Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy shop

Po case jsem se rozhodl vyzkouset podruhe Candy shop, po kladnych recenzich volim Šarlot a poprve pobocku v sumavske.

Chvili se snazim marne najit salon na zvoncich u domu, pak nastesti objevuji samostatny vstup a zvonim na cas. Otevreno recepcni, ktera zjistuje, zda je jiz Sarlot pripravena. Po chvili cekani je slyset klapot podpatku a Sarlot me vita pusou na privitanou. Chyta me za ruku a odvadi si me dlouhou chodbou do jednoho z pokoju. Zde si domlouvame masaz body to body a jseme na spolecnou sprchu, ktera je na pokoji.

Po zdejsich recenzich mam docela velke ocekavani, Sarlot je urcite hezka mlada holka, ma krasnou štíhlou postavu, mensi, ale pekna prsa, v obliceji takovy lehce sibalsky, ale sebevedomi pohled. Ale od zacatku citim, ze dnes nebude uplne lehke se naladit na tu spravnou spolecnou vlnu. Na otazku zda jednou nebo dvakrat odpovidam, ze si chci uzit celou masaz v ocekavani dalsich veci, proto radsi jednou, za coz me Sarlot chvali. Samotna sprcha probiha hodne kontaktne, vcerne drazdeni zadeckem ci mezi nohši zepredu,  ale nejak mi tam chybi postupne budovani napeti, je to od zacatku takove trochu chladnejsi. Aspon jsme se behem toho trochu vic rozmluvili, na pokec o normalnich vecech je Sarlot urcite moc fajn, a vzdycky me to do dalsi casti vice uvolni.

Masaz na brise ihned ukazuje, jak to  bude vypadat dal. Sarlot nanasi na nas oba teply olej a rozjizdi svou akrobatickou sestavu, kdy po vas klouze opravdu každou casti sveho tela, meni intenzitu, rychlost a smer pohybu. Citit pri tom jeji prijemne bradavky jak vam jezdi po zadech je super a sledovat ji pri vsech tech polohach v zrcadle je taky skvele. Jen mi u toho opet chybi trochu vetsi pocit intimity, je z toho citit takova naucenost.

Otocka na bricho prinasi samozrejme dalsi vyhody. Jednak na Sarlot konecne vidim z blizka a hlavne, muzu se ji konecne take vic dotykat. Mam moc prijemny zadecek na hlazeni, samozrejme i prsama se clovek krasne pomazli, o doteky dole jsou povoleny, ale Sarlot se moc nenecha vykolejit ze sve sestavy a prilis dlouho v zadne poloze nezustane, takze vsechny dotyky jsou letmejsi vice nez by si clovek pral. Dalsi ocekavanou vyhodou je samozrejme opet vetsi pece o kamarada dole, ktery je opet drazden nejen zadeckem ci stehny v imitaci souloze, ale parkrat se otre ino Sarlotinu broskvicku, ktera je zblizka k polaskani. Kdyz pak zrychli rucni praci, pri ktere mi jeste zacne cucat palec od ruky, znamenalo by to za normalnich okolnosti asi rychli finis, ale dnes mam od zacatku nejakou tezkou hlavu a i kdyz se Sarlot snazi, dnes to vypada, ze to bude prvni zkusenost bez finise.

Kdyz to shrnu, Sarlot urcite hezka holka je, prvky masaze jsou zajimave a zazil jsem zase něco noveho, co od jinych divek neznam.  Tenhle den ale asi nebyl uplne nejlepsi volbou pro tento styl, kdy sem nebyl od zacatku uplne dobre naladenej a uvolnenej a potreboval sem se do toho dostat spise postupnym mazlenim a vetsim budovanim intimity, napeti. Kdybych vsak prisel od zacatku nabuzenej jako jindy, pak by to byla objektovne supr odvedena prace. Uzil jsem si to ale i tak a Sarlot stoji za vyzkouseni.

Body to body, 1h, 1800kc

https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

🙂dobrá

 

IMG_1705.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 srpna, 2024 15:12

Trochu ti závidím to cucání palce a mezi stehna zepředu ve sprše, ale já měl pussycat a to jentak něco nepřekoná. A mě vlastně nedala myslím ani pusu na přivítanou, to mě mrzí, ale nedivím se, byl jsem poněkud vykolejenej z její krásy a asi jsem čučel jak pako, taky jsem minule zapomněl zlíbat jí prsíčka, to jsem musel být hodně vedle 🙁

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx