Erotické masáže Praha

Iren – Fantazie massage

Taaak, pánové….tohle byla ultra nečekaná masáž. Podotknu, že divoká masáž! Ale raději od začátku.
To si tak užívám dýmku a nějak cejtim že jsem nějak moc akční (mám ADHD), bolelo mě z nervů břicho, měl jsem xy nápadů a myšlenek…takže jediná varianta byla Fantazie.
Mé oblíbenkyně maj ještě dovolenou nebo tam byly až další den, což se mi nehodilo. Chtěl jsem teď a tady. Chtěl jsem pořádnej drive v tomhle momentu, takže ty moje milované oblíbené kočky, si musí počkat na příští paniku, haha. Ale teď vážně=)

Mluvil jsem krátce s operátorem a řikal mi, že by mohla jen Iren. Nó, to zní jako další zkušenost. Mohlo to dopadnout špatně ale i dobře. Tak či onak, zážitek to bude a určitě alespoň něco z toho budu mít. Myšlenky špatné i dobré se fakt vždycky hodí. Takže jsem nelenil, riskl jsem to a došel do nejbližšího bankomatu.
Za pár minut zvonim na zvonek Fantazie masáží, naproti autobusový zastávce autobusu 131 (Bořislavka – Hradčanská) – to jenom tak na okraj a info pro ostatní masážní kolegy. No a nechť se děje vůle boží.
Sprchu jsem si hodil sám, slečna to sice už neni, ale pořád to vypadalo velmi nadějně a příjemně. Dáma Iren se na mě usmívala a snažila se porozumět mé specifický řeči. Ulehl jsem na futon a paní začala masírovat…už při prvních dotecích z ní vyšlo, že fakt umí přitlačit.

Opět začala chodidlama a nohama tak jako asi většina masérek. Pak se sem tam sklouzla, a opět chodidla. Záda též celkem důrazně namasírovaná, hladila mi krk, pusinka sem, pusinka tam, též ve velmi intenzivní formě a stylu. U Iren bylo mimojiné fajn, že kámoše zpočátku jen tak provokovala, sténání, mazlení….pani se toho nebojí.
Myslim, že Iren budu moc rád navštěvovat pokud mě bude bolet jakákoliv část těla a zároveň chci hustou drsnou éro jízdu ala sex bez sexu 😃
Klouzala se po mě svojí dobrou a podle mě pořád pevnym zadečkem a i když na mě spotřebovala na mě víc oleje, tak to absolutně nepůsobilo, že by to dělala bezmyšlenkovitě. Chápu, taková zvláštní lichotka a pochvala, ale je fakt, že už jsem se setkal s případy, kdy holka mo nevěděla, neodhadla, ale tady to byla fakt promyšlená věc a Iren je šikovná krasavice!
Tak nějak otočka proběhla přirozeně, líbání bylo fakt hodně slušně intenzivní, Iren se nakrucovala, vzdychala…hodně mi v ten moment pomohla. I když bych řekl, že moc možná netušila, co zrovna cejtim a jak mi je, ale nějak se nám stalo, že to bylo vzájemně dost adrenalin a prostě jsme si sedli. Opáčko nevylučuju, ba naopak. Už jsem Iren slíbil, že příště masíruju já…a ona hnedka odpověděla, že není problém a že se bude těšit. Přišlo mi ale i za těch pár minut, co jsme spolu strávili, že ani jeden necejtil nějak potřebu to krátit a znehodnocovat. Ba naopak. Fakt mi přišlo, že vše je opravdu už poprvé v pohodě a klidu. Nikam nespěchala. Bylo to nádherně procítěné a já neměl pocit, že jsem utratil za něco, co nemá absolutně žádnej smysl. Hodně jsem si to užil a Iren mi pomohla se dostat z nervů a trochu i mánie mé autistické hyperaktivity. Takže vlastně se dá říct, že Iren „přispěchala“ na pomoc v pravou chvíli. Ještě jednou děkuji Iren, a těším se na tebe i příště 💋

Opakování: Ano

Doporučuji: Ano

Body to body
60 minut
1900,- (+ extras 500,-)

https://www.tapky.info/?4801,iren-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Celkově hodnotím: 😊 (super, skvělá)

3-0.webp 2-1.webp

1.7 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 srpna, 2024 13:53
Reply to  prosteFilip

Neber to zle, ale 90 % toho textu je spis vylev emoci nez vecna recenze 🙂 Na cteni to je mozna fajn, ale ja se z toho nedozvedel nic moc o prubehu masaze, realnem vzhledu maserky, povaze a nevim, co od toho plus minus cekat.. Vzdycky je to subjektivni, ale je lepsi dat vic podnetu, jinak to jako recenze postrada vyznam. Mel jsem ji tez v planu navstivit, ale nastesti tu ma uz par vystiznejsich recenzi od kolegu.
A s tim masirovanim ji na oplatku to moc neprehanej, platit nekomu dvojku za to, ze ho muzu namasirovat 🤔 😀

16 srpna, 2024 15:30
Reply to  pyjer

Filip is an inverse indicator like you have Jim Cramer in stock market. Don’t make him change, I just avoid all of his super, great recommendations and pick girls where he had very small complaints (rarely does he complain though). His reviews have been very helpful to me.

16 srpna, 2024 16:50
Reply to  JonSnow

Inverse indicator like Jim Cramer 😂 . Made my day.
I’ve always wondered how much the financial community is represented here  😀 .

16 srpna, 2024 14:00

Zni to skvele! Jen radeji okomentuju vetu „Iren je šikovná krasavice!“ – sikovna podle recenze urcite je, jen teda ja ji chvili videl pri cekani v salonu a k udavanym 37 bych pridal asi 10, na obliceji je to dost videt. Tak jen at nekdo neceka milf tricitku, jinak to muze byt super jizda.

Last edited 1 měsíc před by happy
16 srpna, 2024 14:17
Reply to  happy

No tak treba tohle je pro me docela klicova informace:) diky za to

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx