Erotické masáže Praha

Diana – Fantazie Massage

Vyhrál jsem masáž ve Fajntázii, tak jsem se rozhodl zkusit opět nějakou novou slečnu v tomto podniku pod kaštany. Volba padla tentokrát na Dianu. Podle recenzí asi trochu tišší a plachší hezká holka. Já mám takové rád a často i ony mě, heh.

Po otevření těch ošklivých plechových dveří má vítá hezká dívka. Uvítání takové typu „leklé rybky“, ale to jsem nějak tak očekával. Dianka se ale pěkně usmívá a já se také nemůžu přestat usmívat. Fakt hezká tvářička a dlouhé vlasy, ani jsem si moc nevšiml její tělo. V místnosti mi už tradičně podává to jejich vytištěné denní menu.

Vybírám už také tradičně k jídlu pussycat a k pití vodu. 😀 Jinou masáž jsem ve Fantazii zatím neměl 😛 protože holky v tomto podniku si to umí patřičně užít a nedělají to jen tak, aby se neřeklo. Dianka se na chvíli zarazí, tak se s úsměvem ptám jestli je s tím okej a odkývne mi to. Ale zdálo se mi, že trochu váhala. Ale možná jen v hlavičce počítala kolik budu muset doplatit k mému voucheru, který byl jen na B2B masáž. Nasměruje mě do sprchy, tak se ptám, jestli tam půjde se mnou, odkývne mi to, ale moc se jí asi nechtělo a asi by jinak nešla.

Diana odbíhá po vodu a olej, já se zatím svléknu a rychle opláchnu. Čekám možná ještě tak dvě minuty a je zpět. Toto by mohly také poněkud vylepšit. Pokud se nemýlím, tak jako drink nabízejí jen balenou vodu, která by mohla být již dopředu připravena na pokoji. A při mé rychlé sprše jsem si všiml, že olej byl vlastně celou dobu připraven na umyvadle (ale možná byl zapomenutý po předchozí session), takže Diana by ve skutečnosti nemusela nikam odbíhat.

S oboustranným úsměvem v tichosti putujeme do sprchy. V takových chvílích mám i já trochu kamenný jazyk. Ve sprše si konečně všímám i jejího těla. Fotky nelžou. Pozitivní bod pro Fantazii. Diana má takový výraznější zadek, co se mi líbí a menší poprsí. Co na fotkách nevidět jsou její výrazné bradavky. Wow, pořádně dudlíky. Těšil jsem se jak si s nimi v nedaleké budoucnosti pohraju.

Ale při samotné masáži mi to Diana moc neumožní. Vlastně se s nimi ani jednou sama nepřiblížila k mé tváři. Celkově se většinou držela dál, asi jsem se jí nějak nelíbil nebo nemá ráda polibky po těle. Klasického klouzání zepředu a nos na nos moc nebylo. Ani na břiše neproběhlo takové to klasické přitulení celým tělem zezadu.

Ještě k té sprše. Diana si trochu drží odstup a soustředí se na mytí mého těla. Já jsem se už ale umyl dvakrát, doma i tady, abychom v té sprše mohli už jen blbnout. Tak ji začnu objímat sám, ale nejde tomu nějak naproti. Po chvíli si klekne a velmi něžně, resp. nejněžněji jak se jen dá mi ho začne hladit. Její jemný dotek skoro ani necítím.

Paradoxně to ale nějak funguje a zanedlouho jsem tvrdý jako kámen. Diana pokračuje a vypadá to tak, že se snaží o první kolo už ve sprše. S takovým jemným stiskem to ale určitě nepůjde, tak si to užívám a nemusím ho nijak kontrolovat. 😉 Dianka se trochu stydlivě dívá jen směrem dolů nebo na něj, na mě se nepodívá ani jednou. Ale bylo to fajn, takové decentní.

Na matraci mi Diana začíná masírovat tělo od nohou směrem vzhůru. Její dotek je příjemný, ale opravdová masáž to moc není, takže to klidně mohla trochu zkrátit. Pomalu se dostává až k mým ramenům. V zrcadle sleduji víc to, jak se tváří, než její tělo. Je to také proto, že zrcadlo zboku je v takové výšce, že v něm vidím jen vrchní část té erotiky, co na mně probíhá.

Na Dianinu hezkou tvářičku se ale dobře dívá, takže mě to baví. Vlasy má upravené tak jinak než masérky obvykle mívají. Nemá je v drdolu, ale trochu elegantněji sepnuté kolíčkem tak, že jí zakrývají část obličeje, to je moc hezké. Ona je prostě nejhezčí ve Fantazii, tedy asi, ještě jsem nebyl za všemi. Sakura jí v tomto směru šlape (edit: šlapala 😞 ) na paty a dýchá(la) na zátylek.

Po ruční masáži celého těla následuje poněkud netradičně masáž jejími stehny, boky a zadečkem. Toto většinou probíhá až těsně před otočkou, ale mně je to jedno, jelikož konečně cítím nějak výraznější její tělo. Natahuji si ruku a chytám za nožku. To se jí zjevně líbí, neboť na chvíli přeruší své klouzání, usměje se a prstíky na nohou si hraje s mými prsty na ruce. Když se usmívá je ještě hezčí. 🙂

Toto byl velmi milý moment, který mi utkvěl v paměti. Bylo to znamení toho, že mě slečna vnímá a nejde si jen slepě svoji sestavu. Asi má ráda foot hrátky. Nějak si už nepamatuji, co následovalo, ale určitě tam byly ještě nějaké B2B polohy, 69ka a podobně. Vím jen, že mi tam chybělo větší GFE a také péče o toho dole.

Po otočce následuje B2B zboku. Zkouším nějaké jemné doteky dolů, všechno je v pohodě. Nějaké to B2B klouzání, ale nic speciálního. Postupně to přece jen trochu graduje. Diana si ho dá mezi stehna a klouže jimi nahoru a dolů, zatímco udržuje pěkný oční kontakt. Toto mě fakt bere. Najednou něco uslyším z hudebního podmazu, který byl jinak dost nahlas a teprve v tuto chvíli si to naplno uvědomím.

Diana byla totiž celou dobu ticho, tedy alespoň myslím, takže mi ta hlasitost až tak nevadila. Ale při této poloze slyším něco hezkého a tichého. Po chvíli soustředění si uvědomím, že to je Dianka, ne hudba. Takové něžné a jemné vzdechy jsem snad ještě nikdy neslyšel, jako myška. Škoda té hudby, sakra. Je to tak rozkošně sexy a naprosto se to k ní hodí. Ona je prostě fakt velmi něžná.

Po této fázi se ke mně Diana konečně více přitulí, objímáme se a mazlíme. Velmi příjemné, ale k jejím kozičkám stále nemám přístup. Následně už Diana přechází do 69ky, ale její úchop je až příliš něžný a moje aktivita ji asi také nepřesvědčila. Tak se opět ke mně otáčí a zkouší to v jiných méně zajímavých polohách. Nakonec dobojováno, ale trvalo to docela dlouho.

Už je po časovém limitu, ale já bych rád ještě trochu poležel, ale v tom nám někdo klepe na dveře. Dochází mi, že na nějaké pomasážní mazlení už nebude čas. Škoda. Do sprchy jdu sám. Trochu to zkazilo celý ten závěr a také celkový dojem bezprostředně po masáži. Bylo to takové „antiklimaxické“, rychle pryč.

Technicky byla masáž dobrá, Dianka mi předvedla i zajímavé polohy. No skoro u všech byla jaksi tak dále ode mě (hlavně psychicky) a držela si trochu odstup, pokud se to dá vůbec tak říci při kontaktu dvou nahých těl. Všechno to probíhalo nějak tak na půl plynu, asi tak bych to popsal. Už jsem asi dost rozmazlený, nebo se už dá i říci, že náročný. Možná je zadaná. Možná to bylo i tím, že jsem byl ten den poslední.

Hodnotil bych podobně jako kolega ExPlayer, tak 6,5/10. Průměr je ale pro hodnocení Diany silné slovo a jelikož na tapkách jsou jen tři kategorie hodnocení, tak jí dám to kladné. Chybělo mi tam několik detailů – GFE, lepší společná sprcha, pomasážní relax – za co ona nemůže, vášnivější pussycat a B2B.

Diana má určitě potenciál, je hezká, milá, příjemná a dotýkat se umí. Jen by mohla přidat na GFE, komunikaci s klientem a trochu víc se uvolnit. Ale vím, že to prostě není tak jednoduché, zvláště pokud je trochu introvertnější povahy. Celkově vytvářet s každým to GFE musí být náročné, hlavně na konci směny jak jsem byl já.

Můžu ji doporučit těm, kteří mají rádi takové něžné plaché pěkné princezničky. Její masáž je ve znamení něhy a relaxace, ne divočiny. Dianu si musíte trochu získat, mně se to tentokrát až tak nepodařilo.

Hodnocení mírnější 🙂 Čas dost překročen.

Pussycat masáž 60 minut za 2400 kč.

https://tapky.info/?4747,diana-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Diana-0.jpg Diana2-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx