Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Dobrý holky dělaj málo, a tak občas chtě nechtě musím vyzkoušet něco nového.
Tentokrát padla volba na Anitu z Tantra Clubu.
https://tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

O podniku jsem tu už psal, stejně jako jiní, je to celkem příjemný místo. Samostatný vstup z ulice, po zazvonění člověk dlouho nečeká, prostředí celkově nadstandardní.

Podivné na Tantra Clubu je jejich cenová politika. Celkově mastná VIP masáž neobsahuje Pussycat, i když by se z popisu zdálo že jo, na druhé straně když si dáte Pussycat k „obyčejné“ masáži, zase se (prý) některé masérky kroutí ohledně dotyků… Tohle by si měli v TC srovnat, nepůsobí to moc dobře, a celkově jsou pak masáže o dost dražší než většina trhu.

Nechtěl jsem nic riskovat, dávám si VIP s plnou palbou, a hlásím k hodině 10 minut navíc s kódem Ťapky, s čímž nemá ani operátorka ani masérka problém. Zatím…

Anita je pěkná holka, věk může sedět, ale spíš jí bude ke 30ti, což pro mě není na škodu. Mám rád štíhlejší holky, Anita je trochu udělanější, větší zadek, ale všechno pevný, a k tomu fakt pěkný přírodní trojky.

Jak už se píše dřív, její líbání je fakt vehementní, žádný šizení. Ale v tom je od začátku trochu potíž. Ona je vehementní ve všem. Pohyby, masáž, líbání, vzdychání, všeho je plno, ale pro mě trochu moc. Nepůsobí to totiž přirozeně, ale hodně přehrávaně. Pro někoho to nemusí být špatně, ona fakt nic nešidí, já mám ale radši trochu spontánnější projev.

Masáž na břiše je celkem fajn, trochu nepříjemný je, že když zjistila, že jsem lechtivej na nohou, lechtala mě na nich ještě x-krát, i když jsem jí řekl, že to není nejpříjemnější. Drobný detail, ale vadil. Jinak docela příjemný B2B. Otočka celkem brzo, pak docela GFE, ale jak jsem psal, trochu přehrávaný na všech frontách, a to i přesto, že Anita, která se dotykům ani v nejmenším nebránila docela příjemně zvlhla.

Užít si Pussycat bylo trochu horší, protože dole měla trochu pižmo. Nemám to rád, vždycky je to náznak nějakého problému s hygienou. Tady to vůbec nebylo nijak tragický, ale bylo tam, a já jsem na to citlivej. Proto jsem moc nenatahoval ani 69.

Ve vzájemném mazlení mě Anita přivedla až k vyvrcholení, nebylo to vůbec špatný, jen tam chyběl ten náboj, nebo chemie, nebo co vlastně ;-).

Anitu určitě doporučit můžu, patří k lepšímu průměru co jsem potkal.
Pro mě to na opáčko není, jednak proto, co jsem napsal, jednak pro zmíněnou cenovou politiku Tantra Clubu.

A jako perlička, pro vysvětlení toho „zatím“ výše, na chodníku jsem stál přesně hodinu po vstupu, takže minuty navíc jsem nedostal. Ve dveřích jsem se srazil s dalším norníkem, protože operátorka zjevně s tímhle timingem nepočítala :-).

VIP masáž 60 minut 2.500,-
Pussycat 500,- + Líbání 500,-
Celkem tedy 3.500,-

(super,dobrá)

 

Anita-image2-min.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
user1902
29 srpna, 2024 18:19

a teraz si predstav, co by si dostal za 3.5tis na private. sice som pravoverny masaznik, ale tie ceny za „masaze“ su uz uplne mimo.

29 srpna, 2024 23:29
Reply to  user1902

Privat girls are usually uglier or older so consider it a „beauty tax“ . I found only one beautiful girl in privat and she is extremely hard to book, every time it takes 1-2 month for next appointment. That is around 4-8 free weekends.

30 srpna, 2024 00:03
Reply to  JonSnow

Emily Lovelygirls? 😃

30 srpna, 2024 11:54
Reply to  S18Uni

Yes, if there is anyone with similar looks, height, figure, blonde/ginger and real age less than 30yo in other privats then let me know.

Thanks

Last edited 19 dní před by JonSnow
4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx