Erotické masáže Praha

Olivia – Rabbit hall

Dobrý den pánové,

dnes jsem dostal nečekanou příležitost! Nečekaně se uvolnila masérka Olivia v Rabbitu, konkrétně na Vinohradský. Říkám si, hmmm….to je výzva! Bude to zas premiéra a rovnou na hoďku a půl. Odepisuju operátorovi, že beru a že ať s tím časem počítá. Sice jsem si mohl vybrat, jestli na hoďku nebo možná i dvě, ale já to tak nechal, ať to zbytečné poprvé nepřehánim.

Přišel jsem na Vinohrady a zvonim (tohle berte jako upozornění, tam žádný automatický dveře nejsou, automaticky se vám otevřou zevnitř ale zvenku ne? Zvláštní).

Tak jsem teda zazvonil, zelené dveře se otevřely a hnedka v suterénu, na mě vykukuje drobné roztomilé děvče s kudrnatými vlasy. Říkám si hnedka po pár minutách strávené s ní: Jeee, to bude krásný relax! Chvilku oběma trvalo, než jsme si na sebe zvykli, ale sprcha už byla docela v pohodě.

Vybral jsem si body to body masáž a sakra stálo to za to. Slečna chviličku na mě zkoušela teplotu olejíku a šlo se hnedka na body to body.

Bylo to tak, že jsem si chvilku užíval klasickou body to body na břiše, když v tom mě poprosila ať se posunu trochu dolů. Pozice ve které bych vydržel snad hodiny….položila si mojí hlavu do svého klína a dál mi masírovala záda. Opravdu moc příjemné. Přišlo mi to jako ve stylu: Stella nebo Evča, co maj taky svůj special styl a jedou si to svoje. Baví mě to. Tahle originalita doufejme z masáži jen tak nevyprchá. No nic, tak Olivi pokračovala dál a já si řikal, že čím déle jsem s ní, tím je mi líp.

 

Po chvilce si mě otočila a pokračovalo se v krásném usměvavém mazlení a pokecu. Slečna hůř rozumí česky, takže jsem přehodil do angličtiny. A v ní jsme si rozuměli hnedka o něco lépe a rychleji. A tak se jen tak mazlíme, jsme místy potichu, místy lehký pokec v té angličtině, přesně takhle to mám rád a baví mě to as fuck. Po nějakém tom stráveném objetí a společných dotekách, se začne věnovat kámošovi. Neřekl bych, že slečna má dokonalou práci rukou, ale to pořád nevadí. Jen si tak hraje a mazlí se a zkouší mě udělat ještě na futonu. Po chvilce se ptá, jestli nechci happy end. S jemnou artikulací vysvětluji, že sprcha to jistí. Tak jdeme společně do sprchy, kde se pořádně rozjede a imitujeme sex, lehce jakoby skáče na mě, nohy kolem mě a jede se full práce! Toto mě strašně bavilo. Jednak poprvé a hnedka není problém HE ve sprše. Za mě TOP věcička od slečny.

Na konci se ptá, jestli vše ok, odpovídám že maximálně spokojen a oba se na sebe přátelsky díváme. Opakování je nutnost a zdá se, že už se mi pomalu ale jistě rýsuje alespoň trojice holek, za kterýma budu rád a nadšením chodit. Olivia je krásná mladá holka se specifickým přístupem a jedinečnou osobností.

 

 

 

Body to body

90 minut

2800,-

 

https://www.tapky.info/?5103,olivia-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz-774910918

 

 

Hodnocení masáže: 🙂 (super, skvělá)

OLIVIA72325-1-1.jpg OLIVIA7235-0.jpg

2.8 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 srpna, 2024 22:05

Díky za recenzi, vypadá to lákavě, škoda že slečna neumí dobře česky, to jsem nečekal. Nejsem si vůbec jist jak jsi myslel tu hlavu do klína a tohle:  “imitujeme sex, lehce jakoby skáče na mě, nohy kolem mě a jede se full práce“. Díky za případný přesnější popis 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx