Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Kamila – Rabbit Hall

Kamila je novou tváří v Rabbit Hall a rozhodně stojí za pozornost. Je původem z Kazachstánu a má jemné asijské rysy, které ji dělají velmi atraktivní. Češtinu zvládá fajn, i když jsme toho spolu moc nenamluvili, spíše se soustředila na vytvoření příjemné atmosféry. Její úsměv a ochota vyjít vstříc jsou opravdu příjemné.

Zážitek se však úplně změnil, když Kamila zhodila župánek. Pohled na její tělo byl dechberoucí – dokonale štíhlá silueta s přirozenými křivkami, které okamžitě okouzlí. Tento moment byl opravdu „wow“ efekt – štíhlá postava,  pevná přirozeně tvarovaná a příjemná na dotek prsa, krásně tvarovaný zadeček. Od prvního pohledu víš, že se máš na co těšit.

Co se týče samotné masáže, začátek na zádech byl spíše monotónní. Jemné doteky a prvky GFE: občasné přepletání prstů, polibky na krk, a vzdychání do ucha. Masíruje teprve asi měsíc, takže je místy patrná určitá nezkušenost.

Po otočce se masáž stala mnohem živější (zhruba v půlce). Kamila začala experimentovat s různými polohami, a já jsem si užíval, jak její prsa jemně hladila mou pokožku. Bylo to jako tanec, kde se vzájemně přizpůsobujeme a reagujeme jeden na druhého. Kamila se během této části masáže aktivně zapojila, což zahrnovalo i různé polohy, kde její prsa byly v mé puse. Ruční práce byla velmi uvolňující. Vzájemné pohledy do očí přidaly na intenzitě a pocitu spojení. Mazlení bylo velmi příjemné a přirozené, a i když to nebylo úplně vášnivé, bylo to velmi sympatické a autentické.

Kamila se snaží navodit pocit skutečné blízkosti, což dává celému setkání zvláštní intimitu.

Velmi jsem ocenil také její přátelské chování před i po masáži. Kamila sice působí trochu nesměle, ale snaží se, aby se člověk cítil dobře a uvolněně. Rozhovory sice nebyly dlouhé, ale její úsměvy a drobné doteky dělaly víc než dost.

Celkově lze říci, že Kamila má potenciál stát se výjimečnou masérkou. I když je teprve na začátku, její přirozený půvab a ochota se zlepšovat jsou jasnými ukazateli, že s časem bude jen lepší. Pokud hledáte sympatickou asiatku s ochotou nabídnout něco víc než jen rutinu, Kamila určitě stojí za návštěvu.

Hodnocení: 😀 Super, skvělá
Masáž: 1h b2b
Cena: 1900
Opakování: ano, ale někdy později

massagehall.cz/cs/masseuses/kamila/

Kamila3-1.webp Kamila2-2-0.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx