Erotické masáže Praha

Emma – Sweet Peach

Nalákala mě 50% sleva do nového salónu. I přes to, že recenze nebyly pozitivní jsem to zkusil.

Napsal jsem sms a čekal na odpověď. Asi za 20 min mi byli nabídnuté dvě masérky, které jsem nechtěl. Zeptal jsem se na Emmu. Dostal jsem zprávu, že je svobodná, tak jsem z toho pochopil že má buď volno nebo je taky volná.
Napsal jsem, že chci Emmu za 30min a dostal jsem potvrzení, že můžu přijít.
Přijel jsem na místo, v pohodě zaparkoval, vybral hotovost a šlo se na věc. Přesně v čas návštěvy jsem zvonil. Přišla mi sms , že za 1 min.
První dojem hodně špatný, přemýšlel jsem o otočce. Šlo na ní vidět, jak vůbec nechce. Pokud by nebyla 50% sleva, tak se otočím.
V sms jsme byli domluveni, na jak dlouho a jakou masáž a stejně mi ukázala lístek a zeptala se. Bral jsem sweet kiss na hodinu.
Pak jsme šli dolů do zadní části na pokoj. Řekla mi ať si dám sprchu, co chci k pití a odešla. Kdybych byl nováček, tak ani nevím na co se ptá. Improvizoval jsem. Je jí špatně rozumět. Šel jsem do sprchy sám. Asi bych jí stihnul 3x. Čekal jsem ve stoje a prohlížel si pokoj. Byla tam trochu zima. Nábytek starý. V pokoji ztlumené světlo a v rohu červená lampa. Na podlaze matrace a před hlavou zrcadlo.
Emma se vrátila, ukázala mi futon a na skříňku položila vodu. Opět odešla. Lehnul jsem si a čekal.
Pořád nešla. Vstal jsem a šel se podívat na čas. Uběhlo 15 minut od vstupu. Lehnul jsem si a za 5 minut přišla Emma. (Po 20 minutách ov vstupu)
Zapla hudbu a klekla si mezi mé nohy. Naproti mojí hlavě bylo zrcadlo. Zvednul jsem hlavu a koukal na ní. Ukázala a řekla ukrajinsky ať se nedívám a dám hlavu na bok. To se nemůžu dívat?
Moc jsem jí nerozuměl ale říkala něco s tapkama 50% slevu a já že jo a ona, že hrozný, byla to chyba.
Hladila mi záda, nohy, zadek, lehké B2B. Nebylo to špatné, ale nesměl jsem se dívat 😀
Asi po 15 minách jsem se měl otočit na záda. Ona klečela mezi mými nohy. Zvednul jsem hlavu a rukou ukazovala, ať položím hlavu a nedívám se 😀
S penisem to umí. Používám při honění i nohy. Sevře ho pod kolenem a leží na mě. Hodně opakuje stejné sestavy. Buď ho honí rukama, nebo si na vás lehne, vzdychá do ucha a jezdí po vás. I Rozkrokem.
V jednu chvíli, když má hlavu vede mé hlavy, tak ucítím hrozný smrad a navalí se mi. Fuj. Odtáhnu hlavu. Co to jako bylo? Hygiena tam bude fakt špatná.
Atmosféra na bodu mrazu. Nejraději bych se zvednul a odešel.
Ona se pak zaměří na můj penis. Udělám se a jdu do sprchy. Dělám jsem všechno proto, abych se udělal a mohl jít.
Po hodině od vstupu se oblékám a odcházím.
Kdybych se sám nezvednul, tak by to trvalo déle. Neřešila čas, ale já byl rád, že jsem pryč..
Už tam nepůjdu, i když by to byla za půlku.
Vzhled masérky. Je to typická ukrajinka. Když bych jí potkal v obchodě, tak bych si řekl že takové služby nabízí. Úplně to k ní sedělo. Je to blondýna, Prsa 1, Hubená.
Můj názor je, že jí baví sex, mazlení, ale k zákazníkům se nechová dobře a hygiena hrůza.
Sweet kiss masáž
1 hodina
1 200 Kč 50%
Hodnocení špatná, propadák

IMG_9730.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Dareios
24 srpna, 2024 23:10

Nojo, dík za recenzi, aspoň mi nebude líto, že jsem to nestihl.
Admine, tahle akce se fakt nepovedla.

Admin
Famed Member
24 srpna, 2024 23:36
Reply to  Dareios

Ty ses nepovedl, samy kecy recenze zadna, papa. Bezte s Polpikem radsi pecovat nekam o zahradu 😉

27 srpna, 2024 04:00
Reply to  admin

Hele Darelosi, a jak by sis to jako představoval? Že když se objeví nějaký (staro)nový salon, který chce navázat spolupráci a udělat si startovací reklamu, tak že admin jim dá nějakej dotazník, jestli to nejsou lemplové, nebo že by měl předem požadovat nějaký glejt s garancí, jak to mají zmáknutý?

Kažkdá takováto akce je věc salonu, ne admina. Ten jim jen poskytnul prostor to odprezentovat. Že to salon pojme tak, jak to pojal a udělá si spíš ostudu než propagaci vedoucí k dostatku klientů, to je smutný, ale nevím, co to má co dělat s adminem, jeho salon to není. Čili ta Tvoje slova bys měl směřovat spíš na ně než na admina serveru.

Admin
Famed Member
27 srpna, 2024 18:59
Reply to  a7a7

Tak ja myslim ze podobny akce jsou dobry pro obe strany. Salon si otestuje jestli to zvlada v plnem zatizeni a muze se poucit z chyb. Klienti mohou vyzkouset novy salon a nove maserky s 50% slevou, kterou jinde nedostanes. Hodinova eroticka masaz za mene nez 1k, to uz je levnejsi nez klasicka neeroticka 🙂
Kazdopadne jsou to vase penize, vase volba. Nikdo vas tam chodit nenuti 😀

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx