Erotické masáže Praha

Venera – Rabbit Hall

Venera – Rabbit Hall

V Praze mají 3 pobočky. Já když jsem navštívil pobočku White Rabbit ve Vršovicích. Salon se nachází ve Vršovické v patře nad nějakým obchoďákem. Celkově to venkovní prostředí okolo není nic moc, ale na druhou stranu je tam klid a nikoho jsem tam v podstatě nepotkal. Po zazvonění mi otevřela milá recepční, která se zeptala, zda mám rezervaci a za kterou slečnu jdu. Nabídnuto pití a následně mě zavedla na pokoj, kde mě již čekala připravená slečna Venera v sexy župánku.

Venera je celkově velice krásná holka. Po delší době dívka, která vypadá v reálu daleko lépe než na fotkách. Je velice pěkná v obličeji, dlouhé vlnité vlasy (na fotkách má rovné) a na první pohled je jasné, že pod župánkem se skrývá sexy tělo, které má všude všechno tak akorát. Venera je Ukrajinka, ale mluví plynule česky a od prvního momentu se snaží o příjemnou komunikaci. Během úvodní konverzace se ujistí na jakou masáž jdete, co od ní očekáváte a jaké máte případná přání a preference. Samozřejmě nabídnuta společná sprcha, která je přímo na pokoji.

Ani nevím jak, ale najednou se ke mně přitiskla a sexy hláskem a vyzývavým pohledem se mě zeptala, zda si mě může svléknout? Hezky jsme se přitulili a začaly se zlehka osahávat, přičemž jsme se postupně svlékali. Takhle žhavý úvod jsem dlouho nezažil a skoro to v jeden okamžik vypadalo, že skončíme rovnou v posteli a budeme provozovat naprosto jinou činnost. Venera mě však ve správný okamžik zatáhla do sprchy, kde jsme pod rouškou vzájemné očisty pokračovali ve žhavých dotecích a mazlení. Naštěstí Venera trochu ubrala, protože jinak bych kapituloval už tady. Ten její perfektní přístup v kombinaci s téměř dokonalým sexy tělíčkem a tím jejím sexy kukučem je opravdu smrtící kombinace.

Naštěstí mi dopřála chvilku odpočinku a relaxace při masáži zad. Kdy se poctivou jemnou masáží snažila, abych se opravdu uvolnil a chvíli jen relaxoval. Celou dobu jsem ji pochopitelně sledoval v dobře umístěném zrcadle, kde se mi po celou dobu snažila bezostyšně předvést co možná nejvíce ze svého tělíčka. No, dlouho mě však relaxovat nenechala. Pohledem do zrcadla si zkontrolovala, že se dívám, a velice smyslně si začala olejovat ňadra. Během chvíle jsem měl možnost pocítit příjemné doteky jejího hrudníčku na svém těle. Byla to parádní jízda. Za zmínku ještě stojí její 69 v této pozici, to jsem už dlouho nezažil. Velice zeširoka se rozkročila nad mou hlavou tak, že jsem cítil, jak se pičkou tře o týl mé hlavy. Vedle mé lehce nakloněné hlavy jsem měl její stehýnko a kolem něho v zrcadle pozoroval jak svými kozičkami, rukou a vlasy dráždi mé tělo. Při této poloze samozřejmě nezapomněla patřičně zajet i po mou pánev, takže jsem se otáčel v plné parádě.

Po otočce už to bylo zase hlavně o dotycích a vzájemném dráždění. Je dost akční a ráda mění polohy. Mezi její oblíbené patří, když na vás sedí a imituje pohlavní styk a to jak zády, tak čelem k vám. Po delší době jsem zažil i velice dobrý footjob. Doteky povoleny všude. Já obecně respektuji, že má většina masérek tabu mezi nohama a většinou si vystačím se zbylými částmi těl. Ale Venera mi ji neustále doslova nastavovala, a to v dost odvážně roztažených pozicích, takže jsem nakonec neodolal a sáhnul si. Odpovědí my bylo ještě vyzývavější nastavení se, takže jsem pokračoval v hlazení a dráždění. (nepamatuji si, zda na začátku masáže toto nějak řešila). Párkrát změnila pozici, aby střídala techniky v mém hlazení a dráždění. Vždy byla v pozici, abych na ni dostal i tam. No nakonec jsem tam vždy sklouznul a pohladil ji i tam. Když ucítila můj dotek, tak se snažila vždy v rámci možností co nejvíce roztáhnout nohy a chvíli držet. Po pár pozicích jsem cítil, že je krásně vlhká, ale hladil jsem ji jen zevně a zlehka dráždil klitoris, bylo to sexy a nechtěl jsem to zkazit zbytečným tlačením na pilu. Zakončení v pozici 69, kde mě parádně vyždímala. Její tekoucí kundičku jsem měl těsně nad obličejem, ale jen jsem přivoněl a dráždil ji dál prsty. Když mě udělala, tak mi spíše omylem v rámci vypružení těla vklouzl prstík dovnitř. Lehce vzrušeně vyhekla a uvnitř byla neskutečně mokrá.

Celkově hodnotím jako nejlepší masáž za poslední dobu:   (super,dobrá)

Erotický mix, 60minut, 1800kč

https://www.tapky.info/?5215,venera-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Venera6-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 srpna, 2024 15:23

To vypružení těla mě budeš muset naučit, jé pardon a když už jsem tam, můžu se trochu ohřát? 🙂

Jinak jsi mě dost nalákal, někde, kde nemusím skoro žebrat abych si pohladil pipinku, to by bylo fajn.

Tohle jsem úplně nepochopil: Při této poloze samozřejmě nezapomněla patřičně zajet i po mou pánev, takže jsem se otáčel v plné parádě.

Dík za recenzi!

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx