Erotické masáže Praha

Lea – Rabbit hall

Lea, svůdná to žena z Anděla.
Pravda je, že jak mi ke konci prozradila, radši masíruje na pobočce ve Staropramenné. Ale já jsem se za ní stavil, na Vinohradech. Tahle pobočka má vážně pár nedostatků. Hlavně teda to světlo při uvítání za dveřma. Nicméně, abych se začal věnovat hlavně Lee a její masáži….
Hlavně mi utvkělo v paměti, její ruční práce, ale k tomu se dostanu pozdějš.
Celá naše masáž a celkově i setkání začalo společnou sprchou, kde jsme se navzájem krásně umyli, především já jí. A přišlo mi, že po chladném přivítání mi to přišlo už takový víc friendly. Holka si mě už trochu rozehřála, já si ještě dosušil tělo a celkově i záda a mohl jsem v klidu odpočívat.

Lea začala velmi dobře, hnedka body to body, bez mnohdy začátku nohou…hodně se ke mě začala tulit, pusinka sem, pusinka tam. S holkou jsem se fakt nenudil. Prsa má přírodní (i když dle fotek to vypadá spíš na doktora), nicméně ano, fakt jsou pravý, dle pohmatu jsem to poznal.;)
A pak to přišlo! Najednou se ke mě začala tulit z boku a hodně jsme si byli blízko a nějak jsem se už automaticky otočil, a jal se dráždit Leu. Ta si to zjevně užívala reálně, protože jsem měl pocit, že tam dole celkem silně vlhne. Tak jsme si takhle spolu hráli, všelijak se dráždili, když v tom zas převzala iniciativu tahle krasavice, a naopak mě zas moc hezky masírovala, laskala, lechtala.  Za nedlouho poté, mi vysekla 69tku a já měl pocit, že jsem už jednou finišoval. Bylo to přirozené a náhlé. Ale neřekl jsem to. Alespoň to slečna zkoušela dál. Docela pěkně pokračovala. Nechal jsem se příjemně rozmazlovat a nechal jsem vše doznít. Ale tím to ještě nekončilo. Slečna mě před tím silnějším druhým HE dráždila tak zajímavou formou, že kdybych zavřel oči, nevěřil bych, že to vše dělá jen rukou. Opravdu velmi velmi zdařilá ruční imitace ala orál 😛😃
Pak už jen závěrečná klidná sprcha, dopil jsem kafe a šlo se zas do světa.

Body to body
90 minut
2800,-

https://www.tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-holka-na-masaz

Hodnoceni celé masáže: 🙂 (super, skvělá)

Lea4-1.jpg Lea3-0.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx