Erotické masáže Praha

Alenka – Veronika masáže Praha

Recenze téhle slečny nejsou zrovna lákavé a aktuální, ale dal jsem na stanovisko kolegů, co do vzhledu se týče, a tak jsem to jel prověřit na vlastní čůro.

 

Objednání docela rychlé do ulice Krymská, která je obecně dost živá, ale místo činu je dole v ulici a po zazvonění jsem vpuštěn bez čekání, což cením. Je to takovej privát v prvním patře. Tam už ve dveřích stojí Alenka a s úsměvem mě mile přivítá. Maj to tam docela pěkný a útulný. Kontroluju Alenku ještě na světle a líbí se mi, takže zůstávám. Působí sympaticky, žádnej bitchface ani duckface. Klasika nějaký průhledný župan, ale pod tím sexy pradlo. Na pokojíku mě zkasíruje a vyšle samotného do sprchy. Po návratu na pokoj jsem zaznamenal sníženou viditelnost, ale dalo se. Zkoumám jeji bodykit a je to přesně to, na co jsem měl ten den chuť. Popravdě si nejsem jistej, jestli ty starší fotky tady jsou vůbec její. Ani mi nějak nesedí ten cold bitch štítek nebo že hůř komunikuje. Až jsem skoro pochyboval, jestli je to ta stejná holka. Ale tak lidi mívaj svoje nálady.. Každopádně koncepce fotkám odpovídá. Věk asi kolem 30, ale působí mládě. Tělo pevný, asi občas cvičí, kůže pěkná, nějaké tetování, ale decentní a sluší jí. Celkově mi přijde sexy a roztomilá zároveň.

 

Co se masáže týče, tak se nekonalo žádný velký rodeo nebo nějaká klouzácí lachtanní show, jako je zvykem v některých známých salonech. Byla spíš taková poklidná, tantrická, řekl bych.. Od začátku se vlastně nejvíce věnovala mýmu zadku a intimním partiím. Na záda mi sjela tak 3x, ale to dělala zrovna fakt dobře, používala při tom i svoje přední nárazníky a párkrát mě hezky zalehla celou svou váhou. Jiný prvky neproběhly, ale celkově byla část na břiše vzrušující a v zrcadle byl na ni fajn pohled. Po otočce si klekla vedle mě zadkem do zrcadla a začala mi ho hned honit, ale nebyl to žádnej drastickej útok za vysvobození, naopak klidná procítěná práce. Párkrát do toho zapojila i své poprsí. Pak se sama přesunula do 69 a naservírovala mi pičku až pred nos. Tu má velmi pohlednou a voňavou, takže jsem neváhal ochutnat. Přitom změnila styl honění tak, že jsem si chvílemi myslel, že ho má v puse. Po chvílí trochu přidala na intenzitě a bylo jasný, že můj čas se naplňuje. Následně se otočila a proběhlo ještě nějaký to mazlení a tření. Pak jsem si ji přesunul k mým noham, abych na ni viděl a nakonec zdárně vysypal. Do sprchy opět sám a mazal jsem pryč.

 

Celkově to hodnotím pozitivně. Byť uznávám, že slečna při tom nepůsobí zrovna dvakrát vzrušeně nebo že by to snad nějak víc prožívala. Asi se s cizákama tolik neuvolní a hrát to prostě neumí. Svůdné pohledy a nějaké hrátky také moc nečekejte. Překvapila mě i její povaha, z fotek a recenzí jsem čekal takovou tu mrchu a ona to naopak byla spíš pohodová vysmátá kámoška, co si chtěla docela dost povídat. No i kvůli tomu to nebyl nijak moc vášnivej nebo romantickej zážitek, ale něco do sebe to mělo. Nějak extra promasírován jsem sice nebyl, ale vyždímán a nasvačen ano. Každopádně to z větší části splnilo mojí potřebu a byl jsem po zbytek dne víc než dobře naladěn, což zrovna nebývá obecně pravidlem po každé ,,masáži“. Přikládám aktual foto z inzerátu, které odpovídá reálu. Tel. stejný.

 

program:
b2b
60min
2000,-

 

https://tapky.info/?3507,alenka-veronika-masaze-praha-774-884-003-774884003

 

hodnocení:

(dobrá)

Screenshot_2023-11-07-10-54-11-625_com.whatsapp-480x600-1.jpg img-20230902-wa0010-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx