Erotické masáže Praha

Eva – Rabbit hall

Pánové, tohle bude trochu jinačí příběh z Králičích nor….
Bylo úterý 13.srpna 2024 a já si řekl, že to horko chci někde zchladit. A tak jsem se narychlo objednal k Evě. Pravda, tuhle kočku jsem měl vyhlídnutou už delší dobu, ale já než se k něčemu odhodlám, to je někdy fakt náročný. Ale mám takovej dojem, že s Evou to plánované duo na Andělu, bude sexy jízda a vzrůšo.
Ale zpátky k samotné masérce. Na začátku jsme se ani nepředstavili. Respektive Eva mi jen podala ruku a asi si myslela, že se nemusíme seznamovat. To je maličkost. Nějak mě ten její klid, absolutně šokoval a překvapil. Na pokoji se zeptala na jak dlouho. Rychle a lehce zmatené jsem řekl že teda na dvě hoďky. Eva nato, co si dám k pití. A zase….působila tak klidně, tak v pohodě a celá krásná. Jó a teď malá odbočka: yes, to máte kolegové masážníci recht. Eviny přednosti (myšleno prsa) nevypadaj jako silikony. To opravdu ne. Takže je to umění doktorů. 🙂
Ve sprše jsme se začali seznamovat a sprcha fakt byla konktaktní, jak jsem jí psal respektive přeposílal přes operátora RH. Divil jsem se. Holka jela dle instrukcí. To mě překvapilo ale vlastně i potěšilo.
Fun fact č.1: před první sprchou, jsem řekl Evičce, že holky zamykaj.
Eva: (podívala se na mě zmateně) Jó, to je snad normální?! Chceš mít přece soukromí ne?
Já: (něco jsem chtěl říct) To je pravda, ale myslel jsem to jako návod.
Eva: Návod na co? (už mě směřovala do sprchy)
Já: (chtěl jsem něco říct, ale už jsem fakt řešil jenom sprchu)

Po sprše jsem si teda lehl a slečna se zeptala, jakou, že to chci masáž. Odpověděl jsem, že body to body a začali jsme si povídat a povídat a povídat. Je to pro mě super terapie. Já vyprávim nebo se ptám, slečna se nakrucuje, sem tam pusinka, sem tam přitlačení na ona místa. Hodně jsme si povídali. Docela netradičně. Možná jsem až moc zvyklej na východní prdelky, které jsou takové jak bych to jenom popsal…né tak zvědavé. Ale pravda, záleží jak která a jak kde. A tak jsme vyprávěli a Eva stále zvídavá. Moc hezká část na břiše, ALE TA OTOČKA RESPEKTIVE POZICE NA ZÁDECH….Do toho momentu, než jsem potkal a zažil tuhle krasavici, netušil jsem, že vás pánové z he někdy může bolet hlava. Slečna mi sice vystřihla 69tku, ale tím to nekončilo ani neskončilo. Přilehla si ke mě a její práce nohama, to bylo a je a bude něco neskutečnýho.
Nejdřív jsem si mohl hrát s prsama, pak jsem chvíli držet její krásný zadeček, pak teda si lehla ke mě a fakt footjob bude hukot jak hovado. Doslova. Evčo, jsi neskutečná dračice a umělkyně tohodle řemesla!
Dala mi chodidlo k puse, abych asi nebyl tolik slyšet, zároveň jsem se svíjel v jejích ladných nožkách, pak si nohy obmotala o můj krk, já držel její prdelku, a ona kouzlila a kouzlila…bylo to zvláštní…normálně tohle byl extra servis. Začalo mi mravenčit před očima, zmítal jsem se ve vzrušení, mravenci z očí né a né zmizet a já se s Evi cejtil jak kdybych měl úplně první masáž ever. A to, že to byl první he tak silnej, tak slečna jela přes první finiš a pořád dál a dál a dál…její ruční práce je něco z jinýho světa. Měl jsem pocit, že jsem úplně ztratil slova a asi Evka chtěla vědět jaký to bylo, ale nějak mi nešlo mluvit. Hodně jsem zadrhával a nenacházel jsem slova. Pak si jen tak zlehka lehla vedle mě a hladila mě.

Ve sprše jsme zkoušeli (na mé přání) druhý kolo, ale nějak to už nevyšlo. Byl jsem skoro u he ale tělo už bylo na odpadnutí (asi chudáka kámoše vyčerpala ta těžká halucinace při prvním finiši). Nevadí. I tak jsem si to sakra užil a Evu si budu střežit jako oko v hlavě a moc moc rád za ní budu chodit pravidelně. Má to dvě výhody: je na Andělu a je večer. Obě věci jsou pro mě velmi v pořádku.
P. S. Jak říká popisek RH: Eva má zkušeností na rozdávání, nechte slečnu vás dovést do ohromujícího vyvrcholení….TAK TOHLE PODEPISUJU VLASTNÍM POTEM, hihi=) jako ohromující vyvrcholení to rozhodně bylo!
Doporučuji: jasně!
Opakovat: s potěšením určitě jo

Druh masáže: body to body
Délka masáže: 2 hodiny
Cena masáže: 3800,-

https://www.tapky.info/?4003,eva-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá)

Eva27-1.jpg Eva53R4-1-0.jpg

1 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2024 13:39

Stvrzuji tuto recenzi. Její práce nohama je úžasná

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx