Erotické masáže Praha

Blondynka – Eroticka masaz Chodov

Crystal jsem měl na seznamu asi 3 roky, než to na ni padlo. Po objednání jsem poslán do Hornoměcholupské, kde mi pak volá a trochu komplikovaně mě navádí k jinému domu, než mi poslala v adrese. No asi má pro to nějaký svoje důvody, ale mně to nevadilo. Vpuštěn přes zvonek, nikoho jsem nepotkal. Je to malej, pěknej, čistej a prosvětlenej byt v novým paneláku sloužící jen pro masáže a je tam sama.

 

Čekal jsem všelicos, ale stejně mě překvapilo, že je to taková hrozně hodná a milá ženská. Přišlo mi, že si na nic nehraje a nemá tu potřebu osobnostního soupeření. Atmosféra byla uvolněná, přátelská až skoro asexualní. Třeba říct, že hodně ráda mluví, ale je to spíš monolog a spojení se nějak nepodařilo navázat, jestli mi rozumíte.. Naštěstí mě ale pořád ještě přitahovala fyzicky. Porno look a parametry víceméně sedí. Tipnul bych tak kolem těch 40. Ale je zachovalá, hezká v obličeji, opálená, pěkný velký kozy. Je to sportovkyně se štíhlou postavou. V podstatě dostanete to, co je na fotkách. Jen ten zadek by snesl trochu vyplnit, pak by to byl ještě jinej level. Jinak kůže vypadá hrubší, ale na dotek mi přišla celkem hebká.

 

Sprchu jsem dal rychle sám. To co se ale většinou odehrává při společné sprše jsme absolvovali v pokoji akorát bez vody a mýdla. Postupná tělesná prohlídka všech zajímavých partií (na dutiny nedošlo). Hezky se ke mně tiskla kozama a třela prdelí o péro, takže o hučák nebyla nouze. Nutno říci, že přepla do nějakého eromódu, přestala mluvit a najednou byl ve vzduchu cítít mrd. Pak přesun na futon a započala masáž zad. Tady je trochu škoda, že tam nemá vedle žádný zrcadla. Vyloženě b2b nedělá, ale dostal jsem příjemnou ruční masáž nohou, zadku, zad a krku. Občas použila prsa. Otočení zavelila celkem rychle. Výhled na ni byl super. Sedla si proti mně a roztáhla nohy, nasadila sexy výraz, polivala se olejem a jednou rukou to dělala sobě a druhou mě honila. Zvukový projev realistický. Nad pipinou má zastřihnutý chmíři a mě to teda neskutečně bralo, k ní se to prostě hodí. Venkovní hrábě povoleny. Imitace orálu. Pak na koně, kde jsem si ji mohl pořádně vochmatat včetně těch parádních kuzlat. K tomu proběhlo nějaký to tělesný tření. Pak se přesunula na 69 a já neodolal její pičce. Skvělej výhled i chuť. V téhle činnosti jsme setrvali dlouho tak akorát. Co bych vypíchnul, tak že mi pak v této pozici jezdila kozama přes péro, skoro takovej titsfuck, a to až na koule, což je za mě velice příjemná záležitost a málo která masérka to dělá. Nakonec jsem ji chtěl vidět ještě na misio, tak jsem ji položil na záda, trochu zablbnul a nakonec se nechal vyhonit na její tělo a kozy. Čas už nezbýval, takže sprcha, další pokec během oblékání, placení a rozloučení.

 

I když to z prvního dojmu úplně nevypadalo, tak nakonec byla masáž hodně erotická a vzrušující. Určité propojení navázáno. Tempo bylo pomalejší a dobře to gradovalo. Holka už je zkušenější a ví, co dělat. Nedostanete tu to co v profi honírnách, ale zase to má ten privátovej nádech, kterej já občas rád. Pocitově jsem si připadal jako s civilkou u ní doma, což se v salonu těžko navozuje. I z toho důvodu opakovat časem chci.

 

program:
erotická masáž
60min
2500,- (též nabízí 30/45min a podstatně levněji)

 

https://www.tapky.info/?3024,blondynka-eroticka-masaz-chodov-606-471-212-606471212

hodnocení:

(super)

Screenshot_1-1.png

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx