Erotické masáže Praha

Inga – Chillisalon

Chlapy má jii. A má ji chlupatou ! Tedy kundu, ta se kundičkou nazvat nedá. Tedy pokud nepodlehla dnešní módě.

Ale po pořádku. Je to Ukrajinka, která ale umí docela doobře česky, Domluva OK. Na začátku byla taková řekl bych stydlivá (ale to ba neposkytovala takovéto potěšení).

Salón jsem navštěvoval v minulosti, jde o jeden z těch kvalitních, objednání OK, slečny na. úrovni. Recepce, úsměvy, útulno.

Po seeznámení a vysvětlení, že na masážích nejsem panic šup společně do sprchy. Při rozbalování jsem JI viděl, skoro jako za mého mládí, když se ještě holky neholily. Tedy aani kluci, to již i já si holím to, co se někam strká. Nechala se trochu oťapkat, ale nechtělo se jí, aby mě ho omyla. Tak jsem si ho před ní řádně obnažil a umyl.

Přesun byl bezkontaktní, zahájili jsme klasicky na břiše. Ledy začaly roztávat. Masírovat záda umí a sama začala masírovat chodidla, což mám rád. Pak začalo pomalu B2B, kozičkama prdelkou.Mezi nohy ale moc ne.

Otočka byla relativně brzy. A to již začalo trochu vrnět, polaskal jsem čudlíky na bradavkách, zaujali jsme vzájemnou dráždivou pozici a nastavila mě i ten třetí čudlík. Nechci se chlubit, ale vím jak něj. A už jsem se ujal vedení 1:0! Začala se kroutit a bála se to si nahlas užívat, opakoval ticho ticho, i když já tedy byl.

Když si to užila, tak srovnala skóre. A nebylo to pouze suché honění. Vím co se žaludem.

Celkem bylo za 1:5 hoďky skóre 2:.

Opáčko určitě, ale nejdříve si odskočím k Paule.

Masáž B2B na 1,ř. hoďky za 3200 s dýškem do výstřihu.

Hodnocení

https://www.tapky.info/?5212,inga-chilli-salon-722-068-519-722068519

WhatsApp-Image-2024-06-28-at-17.48.05.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx