Erotické masáže Praha

Danielle – Fantazie Massage

Dnes vám poreferuji o další vydařené návštěvě ve Fantazii u Hradčanské. U mladičké Danielle. Dopoledne napíšu na WA, Daniela je k dispozici, super! Otevřela mi ovšem Sofie, že prý Daniela za 3 minuty přijde. Bylo to ale dřív. Jakou prý masáž? Ve Fantazii jsem si oblíbil pussy cat, takže neváhám. Prý ho nedělá! Přitom její recenze tady na ťapkách jsou, minimálně 2 (víc jsem nečetl) na PC. I na webu má uvedené, že PC dělá (jak jsem teď zjistil). Ujistím se, jestli jsem se nepřeslechl, ale ne. Trochu mě to rozladilo, na pussy cat jsem se opravdu těšil, nicméně nebalím to, beru mix. Že bych se jí nelíbil, tak prostě řekla, že PC nedělá? Tuhle možnost hned za okamžik a vlastně v průběhu následující hodiny bohatě vyvrátila.

Aspoň že souhlasila se společnou sprchou. A ta byla suprová. Do sprchovýho koutu jsme se sotva vešli, o to víc jsme se k sobě mohli tisknout. A Daniela neztrácela čas, vlastně mě ani neomyla, jen pustila vodu, hadici mi dala do ruky a rovnou se ke mně začala tisknout svými měkkými, velkými ňadry a obličejem – naše nosy u sebe, cítil jsem na sobě její žhavý dech, pár polibků, dokonce i na rty. Jazykem jsem se neodvážil, ale asi 2x jsem měl pocit, že by možná nebyla proti. Bylo to tam velice intenzivní, opravdu se snažila, aby mě udělala už tady. Otočila se ke mně zády a prdýlkou se mi mohutně třela o nádobíčko a s jejími super ňadry jsem si fakt vyhrál.

A šlo se na matraci. Výhled na ni v zrcadle skvělý. Masáž na břiše možná trvala moc dlouho – ale co se masírování týče, byla kvalitní. Masáž nohou, zad i B2B – velice příjemné, ale na pasáž po otočce, která byla lepší, zbylo asi jen čtvrt hodiny! Vybavuju si třeba pasáž, kdy si na mě klekla na všechny čtyři (je celkem malinká) a masírovala mě koleny, nezapomínala na můj rozkrok, dělala to fakt dobře, jak tak po mě lezla…

Po otočce – skvělý prsa, do kterých jsem se mohl nořit, zatímco mi prsty u nohou dělala skvělý footjob. Její pipinku jsem párkrát aspoň zahlédl. Bylo to super, ale čas běžel a tak se mohutně snažila o finiš. Zkoušela různý věci a nakonec na to přišla – sedla si mi pipinkou na dlaň tak šikovně, že jsem měl prsty najednou mírně v ní. Dotek jejích měkkých pysků na moje prsty měl mohutný účinek, strašně mě to vzrušovalo. Zkusil jsem jemně prstíkem prozkoumávat „terén“ a když jsem pocítil její příznivou reakci, začal jsem být postupně odvážnější. Tohle vzájemné intenzitou se stupňující uspokojování narostlo v bombastický závěr. Wow!

A hurá do sprchy, opět spolu, a opět skvěle kontaktní. Tentokrát jsem ji mýdlem omyl ňadra, dřepl si pod ní, neodolal a opět se do nich zabořil a naposledy (pro tento den) si jich užil a ona mě s potěšeným výrazem nechala a ještě se nahnula, abych je měl přístupnější. Takže opět fantastická masáž ve Fantazii. Škoda, že nemohla být pussy cat.

Hodnocení: (super)
Masáž Mix, 60 minut, 2000 Kč,
https://tapky.info/?4985,danielle-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Danielle-Fantazie.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx