Erotické masáže Praha

Vivien – Infinity Spa

Návštěva u Vivien byla skvělá. Odcházel jsem jako nový člověk, zcela zbavený stresu s hlavou plnou endorfinu. Dostal jsem přesně to, co jsem zrovna ten den potřeboval. Blízkost, péči, masáž a potěšení z mladého těla inteligentní masérky.

Pohyboval jsem se v centru Prahy a poslední dobu jsem měl dost stresu. Zkusil jsem napsat do Infinity jestli nemají volno a operátorka mi nabídla Vivien. Na fotkách vypadla skvěle a tak jsem vyrazil.

Otevřela mi přímo Vívien a na první pohled se mi zalíbila. Je to kráska z Kazachstánu, v obličeji má asijské rysi, oblečená byla v přiléhavých šatech a na nose sexy brýle. S úsměvem mě pozdravila, zavedla na pokoj a nabídla pití a společnou sprchu, kterou jsem využil. Byla z ní cítit přirozenost, opravdovost a klid. Sprcha je v salonu hned naproti pokoji a je dostatečně velká pro oba. Začali jsme se navzájem mydlit a já se seznamoval s jejím tělem. Má krásná plná ňadra a asijský vzhled s brýlemi na nose byl hodně rajcovní. Vivien říkala, že je v čechách krátce, ale už celkem dobře mluví i rozumí, tak s komunikací není problém. Pěkně jsem jí namydlil ňadra i záda. Vivien mě na oplátku pěkně vydrhnula ptáčka, který byl už delší dobu v pozoru. Pak si me otočila zády a pěkně se ke mně přitiskla a hladila po hrudi a břiše a trochu mě pohonila. Moc příjemý začátek.

 

Na pokoji jsem si lehl na břicho a Vivien začala s masáží. Ptala se, jestli mi nevadí, že bude masírovat v brýlých. Řekl jsem, že určitě ne, naopak, hrozně jí slušely a ten vzhled nezbedné školačky mě prostě bral. Začala s poctivou mašáží zad a ptala se jestli moc netlačí. Řekl jsem jí, že klidně může přidat a Vivien mi ráda vyhověla. Pak si sedla vedle a začala používat k masáři svoje ňadra a zadeček vystrčila na zrcadlo. Krásný pohled. Pak se otočila a začala po mě jezdit zadečkem a na zrcadlo vystavila svoje roztažené nohy. Myslel jsem, že mi vypadnou oči, jak jsem se snažil vidět co nejvíc. Je nádherná. Pak po mě začala přejíždět znovu celým tělem a vzdychat do ucha a jemně ho políbila. To na mě funguje. Pak ještě přešla na nohy, rukou zajela i mezi půlky a ještě se vrátila k zádům. Cítil jsem se skvěle.

 

Když zavelela k otočce, tak moje vzrušní dosahovalo vrcholu. Nalila si olej na prsa a nechala mě, ať jí olej pěkně rozmažu. Hladil jsem jí po prsou a břiše a poctivě roztíral olej. Vivien ho zatím roztírala po mě. Začala jezdit tělem nahoru dolů a ňadra jsme měl několikrát přímo o obličeje. Pak si sedla vedle a začala přejíždět z bohu. Zadeček pěkně vystrčila na zrcadlo a já na něj tentokrát krásně došáhl. Má ho krásně pevný. Viděla, že jsem hodně vzrušený a nikam nespěchala. Pomalu masíroval ptáčka různýmy rafinovanými pohyby. Několikrát mi ještě dovolila pohrát si s jenjími ňadry a zadečkem. Pak si na mě sedla a pomalu masírovala žaluda. Jemně ho hladila a mačkala. Opravdu pomalu. Bylo to skvělé. Celou dobu jsem se jí díval do jejích sexy očí. Znovu zapojila celé tělo a prsy přejížděla přes ptáčka. Nakonec si sedla na obráceného koníčka. Hladil jsem jí po zadečku a zádech a Vivien pracovala dole. Stále nikam nespěchala. Věděla, že stačí pár rychlých pohybů a bude hotovo. Několikrát zpomalila a oddalovala vyvrcholení. Pak už to něšlo vydežet a za chvíli bylo vše venku. Zase nikam nespěchala a pěkně mě nechala docukat až do konce. Pak si kě mě lehla a chvili jsme spolu odpočívali.

Při závěrečné sprše jsme se znovu trochu pomazlili a pěkně navzájem smyli všechen olej a krátce jsme pokecali. Vivien je opravdu skvělá a inteligentní společnice a umí se správně postarat. Hodina s ní bylo určitě to nejlepší, co jsem za poslední dobu zažil.

 

Masáž: Klasické erotická masáž na 60 minut za 1900,-

Hodnocení:

 (super,dobrá)

https://tapky.info/?5131,vivien-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

 

 

IMG_3731.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx