Erotické masáže Praha

Kristina – Candy Shop Massage

Candy Shop tady má obecně dobré recenze, tak jsem si chtěl udělat vlastní zkušenost. Vybral jsem si novou holku Kristinu, i když tu ještě nemá žádné recenze. Líbily se mi její fotky a chtěl jsem mladou hubenou holku.

Objednání

Objednával jsem přes whatsapp cca 3 dny před termínem. Komunikace byla věcná a rychlá.

Příchod

Na domluvený čas jsem dorazil na pobočku v Maiselově ulici. Hned po zazvonění otevřel z druhé strany dveře asi nějaký kolega. Na schodech do salonu mi šla naproti slečna recepční s informací, že tam mají nějaký zmatek a ať počkám chvíli na malém dvorku. Cca po pěti minutách si mě vyzvedla a zavedla do salonu. Tam už na mě čekala Kristina.

Přivítání a příprava masáže

Kristina je pěkná štíhlá mladá holka z Ukrajiny. Při přivítání měla rozpuštěné dlouhé černé vlasy a na sobě saténové krátké šaty a vysoké podpatky. Má pěkný obličej, na můj vkus zbytečně nalíčený (minimálně umělé řasy). Na přivítanou jsem dostal dvě pusy na tvář a šli jsme do pokoje. Velká sprcha byla přímo na pokoji. To je super. Bez ptaní na typ masáže nebo extras řekla, že se půjdem vysprchovat. Kdyby se zeptala, asi bych šel do pussycat, ale nechtěl jsem to nutit, když na to třeba neměla chuť. Každý jsme se svlékli zvlášť a šli spolu do sprchy. Kristina má pěkný piercing v pupíku, větší tetování pod prsama a pár obrázků i jinde. Celkem to k ní sedí. Je to typ postavy, co se mi líbí – jsem dolňák, takže nevyhledávám velká prsa, ale líbí se mi štíhlý holky s pěkně tvarovaným zadkem. A to o na má. Sprcha byla příjemná, trochu erotická, ale podle mnoha jiných recenzí na Candy Shop jsem měl možná trochu vyšší očekávání (snažím se vždy v očekáváních podle jiných recenzích krotit, ale na Candy jsem se fakt těšil). Kristina se mě na začátku neptala, kolikrát se chci udělat. Zpětně je mi jasné, že jsem si ji mohl víc řídit, a nejspíš by udělala přesně co bych chtěl. Jenže pro mě je známka výborné masáže přesně to, že mi holka plní přání bez mého říkání, nebo jen podle náznaků. Nebo se ptá ona. Nechce se mi někoho dirigovat.

Průběh masáže

Masáž na břiše probíhala od nohou k hlavě. Občas se dotkla v rozkroku, ale bylo to spíš sporadické. Do masáže zapojovala i zadek a prsa. To bylo fajn. Na břiše jsem nebyl moc dlouho. Po otočce se soustředila hlavně na penis. Nezdálo se mi to ale, že by zapojovala nějaké zajímavější techniky, nebo to měla nějak rozvržené na tu hodinu. Skoro od začátku jsem ji brzdil, abych neměl po zážitku moc brzo. Na to reagovala s úsměvem. Když jsem si o něco řekl, bez problémů to dělala. Celkem dlouho byla v 69tce, kde jsem měl super výhled. Má fakt pěkný zadek. Pak jsem ji chvíli masíroval já. Nemá problém s doteky dole, ale na prsty dovnitř má zákaz. Líbilo se mi zrcadlo na stropě a pohled na ni. Během masáže jsem neviděl na hodiny, a párkrát jsem měl pocit, že už mě chce dodělat. Ptal jsem ze začátku kolik nám zbývá času, ale pak jsem se už neudržel. Pak mě ještě chvíli masírovala záda a trochu jsme si povídali, až mi naznačila, že je čas na sprchu. Tu jsem dali zase spolu. Bylo to příjemné – myla mě ona a já ji, ale o nějakou větší akci už se nepokoušela. Když jsme vylezli ze sprchy a začli se oblékat, podíval jsem se na svoje hodinky a dost mě zarazilo, že je skoro deset minut před původním koncem masáže s tím, že jsem šel ale dovnitř o 5 minut později. Tohle nebylo zkrácení o pár minut, ale o dost. Původně jsem z té schůzky měl celkem dobrý dojem, ale tohle na konci mě zklamalo. Přišlo mi, že to celé probíhalo v příjemné atmosféře z obou stran, tak mi tohle přišlo zbytečné.

Odchod

Při placení na konci mi řekla, že mám 10 procent slevu, protože je v salonu nová. Věděl jsem to, ale je fajn, že to ví i holky a nezkouší nás. Normálně bych jí dal 2k a vrácení peněz neřešil, ale kvůli tomu časovému ojebu jsem počkal, ať mi odněkud přinese na vrácení. Neměla s tím problém. Při rozloučení jsem dostal zas 2 pusy na tvář. Hned potom, co Kristina zmizela se mě ptala slečna recepční, jestli mě holka upozornila, že mi ještě zbývá čas. Po pravdě jsem jí řekl, že ne, a že to nevnímám pozitivně, i když masáž byla jinak dobrá. Říkala něco o tom, že to s holkou budou řešit, a já jsem nebyl v rozpoložení o tom nějak víc debatovat, tak jsem šel. Oceňuju, že si to hlídaj a že maj aspoň částečnou snahu o damage control.

Shrnutí

Kristina je krásná mladá holka. Udělá, co se jí řekne. Když se jí ale neřekne, a člověk si to nekontroluje, tak toho nedostane tolik, kolik je asi v Candy Shopu obvyklé. Je tam nová a salón to zohlednil v nižší ceně. Na ten čas by si ale měla dát pozor. To naštve každého. Opakovat návštěvu nebudu.

Popis služby: tělo na tělo na 60 minut, placeno 1800 (2000 základ mínus 10 procent sleva na novou masérku).
Odkaz na profil: https://www.tapky.info/?5206,kristina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250
Hodnocení: průměr

kristina-4.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx