě, dveře mi otevírá krásná holka, která tu ale zřejmě dělá recepční/barmanku. Mluví dobře česky byť se „sovětským“ přízvukem. Dávám si jen vodu, ikdyž mi nabízí whisky a bůh ví, co ještě. Mám chvíli počkat, Emili prý mezitím chystá pokoj. Barmanka se ptá jakou masáž, o kódu „ťapky“ ví – info si předali. Beru body to body, říká mi cenu a pak ještě ať Emili napíšu recenzi sem a na jejich stránky.

Za Emili mě vede na pokoj, masérky tu zdá se pokoj vůbec neopouštějí;-) Emili chce peníze předem – OK, takže žádné dýško. Česky mluví dost dobře, byť je to Ruska z Kazachstánu. Takže žádné asijské rysy, btw. Mně je to jedno, ale někdo zmiňoval, že je Asiatka… Svléká se a jdeme na společnou sprchu. Na pokoji je strašná tma, snad ještě horší než ve všech ostatních salónech, co jsem byl (vč. třeba Rabbit hall). Emili je nádherná – krásná přírodní prsa, celkově super postavička, krásný zadeček a i v obličeji je fakt pěkná, teda co přítmí dovolí vidět. Sprcha dost kontaktní a erotická Emili se tulí, zepředu, zezadu, nikam nespěchá. Krásně si ohmatám ty její nádherný prsa. Jinak dle mě to jsou dvojky, trojky vypadají jinak. Ale to jsem věděl už z jiné recenze.

Pak na futon na břicho. Emili začíná klasickou ruční masáží nohou a bere to docela důkladně. Pak spodní část zad, ruce, krk, horní část zad … jako sportovní masáž docela dobrý, ale erotiky teda moc není. Vedle matrace není zrcadlo, takže na ní ani nevidím a většinou na ní nedosáhnu. Když to trvá už opravdu dlouho, tak jí říkám, že to má být body to body … a ona, že ví, přesto žádné body to body dokud jsem na břiše není.

Otočka. Začala myslím zase ruční masáži nohou, ale po chvíli přešla na body to body prsama po mé hrudi a břiše, zatímco mi seděla mezi nohama. To bylo fajn. Pak dala ještě jednu polohu, kdy byla položená kolmo na mě a bříškem mi jezdila po ptákovi, přičemž jsem měl k dispozici na ošahávání na jedné straně její prsa a na druhé zadeček. Taky fajn. Když jsem se jí ale dotknul kundičky, tak se odtahovala … tak jsem to nehrotil, ale zamrzí. Pak mi honila ptáka za zády, zatímco mi seděla na břiše. Po čase se otočila a byla ke mně zády – v obou případech hezký výhled na její krásnou kundičku. Techniku honění nemá moc dobrou, aspoň můj názor, jejich olej mi byl na ptáka nepříjemný – to se mi stalo poprvé … nevím, třeba jsem měl jenom blbej den. Nakonec nějak dobojováno.

Pak poutírala, chvilku jsme poleželi a znova společná sprcha, příjemná. Čas dodržen, možná i trochu překročen.

Já tohle nepovažuju za masáž tělo na tělo, tohle odpovídalo spíš mix masáži. Ta by ale měla být podle ceníku levnější. Navíc i mix masáže jsem zažil o dost lepší. Každopádně překrásná masérka. Opakovat ale nebudu.

Masáž „Tělo na tělo“, 60 min, 1900 Kč díky slevě „ťapky“ (jinak 2100 Kč)
https://www.tapky.info/?4724,emili-avalon-club-737-747-828-737747828

15_emili_avalon.jpg

3.8 6 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 srpna, 2024 22:19

Člověk už je zvyklý na skvělé masáže, že i takováto masáž člověka vlastně naštve. Bylo by dobré kdyby také uváděli národnost a jazykové znalosti na webu, aby nebyl překvapen a zklamán. Ale jak koukám na jejich web, tak neumějí česky asi ani jejich ajtáci viz např: VIP striptézová show, program s bozky, penove show, BDSM program, footjob program a program s prostatovým masáží.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx