Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit Hall

Zdravím masážníci,

moje první recenze vůbec na první z mých zkušeností s erotickými masážemi, proto si dovolím to pojmout trochu obšírněji, pohledem absolutního nováčka, a také jako pozdravení místní komunity. Takže se trochu rozepíšu a doufám, že to za svůj styl psaní neschytám.

Nějakou dobu nezadaný a co udělají kamarádi? Dají mi poukaz na B2B masáž do jednoho z menších salonů (není uvedený v té liště vlevo na tapky.info) a a uvrtali mě do něčeho, co se velice pravděpodobně stane jeho velkým koníčkem  a nezanedbatelnou položkou v měsíčním rozpočtu. Ale nepředbíhejme. Na začátku totiž byla opravdu nedobrá zkušenost s masérkou, kterou stejně jako salon asi nebudu jmenovat, protože do dvou týdnů zmizela z nabídky masérek, takže nemám ani fotku, kterou bych dal k negativní recenzi. Kdybych ji ale zaregistroval jinde, samozřejmě Vás ihned varuji. Salon tady psát nechci, protože v případě, že se s ní rozloučili sami, nezaslouží si, aby na ně dopadlo negativum, ale naopak velký kredit. Mělo to totiž zjevně všechno, co to mít nemělo. Inzerovaná společná sprcha před ani po nebyla. Komunikace inzerováno ČJ, EN, RU. Překvapení, že ČJ ani EN slečna zjevně skoro vůbec neovládala. Češtinu jsem vzdal hned, a komunikaci vůbec poté, co slečna přestala, když jsem jí v EN naopak požádal, aby pokračovala v jemném škrábání, což mám velice rád. Po otočce oční kontakt 0, GFE -1 a ten znuděný výraz, když měla oči zapíchnuté do bodu půl metru nad mojí hlavou cokoliv, co by se dalo nazvat atmosférou, poslal do teplot panujícím za polárním kruhem. Ještě k tomu se skoro celou dobu držela v prostoru „mimo dosah“ Nevytrhla to ani skutečnost, že ta slečna byla opravdu překrásná. Aby bylo jasno, ženské, které se mi líbí vnitřně hodnotím na stupnici pěkná – krásná – nádherná. Prostě holka, za kterou se otočíte, když projde kolem Vás a ještě zvládnete zakopnout. O to větší zklamání ten průběh byl. Do „úspěšného“ konce jsme nakonec dojeli, ale přirovnal bych to k letošnímu utkání na MS s Finskem – 1:0 na nájezdy urputném a nezáživném zápase.

Samo sebou jsem si nejdřív říkal, že si ho budu radši dál honit sám, naštěstí jsem to ihned nezabalil a začal se trochu pídit po internetu a narazil na tyto stránky, kde mě recenze místních znalců přivedly k Rabbit Hall a slečně Stelle, ke které jsem zašel na reparát po tom prvním zážitku, ze kterého jsem měl pořád na jazyku pachuť. Stella snad nemá negativní recenzi, tak jsem si řekl, že jestli si chuť nespravím na 90 min. pussycat masáži se Stellou, fakt není to pro mě.

Komunikace se salonem super, jenom by mohli zavést rezervaci přes nějaký systém a člověk hned věděl, jestli to v nějaký čas půjde nebo ne. Takto to je metoda pokus-omyl. Pro jistotu jsem si nahlásil snad hned první ranní termín a bylo volno. Na Andělu to znám, ani nebyla potřeba mapa. Vstup, uvítání od recepční, přezutí a přichází Stella.

Oproti slečně, o které jsem psal výš, to nebyl wow efekt na první pohled, ale krásně se usmívala. Postava odpovídá fotkám. Fajn přivítání, zeptala se na pití, zavedla mě na pokoj a odběhla pro vodu. Při návratu se jí neuvěřitelně rozjela pusa. Zjevně byla nevypovídaná, schválně jsem si rezervaci objednal hned na devátou ráno. I když jsem jinak extrovert, tak první zkušenosti s placenými erotickými službami (a první negativní) ze mě udělali totálního introverta a nervózu. Neměl jsem prostě takovou tu automatičnost, jako když na to poprvé jdete s holkou, někde vzadu v hlavě jsem pořád měl, že to je placené, v názvu to má slovo masáž a automaticky jsem se stavěl spíše do méně aktivní, přijímající role.

Inu i proto na její dotaz, jestli chci společnou sprchu se dostavilo cca půlvteřinové zaváhání. Stella si toho samozřejmě všimla a na moje „jo, jasně“ reagovala rázně slovy „no ještě aby ne!“ Ahaa, slečna bude dominantnější, proběhlo mi hlavou. Její reakci jsme se pak oba zasmáli, ale na férovku se mě zeptala, jestli jsem na masáži poprvé. Trochu jsme se pobavili i o té předešlé zkušenosti a šlo se do sprchy přes chodbu. Že prý ať se nebojím, že se se o mě hezky postará. Konstatovala, že mám objednanou pussycat masáž, ale k tomu utrousila, že v mezidobí zrušila možnost si ji u ní objednat , že jí teď bude umožňovat jenom pro domluvě, pro „své klienty“ a ne při první návštěvě. Zaregistroval jsem, bral jsem to jako zákaz, ale měl jsem se doptat, protože když jsem si dělal rezervaci, ta možnost tam byla. Nebo možná dobře, že jsem se v ten moment nedoptal.

Sprchu se Stellou tu popisovala hromada lidí, ale i tak mě překvapilo, jak dokáže během vteřiny přepnout z ukecané holky do módu neskutečně nadržené milenky. V jednu chvíli se mydlíme a najednou jsem natlačený zádama na zdi, polibky na krku, na uchu a kapitán salutuje. Trochu pohoňkala, imitace sexu, když ho měla mezi stehny, ale nezkoušela mě hned ve sprše udělat. Spíš jen hezky nažhavit.

Masáž na břiše za mě super. Na úvod rukama a krásně mi uvolnila záda zmožená ze sedavého zaměstnání. Postupně přidává B2B, GFE, kontroluje, jestli sleduju v zrcadle, jak po mě jezdí, hezky se propíná a super byl moment, kdy si na mě lehla zády, tvář na tvář, jemné kousnutí do ucha, doprovázené mírným vzdychnutím. Wow. Jaký rozdíl od té ledové královny.

Po otočce na záda se rozpoutá ta pravá jízda. Stella předvádí všechno ze svého repertoáru, který tu byl už zmiňován – foodjob, imitace cowgirl, reversed cowgirl, a samozřejmě své (jak se píše) speciální polohy se svými koleny pod mým zadkem a titjob. Nejede ale na rychlé ukončení, prokládá to polibky na ucho, krk a zatraceně sexy uhrančivými pohledy. Pak pěkný přechod do 69, ale v hlavě se mi rozsvítí ten zákaz. Úplně se mi ale chvěje jazyk, tak zkusím ujištění, jestli se ten zákaz fakt vztahuje na mě, přecejenom jsem si rezervaci udělal v momentě, kdy ta možnost ještě byla… Stella zastaví poctivou ruční práci, vrhne na mě zprvu nevyzpytatelný pohled a ptá se: „A seš už můj stálý klient?“ Tady už váhání, jako před tou sprchou nebylo a okamžitě kladná odpověď. „Tak dělej“, odpovídá zase s úsměvem. To byla výzva a pěkně jsem si jí vychutnal. Vzrušení na max, po chvíli Stella ještě změní polohu, že si lehne ke mně na bok, roztáhne nohy, abych mohl pokračovat ručně. Ona je v cíli první (člověku se hlavou honí, že tady nemůže věřit všemu, ale zvlhčení a ty jemné, nepravidelné záškuby do nohou snad ani nahrát nejde) já pak během chvilky.

Utření, pomazlení a potom ještě krátký pokec, některé příhody s klienty jsou fakt zábavné. Najednou s hrůzou řekne: „proboha, mě za 5 minut přijde další člověk“ a zdrháme do sprchy. Vůbec jsem si nevšiml, že by během masáže kontrolovala čas. Sprcha je mimořádně rychlá, ale i tak má tendenci škádlit.

Rychle obléct placení, dýško ji také potěší. Doprovod ke vchodu, kde mi k puse na rozloučenou dopřeje ještě jedno kousnutí do ucha a plácnutí po zadku. Po Andělu jsem se musel potom chvíli procházet s hodně přiblblým úsměvem.

Shrnutí: Zážitky z obou těch akcí nemohly být rozdílnější. Stella je zatraceně zkušená baba, práce ji hrozně baví a očividně umí číst v lidech. Jak jsme se zakecali o té mojí ne úplně fajn zkušenosti, tak to možná vzala jako osobní challenge a pořádně se předvedla. Už jsem stihl i opáčko a i když první masáž od ní byla větší jízda, i opáčko moc fajn. Krásně mě zbavila veškeré začátečnické nejistoty a už jsem se i byl schopný naladit na její konverzační tempo. Maximální povzbuzení do bádání v jiných vodách, ale do těchto se budu vracet. No nic, to by bylo vše. Děkuji za pozornost i všechny recenze, které píšete, a které pomáhají nám začátečníkům se zorientovat v nabídkách rozkoše. Rád bych slíbil, že příště to bude kratší, ale jak vidíte, psaní mám docela rád.

PS: Na další bádání mám docela dost tipů, a když mi dáte do komentáře nějaký na Vaši TOPku a ulehčíte mi rozhodování, rozhodně se zlobit nebudu

Název (druh) masáže: Pussycat masáž

Délka masáže: 90 min (door to door o 5 minut přes)

Cena: 3.100,- (byla sleva 300) + 500 dýško

Odkaz: https://tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: (super)

stella_051.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2024 07:51

Vítej v klubu.
Opáčka jsou záludný, velká očekávání (po předchozí vlastní skvělé zkušenosti) dělají své. Zmizí ten wow efekt, něco je trochu jinak a namísto nadprůměrné masáže máš v hlavě zklamání…
To napětí, jestli to bude zajímavý, má jisté kouzlo.
A za dýško 500,- tě tady ukamenují…

14 srpna, 2024 08:38
Reply to  Vrabec v hrsti

Zdravím i tebe kolego. Co se týká opakování, tak doporučuju ZÁSADNÍ věc.
Dej tomu alespoň 14 dní a tolik na to nemysli. Pak to bude o to lepší;)
A zadruhé: mám bohužel obě zkušenosti: opakování v RH zatím průměr, ale v jiných salónech to bylo TOP!
Pravda, v Rabbit hallu, jsem měl jednu slečnu za kterou jsem chodil pravidelně a všechno to bylo postupně lepší a lepší…takže tam je to asi spíš o tom správným načasování.držim palce.
Edit: omlouvám se, to mělo bejt tady nováčkovi 😁 jaksi ta odpověď už nešla zrušit…

Last edited 1 měsíc před by prosteFilip
14 srpna, 2024 12:23
Reply to  Rododendron

Máš tam jistotu a to je důležitý;) toho se drž. Taky to tak mám. Ale jak píše vrabec v hrsti….když jdeš za novou slečnou, nikdy nevíš co tě čeká nebo nečeká. Ten wow efekt je tam větší, ale při dalších návštěvách, je to už ale spíš o důvěře a o to víc si můžeš bejt jistej že i dotyčné holce je s tebou dobře =)

Petrda
16 srpna, 2024 20:08

…úsměvná recenze na objednávku.
Dle gramatiky bych tipoval na nějakou spisovatelku :))

26 srpna, 2024 20:28
Reply to  Rododendron

500 tip must have triggered lot of people. There are lot of „simps“ tipping more than that amount. One of the many factors why many girls have stopped providing extras which would have fetched them similar money. However, I am not complaining. Free market balances out eventually according to demand vs supply ratio.

Last edited 22 dní před by JonSnow
7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx