Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Andrea – Relax

V Relaxu mají nový typ masáže GFE, tak jsem se rozhodl novinku vyzkoušet. Sice mají na webu už půl roku v názvu chybu „GFT“ a ten pokec u masáží mají taky divný, ale třeba překvapí.

Tuto masáž dělá jenom Andrea – Andy, která tady má dobrou recenzi, tak jsem se objednal, a všechno klaplo jak má.

V určenou hodinu mi otevřela Andrea, holka hezká, štíhlá, piercing v bradavce, věk odpovídá a hned na uvítanou dala dvě pusy na tvář. Tak začátek dobrý. Poté mě odeslala do sprchy a donesla pití.

Když jsem ležel na matraci, tak si ke mně dřepla a jako co si myslím o GFE a že sex nebude. S tím jsem tak trochu počítal, protože mi zatím žádná masérka sex nenabídla ani za příplatek.

Masáž pak probíhala klasicky zezadu, zepředu, rukama, prsama, trochu tělem, ale taky kundou po ocasu se simulaci na koníka, což bylo v jejím provedení fakt dobrý… A u toho pořád mluvila o sobě, životě, rodině a taky se pořád ptala… Do toho sem tam vzájemný pohled, vzdychání, pusa, přitulení. Zakončení proběhlo v poloze 69, kdy jsem měl prsty v její kundě a zadku. Když zjistila kolik zbylo času, tak mi udělala ještě 10 min masáž zad a pak si na dalších 10 min přilehla a zas povídala. Poté společná sprcha, kdy jsme si umyli navzájem záda od oleje, opět dvě pusy na tvář a ciao.

Masáž GFE
Délka – 60 minut
Cena – 2300
Odkaz
https://www.tapky.info/?5143,andrea-studio-relax-ostrava-604-213-325-604213325

Hodnoceni: výborné
Čas dodržen přesně bohužel i s tou vatou na konci. Když jdu na masáž, chci masáž a ne klábosení o ničem, které mám doma nebo v práci.
Za společnou sprchu, průběh masáže a možnost dotýkat se všude bych šel znovu.

RM2-264_up_SL-4.webp

3 4 votes
Hodnocení recenze
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2024 19:46

Na Andreu jsem psal v minulosti recenzi a docela by mě zajímalo, v čem je u Andrey rozdíl mezi erotickou a GFE masáží. Tehdy jsem měl erotickou (za 2100) a masáž probíhala stejně jako v tvém případě.

14 srpna, 2024 20:30

Já bych u GFE masáže čekal, že se masérka bude chovat jako tvoje přítelkyně (GirlFriend Experience), ale především teda po té fyzické stránce. Takže bych čekal především pořádnou erotiku, sexy pohledy, mazlení, hlazení, líbání po těle, krku, uších (a za mě i normální líbání, s přítelkyní to děláš, když je v popisu že líbání neni součástí masáže, tak sorry, ale rovnou může Relax tuhle masáž zrušit), sex samozřejmě ne, to už by nebyla masáž.
Z recenze jsem pochopil, že hodně času Andrea strávila tím, že mluvila – nevím jestli to byla tvoje první návštěva u ní, asi ano, kdyby to byla třetí čtvrtá návštěva, tak možná pochopím, ale jak jsi psal, nechodíme na pokec. A pokud Relax, nebo Andy si přebraly GFE masáž, že tam musí byt moře povídání a jakýsi „emocionální“ podtext, tak nevím, takhle přímo při masáži bych ji asi neřekl, ať přestane mluvit, a možná ani ty, ale pokud to tady čte, jakože čte, tak míň mluvit bude lepší.

14 srpna, 2024 20:35

K tomu líbání viz výňatek z Candyshop masáží v Praze :
Užijte si francouzské líbání v CandyShop
Francouzské líbání ( french kiss Praha ) je považováno za část GFE ( girlfriend experience), tedy navození dojmu, že se oddáváte milostným hrátkám s vlastní přítelkyní. Díky této extra službě se masérka převtělí do vaší zamilované, alespoň tedy na dobu trvání masáže. Proto pokud cítíte, že samotná masáž dostatečně nenabudí milostnou atmosféru, vřeledoporučujeme objednání této extra služby. Věnujte masérce tolik pozornosti jako ona věnuje vám.

Reflexx
14 srpna, 2024 21:38

Čtou to všechny.
Mně osobně tahle forma vyhovuje, ačkoliv jsem ji nikdy neprstil. Není to tupá nána, a většinou se docela pobavím.
Žvaní jen na začátku, ale při samotné masáži mlčí.

14 srpna, 2024 22:50

Vyprstil jsi ji pořádně jako se nechala Bára, nebo to bylo jen na chvíli a lehce jen u zakončení jako třeba u Mii?

16 srpna, 2024 13:21
Reply to  Adam98

Když jsme u Báry, bude se vracet nebo ne? V rezervačním systému momentálně není, ale na stránkách mezi masérkama stále je.

17 srpna, 2024 07:41
Reply to  Mladynornik

Jestli přes léto našla jiný zdroj příjmu (např. placený sex?) , tak nemá důvod se vracet.

tom56
17 srpna, 2024 12:18
Reply to  Adam98

Adam si opět vymýšlí, je to takový malý baron Prášil. Bára opravdu nepracuje, v současné době se snaží vyřešit bolesti zad. Návrat v brzké době zatím nebude, pokroky jsou pomalé. Pokud se úplně nezbaví bolestí, k masážím se nevrátí.

22 srpna, 2024 18:31
Reply to  tom56

Tome, a tohle podrobné info máš odkud? Že by si Bára vyměňovala s klienty kontakt nebo ji navštěvuješ?

tom56
23 srpna, 2024 06:51
Reply to  Adam98

Adame, já se vždycky chovám k masérkám slušně a s respektem. Potom, když se na něco zeptám, tak dostanu uvěřitelnou odpověď. Myslím si, že mé informace jsou správné, v Relaxu už není uvedena ani mezi maserkami.

23 srpna, 2024 07:42
Reply to  tom56

Takže máš na ni soukromé číslo jo? A není i tohle důvod, proč už tam není? Já nevím jak ty, ale já mám čísla jen od těch masérek, u kterých to nekončilo jenom masáží.

tom56
23 srpna, 2024 09:16
Reply to  Adam98

Nemám na ni soukromé číslo, informace jsou od jiných masérek

23 srpna, 2024 10:29
Reply to  tom56

Tak to co jsem psal já, s tím by se asi zadna masérka jiným masérkám nesvěřovala ne? Takže pravda je někde mezi

23 srpna, 2024 17:08
Reply to  tom56

Bohužel s bolestmi zad je to těžké a bojím se, že úplně se zbavit bolesti nepůjde 🙁 ale nevím přesně, jaký je problém, jen že ji to hodně bolelo 🙁

Ladik
24 srpna, 2024 12:03

Celkem se divím, že Relax nehledá další masérku, Katrin jako občasný záskok možná, ale nastálo určitě ne. Chtělo by to mladou krev.
Nejlepší je teď jednoznačně Lucie, ať přístupem nebo tělem. Mia to někdy moc přehrává, Nicol taky. Andrea je milá a snaživá.

16
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx