Erotické masáže Praha

Verca-Goddess Vera

Veronika mne zaujala svým inzerátem a profilem na inzertním portálu Domluva bez problémů a na veškeré dotazy jsem dostal jasnou odpověď.

Po příchodu na danou adresu mne přivítala velice příjemně a mile.Již pohled na její krásnou postavu  ve mě vyvolal pocit vzrušení a už se těšil co bude dál.. Potom mne poslala do sprchy, což považuji za standard.

Po návratu ze sprchy mne přivedla k lůžku, kde mi přikázala kleknout a začala rukama přejíždět po mém těle a nevynechala ani oblast rozkroku. Také mne lehce kousala do ucha a smyslně mi u něj dýchala, což bylo velmi vzrušující. Poté jsem si lehl na břicho a začala masáž zad a také análně prostatická masáž. Důkladně a detailně se věnovala oblasti okolo análního otvoru i uvnitř a nezapomínala ovšem ani na masírování mého penisu. Z každého doteku a pohybu bylo cítit, že jí to baví, a že si to také sama užívá. Postupně vnikala prsty dovnitř a rozevírala můj anální otvor aby byl připraven pojmout její celou ruku.  Poté si sedla na židli a já ji musel pořádně očistit chodidla svým jazykem. Následně jsem si lehl na záda a nohy jsem roztáhl a pokrčil. Opět Verča začala pokračovat v pronikání do mého análu a zároveň druhou rukou masírovala můj penis. Můj anál zažíval rozkoš z jejích šikovných prstů a netrvalo dlouho kdy v něm zmizela celáj její ruka.  Ovšem tím to neskončilo a Verča začala přidávat prsty druhé ruky a nechybělo mnoho aaby do mého análu strčila obě ruce. Potom začala masýž prostaty jednou rukou a druhou mě přivedla k vrcholu.

Délka masáže 90 minut

Cena 3000 v základu plus extras za  fisting

https://www.tapky.info/?5092,verca-goddess-vera-777-068-326-777068326

Hodnocení dávám 10 z 10.

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx