Masážní salóny

(Ne)vyhraná masáž Red Bed (nyní Secret Place)

Nevím, kam tohle zařadit, admin kdyžtak přesune. Není to recenze konkrétní masérky, ale dvou salónů a zároveň varování pro ostatní.

Začít ale musím od mé červnové recenze Lizy v Red Bed. Když mi v následujících dnech manažerka napsala děkovnou sms za recenzi, dostali jsme se i k tomu, že Liza s masáží skončila dobře o čvrt hodiny dřív, což bylo o to nepříjemnější, že jsem se o pár minut okradl už mým nepatrně pozdním příjezdem. A aniž bych o to jakkoliv žádal, nabídli mi sama od sebe, že mi k příští masáži přidají 30 minut zdarma a slevu 10% k tomu. To bylo milé, s poděkováním jsem přijal a rozloučili jsme se s tím, že těšíme na příšte.

Pak jsem vyhrál v losovačce tu masáž a vyšel na mě zrovna Red Bed, takže jsem se těšil na opáčko u Lizy. A abych předešel nějakým trapným situacím na místě, jen jsem se předem ujistil, že mají u mě poznamenaných těch 30 minut navíc (s tím, že 10% slevu pochopitelně při masáži zdarma nevyužijeme).

Nejprve mi odepsali, že ano, že tu půlhodinu navíc mají u mě zapsanou. Za chvíli ale přišla zpráva, že mi psal druhý operátor a začaly výmluvy, že tu půlhodinu navíc nedají, protože jsem tehdy přijel pozdě, a tak podobně. Připomněl jsem, že jsme tenkrát řešili zkrácení masáže o 15 minut na konci (konec ve 21:45 místo 22:00), že mi to nabídli sami od sebe, atd., … no vrchol ubohosti. Nakonec, že prý mi teda dají navíc 14 minut, OMG. S tím jsme to uzavřeli, že OK, že mi to dál nestojí za ty dohady a k vyhrané masáži budu mít těch 14 minut navíc (to bylo v ponděli 8.7., zprávu výhře masáže od admina jsem dostal 4.7. večer, pro úplnost).

Pochopitleně po tomto trapném intermezzu jsem ztratil chuť na masáž a poslal zprávu, že v nejblžších dvou týdnech se do Prahy nedostanu a ozvu se (přičemž že tam jezdím přes půl republiky, to věděli už z první masáže, to jen pro pořádek).

Znovu jsem se pokoušel objednat 29.7., ale na sms nikdo nereagoval.

Poslal jsem jim to tedy přes WA, tam reakce byla, ale s časem, který byl pro mě vzhledem k vzdálenosti nestihnutelný. Dohodli jsme se tedy na pondělí 5.8. večer. Tento termín jsem nakonec kvůli nemoci v rodině musel zrušit, ale odsouhlasili si posun o týden, na 12.7.

Když jsem ten den, jen pro jistotu, masáž u Lizy potvrzoval, bylo mi k mému překvapení sděleno, že Liza už není a nebude. To jako týden předtím nevědeli??

Pracně jsem z nich vydoloval, že v nabíce už jsou jen masérky ze Secret Place. Snažil jsem se tedy k jedné z nich objednat, v dnenším času původně dohodnutém na Lizu, ale už na nic nereagovali.

A poté, co jsem ještě, pro jistotu, připomněl, že máme realizovat odloženou dohodnoutou masáž zdarma v rámci výhry na ťapkách, odepsali, že jim o tom předešlý majitel nic nesdělil. Odpověděl jsem, že za to já nemohu a přeposal jsem jim screenshot té konverzace s výhrou, ale na to už doteď (4 dny) nikdo nereagoval.

Takže na ně kašlu a výhru si holt neužiju. A samozřejmě ani nic jiného v Secret Place, neboť v takto se chovajícím salonu mě nikdy nikdo neuvidí.

Tolik tedy moje zkušenost a varovaní nejen před těmito dvěma salony, ale i před tím, abyste nespoléhali na to, že měsíc na vyhranou masáž je dostatek času na domluvení se. To platí jen tehdy, pokud se salon domluvit chce. Což o končícím Red Bedu už pak bohužel neplatilo.

A varování také před jednáním těch, kteří Red Bed převzali (i když převzali … převzali zřejmě jen telefonní číslo a web, masérky nejsou, v nabídce je už jen osazenstvo Secret Place). A podmínku, že masáž platí měsíc, pokud se salonem nedohodne jinak, tak ta nebyla porušena, protože ještě v terminu jsme se dohodli na posunu o týden. To jen pro úplnost.

Takže místo radosti z výhry si mohu jen povzdechnout, že na mě vyšel končící salon, podle čehož to také probíhalo a dopadlo. Nechápu, proč se cpou do soutěže zde, když nehodlají pokračovat. Holt salonů. které mají úroveň, je málo.

Ale naštěstí nějaké jsou, třeba v Candy nebo Rabbitu si něco takového představit fakt neumím.

P.S. A ještě co se týka skončivšího Red Bedu, resp. Lizy: z pozdějších negativních recenzí na Lizu jsem nabyl dojmu, že tam začali místo ní na střídačku dávat jinou holku. Protože to, co psali pozdější recenzenti, naprosto nesedělo ani vzhledově, ani průběhem. Liza, která mě masírovala před pár měsíci v Red Bed a dostala ode mě kladnou recenzi, byla tahle holka:

https://www.livejasmin.com/en/chat/RonaBonnie

… takže pokud to neodpovídá té, kterou jstě měli později, kolegové, strčili vám někoho jiného. Samozřejmě fotky na LJ vyumělkované a většina o něco staršího data, ale byla to rozhodně ona.

Screenshot_20240812_2x_WhatsApp-3.png Screenshot_20240729_1809_WhatsApp-2.png Screenshot_20240708_2x_Messages-1.png Screenshot_20240614_1200_Messages-0.png

3.8 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 srpna, 2024 09:35

Possibly redbed never had any girls of their own, I remember girls from other shops made available on loan. Reviews with high praise are either by Redbed themselves or by competition’s aspiring erotica fiction novelists.

Last edited 1 měsíc před by JonSnow
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx