Erotické masáže Praha

Tina – LoveMe Massage

LoveMe je trochu odlišný salon, než jsou ty nejčastěji recenzované. Neřikám, že je špatný, jen asi není (primárně) pro mně. Pokusím se rozepsat do bodů a být trochu objektivní.

Objednávka:

V neděli odpoledne se dívám na web, rozpis na pondělí chybí. OK, přes messengera se ptám se na pondělní podvečer. Odpověď je sice okamžitá, ale podivná – ještě neví rozvrh, ať napíšu zítra, hm… V pondělí v poledne píšu znovu, tentokrát je reakce o dost lepší, obratem dostávám tři fotky + profily dívek k výběru. Těžké rozhodování, podle fotek i parametrů jsou všechny lákavé, nemusím dělat kompromisy. Dělám rezervaci, tak to bylo snadné a rychlé. Potvrzeno, ještě mi posílají fotku vstupu, komunikace je o dost lepší než předchozí den.

Vstup (pobočka Bílkova 11, vedeno jako Relax massage) + uvítání:

Zvonek, rychlá reakce, recepce hned za dveřmi. “Ahoj, jdu za Tinou” Během chvilky potkávám všechny tři děvčata. Jedna vyřizuje cash (recepce), podle županooblečení je to jedna z masérek. Druhá si sedá do křesla s mobilem, poznávám z fotek Ladu, vypadá sympaticky.

Tina se uvítá, nechá mne zout a asi 2 min čekám (kontrola pokoje). Fotky nebyly fake, co do vzhledu či odhadovaného věku, všechny tři masérky jsem poznal. Tady myslím plusové body.

Prostory:

Pokoj je v suterénu a netradičně se sestupuje třikrát točitým schodištěm bez dveří, rovnou do místnosti (je vidět na fotce webu). Místnost je obrovská (klidně 25m), celkem vkusně zařízená. Nevýhodou je pouze jedno zrcadlo v čele futonu. (Druhé zrcadlo and komodou je tak na kontrolu účesu). Futon ale velký, působí čistě. Tina se svékla, já taky, ale do sprchy (schody) mne jen vede, ani se neptá. Škoda, určitě bychom se tam vešli. Sprcha je veliká, voda dle libosti, včetně horké (rychlá odezva). Lezu ven a za dveřmi čeká Tina, vracíme se na pokoj.

Tolik k vybavení salonu, byl zde příjemný chládek, rozumné osvětlení. Ručník čistý, nic co by mne iritovalo (pseudovůně, aviváž, kýčovité doplňky). Nemá welcome drink, ale není to špeluňka.

Masérka je velmi pohledná, štíhlá tmavovláska, s hezkou figurou. Decentní makeup, bez jediného tetování (to už je dnes vzácnost). Nemluví, a když už, tak preferuje češtinu, které rozumí.

Měl jsem B2B, klasicky se začalo na břiše. Celkem slušná masáž zad, nohou, nějaký ten skluz. Vnímá okolí, bere trochu zadek, vercajk ale nekontroluje. Otočka tak akorát. Rozmaže olej, tváří se tulivě, ale zádná velká divočina. Na hlazení bohužel nijak nereaguje, a to ani prsa. Trochu předstíraného zájmu by pomohlo. Pár změn poloh, jemná ruční práce, nechám 2x oddálit. Je to příjemné, ale nic extra – Nothing to write home/tapky about. Dokončení, očista, hlazení. Do sprchy jdu sám a prý trefím, aha, takže zase sám. Ještě se ptám, do kdy má dnes službu – říká mi do rána (!). Ptám se, jestli není v noci problém s chováním návštěv (že jsou jako ožralý) ale prý je to v pohodě, nestěžuje si. Loučím se a jdu ven.

Závěr: LoveMe salon mi v ničem nevadil, takový průměr. Pro mne je na dobré adrese, nabízené dívky vypadaly jako na fotkách. Objednání i čas dodržen, žádné zmatky. Ale protože chodím na masáže odpo/podvečer, tak nejsem jejich cílovka. Salon myslím doplňuje nabídku trhu: když už mají holky jinde buď rezervace, nebo salony úplně končí (22-23h) tak tady se to teprve rozjíždí. Jinými slovy, noční život se vším všudy. Ta holka (TINA) se sice mohla víc snažit, ale jestli je dalších 11 hodin na place, tak chápu, že to „nepřehání“ s nasazením. Neurazí, nenadchne. Masérka nemá na webu salonu profil, ale na můj dotaz (o týden později) = je stále v nabídce. Věk 19 let, prsa 2, výška 160 cm, váha 50kg. Údaje sedí, můžu potvrdit.

Pohledná holka, Masáž ale průměr, B2B, 60 minut, ceník 2.000,- (já měl jako výhru)

https://tapky.info/?loveme-massage-727-855-109-727855109,175  (Tina bez profilu)

Doplňuji o fotku co mi poslali na mobil, není fake.

084559D098D43A419BDD64C8F6A04DABF34EAA.png

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 srpna, 2024 13:37

Ano, dojmy sem měl podobné, je se sprchou nebyl problém a byly jsme na začátku i na konci. Pobočka Ječná. Měl jsem pussycat, pipinu má nádhernou a prsa taky super. Vzhledově krásná, ale masáž už jsem zažil lepší. Na fotkách vypadá přes 50kg, to ale nemá, je hezky drobná. Že není oficiálně v seznamu si vysvětluji, že se bojí o ztrátu soukromí, asi studentka.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx