Erotické masáže Praha

Emma – Sweet Peach

Pri ceste do Prahy som využil príležitosť 50% zľavy v novom salóne a zažil zatiaľ asi najväčší bizár v tom dobrom aj zlom.

Podnik: Objednanie deň dopredu cez WA. Slovosled správ zvláštny (asi prekladač), ale odpoveď rýchla a jasná, takže na pohodu. Podnik čistý a moderne zariadený, no je to skôr štýl nového bytu s pár doplnkami. Nie je tam erotický náboj ako v Rabbite ako Candy. Plus za sprchu na izbe, zrkadlo len jedno pred čelom postele. Zoznam masáží na stránke, pri jednotlivých masérkach a potom na mieste úplne nesedí (ceny sedia), chcelo by to zjednotiť.

Vzhľad: Emma má štíhlu postavu, jedno menšie tentovanie, pekné prsia aj zadok. K veku na webe treba prirátať klasickú koštantu. Žiadny duckface ani nič umelé.

Osobnosť: Bola energická a ukecaná. Bohužiaľ to bola kombinácia ruštiny a čestiny, a keďže rusky neviem ani ceknúť, tak som polovicu vecí nerozumel a domýśľal si. Nemilé bolo, že ma na začiatku nechala čakať asi 10min, sprchu som stihol aj 2-krát. Na druhú stranu to násobne vynahradila tým, že vôbec nekontrolovala čas a masáž predĺžila. Tiež bolo trochu otravné, že pred a po masáži ťukala do mobilu. Aj napriek tomu celkovo naladila srandu a dobrú náladu a v správnych momentoch naopak erotické napätie.

Sprcha: Sprcha pred aj po bola sólo, spoločná nebola ponúknutá a ja som ju nevyžadoval.

Masáž na bruchu: Masáž na bruchu dosť nuda. Roztretie oleja, pár krát pritlačenie a dve skĺznutia. Vôbec to ale nevadí, lebo táto časť trvala max 5min a dostal som povel k otočke.

Masáž na chrbte: Po otočke sa všetko radikálne zmenilo a zažil som asi najväčšie tornádo na masáži. Doteraz sa neviem rozhodnúť, či si to vážne tak užíviala alebo to tak dobre zahrala, no bolo to uveriteľné. Masáž ako taká tam už nebola prakticky žiadna a nepreháňala to s olejom. Od začiatku to malo rýchle tempo, rôzne polohy túlenia sa, imitácie sexu a ďalších polôh napr. keď si na mňa ľahla chrbtom a mal som všetko pekne po ruke (chýbalo už len zrkadlo na strope). Dotykom na celom tele sa nebránila, práve naopak ma navádzala a pekne reagovala. Slušná ručná práca v rôznych polohách. Masáž na chrbte už sprevádzala aj kopa GFE, vzdychanie, okusovanie uší, pusy po tele.

Po masáži: Tu prišla ďalšia divná chvíľa, kedy namiesto klasického pritúlenia si Emma ľahla vedľa mňa, zobrala do ruky mobil a začala si ťukať. A pocit ala žhavá milenka sa razom premenil na pocit ala 3-ročný vzťah s rutinou. Potom som bol poslaný do sprchy, ešte trocha provokácií a celkovo sme čas pretiahli.

Záver: Dosť odlišná skúsenosť v porovnaní so zabehnutými salónmi. Na jednu stranu neprofesionálne chyby ako nekonzistentný web s chýbajúcim rozvrhom, príliš často v ruke mobil a dlhé čakanie na izbe pred masážou. Na druhú stranu energická masérka, ktorá sa toho nebála a celú dobu si to hodnoverne užívala. Časovo sme celkom pretiahli. Neviem, či to bolo zhodou okolností, Emmou alebo politikou podniku, ale vychádzalo by mi to, že masáž trvala 60min a sprchy a čakanie bolo navyše. Viem si predstaviť, že pre niektorých by boli popisované nedostatky väčším mínusom. No ja dávam celkové hodnotenia hlavne podľa toho, s akým pocitom odchádzam, a z tadiaľto som odchádzal dosť zaskočený ale spokojný, takže za mňa tesne dobré. Keby odstránili pár zbytočných chýb, tak môžem univerzálne odporúčiť. Takto nechávam každému na zvážení pro a proti. Ja sa zrejme prídem po čase pozrieť, kam sa pohli.

Masáž: 60min Sweet kiss za 1200Kč (v zľave, normálne 2400Kč)

Hodnotenie: podnik: 6/10, vzhľad: 7/10, masáž: 6/10, GFE: 8/10, celkovo:  (super,dobrá)

https://tapky.info/?5203,emma-sweet-peach-774-400-796-774400796-eroticka-maserka

Emma-5-741x1024-3.png Emma-4-741x1024-2.png Emma-2-741x1024-1.png Emma-1-741x1024-0.png

4.3 7 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 srpna, 2024 11:30

100% potvrzuji, mam velice podobnou rozpolcenou zkusenost. Taky nakonec hodnotim jako „super“, ale treba ze zacatku jsem vubec nevedel, co si myslet, premyslel jsem i o otocce, ale nastesti jsem ji nedal a pak me Emma odmenila super masazi, velice netradicni prubeh, jizda nahoru dolu jak horska draha, ale super 😀 😀 Recku sepisu nekdy pozdeji, kdyz uz tu je tato, ktera to docela pekne shrnuje 😀
Jeste dodam, ze fotky moc nesedi – ve skutecnosti je hubenejsi, moc pekne opalena, kratsi vlasy, vek misto 25 spis 35, v obliceji lehce poznat (i kdyz je stale pekna), ale postava fakt skvela, osobnost lehce crazy ;-D

Last edited 21 dní před by happy
22 srpna, 2024 21:27
Reply to  happy

Pokud ojebávají dokonce o neskutečných 10let, tak takový podnik bojkotuji.

22 srpna, 2024 23:32
Reply to  Radex

+5 years is normal in most places. Yes, They are setting up new benchmark with +10

22 srpna, 2024 14:44

No asi by si měli nejprve dořešit nějakou operátorku a teprve potom rozbíhat takovou akci, která má zjevně obrovský úspěch. 😀 To řešení objednávek během masáže je dost velké faux-pas i při klasických sportovních masážích a zbytečně to kazí celkový dojem, který by mohl být s Emmou jinak vynikající.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx