Erotické masáže Praha

Liana – Rabbit Hall

Rozhodl jsem se napsat Lianě i druhou recenzi, protože tato žena si to opravdu zaslouží. Nějakou dobu po mé první návštěvě u Liany, jsem dostal chuť si to zopakovat, protože ten první zážitek byl neskutečný.

Druhou návštěvu u Liany jsem byl na pobočce ve Staropramenné, kde je to za mě velmi diskrétní, co se polohy týče, jelikož tam opravdu vždy mám čistý vzduch. Avšak pobočky ve Vinohradské a Vršovické mám mnohem raději. Líbí se mi totiž více zrcadel, ale možná jsem jen narazil na dobrou místnost.

Při vstupu mě přivítá Liana a já ji předám malou pozornost, z čehož má opravdu radost a to mě těší. Je velmi kontaktní a milá, člověk má hezký pocit, při tom prvním “seznamování”. Zprvu si na mne totiž nepamatovala, ale na začátku masáže si pak vzpomněla. Potěšilo ji, když jsem ji řekl, že je první masérkou, ke které jsem se vrátil. Většinou se totiž nevracím a to z toho důvodu, že rád poznávám nové ženy. Postavu má naprosto dokonalou, pevné tělo, krásný zadek a prsa příjemná na dotek a akorát do ruky. Je to krásná žena a líbí se mi její vlasy.

Ve sprše jsme se pomazlili, už tam začala erotika a taková ta nenápadná divokost. Liana si to upřímně užívá a jde vidět, že ji to baví. Po sprše začíná masáž zad a nohou, kdy často Liana věnuje pozornost i penisu a hrázi. Mě se to moc líbí a dávám ji to i najevo, nějakým tím vzdychem. Na to zareaguje ještě větší pozorností těmto místům. Tělo na tělo a vzdychání do ucha je boží a to jak se nastavuje do zrcadla, ten pohled je prostě luxusní.

Po otočce se erotické napětí stupňuje a Liana masíruje tělem, rukama, šibalsky se usmívá a každý její dotek mě posouvá k vrcholu. Když se pak přitulí, zavzdychá do ucha a začne mi ho honit zároveň v tom přitulení začnu se blížit o to rychleji. Občas rty zavadíme o sebe a v tu chvíli exploduji, sice dokážu ten orgasmus delší, ale i tak netrvá moc dlouho a já se omlouvám. Ale říkám na druhé kolo, že bude určitě další.

Tak se Liana na chvíli přitulí a pak mi začne hladit hruď a podobně. Pak jde opět do pozice nahoru a masíruje mě zepředu, penisu se ještě tolik nevěnuje, je ještě brzy. Masáž je moc příjemná. Když už je čas, začne mi jemně masírovat penis. Používá spoustu technik a já se u toho skoro klepu. Což pak zesílí, když začne Liana přidávat na intenzitě. Honí jemně a pomalu zrychluje, střídá ruce, je to jako nekonečné honění a já mám celkem výdrž, pomalu se blížím a nakonec druhý orgasmus také top.

Ve sprše se vzájemně omyjeme, povídáme si. Řekla mi že je ráda, že jsem přišel a oba jsme si to užili a shodli, že by to mohlo být i delší. Určitě Lianu navštívím znovu, protože tu erotickou energií mi úplně sedí.

Erotický mix

60 minut

1 800 kč

Hodnocení: super

admin edit: https://www.tapky.info/?4890,liana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

IMG_4140-0.webp IMG_4139-1.webp

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx