Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop Massage

Na Šarlotu jsem si musel počkat, tedy až na její návrat do Candy, protože během její první etapy jsem ji nestihl. Je zajímavé, jak se některé holky vrátily v poslední době do tohoto salonu. Myslím, že to o něčem svědčí. V žádném jiném podniku se něco podobného neděje.

Ale zpět k Šarlotke. Je to kost. Na ulici jistě aktivizuje krční páteř mnoha kolemjdoucích. Na baru mě vítá s úsměvem. Má brýle a dlouhé vlasy, z větší poloviny odbarvené na blond. Už na první pohled je to „hot latina“ se šibalským úsměvem, se kterou bude zábava. No a ještě když v místnosti shodila ty šaty… Sexy přírodně tmavší tělo a ten dokonalý zadek. Kouzlo přírody.

Škoda, že opět neproběhlo to vzájemné svlékání, které mám tak rád. Asi o to začnu žádat předem. Šarlota si ale musela v zrcadle upravit ty její dlouhé vlásky do drdolu a to chtělo trochu času. Já tam zatím v ručníku trapně stojím před sprchou. 😀

Ve sprše začínáme blbnout. Nejprve mírně, později už trochu imitujeme styk na stojáka. Rukama zkoumám celé její tělo. Následuje tradiční otázka – kolikrát? Šarlota se vtipně zeptá: jednou, dvakrát, třikrát, čtyřikrát, pětkrát? 😀 Kéž bych to zvládl 5x. Po ujasnění, že mně bude stačit jednou se přesouváme na matraci. Sprcha byla dostatečně dlouhá, zábavná a erotická.

Šarlota začíná svou show na mých zádech. A je se na co dívat. Nejprve je to takové tradiční, ale zanedlouho přidává i nějaké vlastní polohy. K masáži využívá fakt celé tělo a v jednom momentě mě masíruje i vnitřní stranou svých stehen. Škoda, že jsme v té obrovské místnosti, kde to nemůžu moc pozorovat v zrcadle. Jinak se ale Šarlota hezky nastavuje, jen není moc do čeho. 😀

Její sestava je pestrá. Klidně by mohla i trochu zvolnit a trochu se přitulit. Ale jak zjišťuji i po otočce, Šarlota není moc mazlivý typ. Za to vám to určitě vynahradí svým erotickým programem.

Otočka v přiměřené době a Šarlota začíná po mně klouzat ze všech možných směrů. Občas se ji snažím zpomalit, trochu se pomazlit s tím jejím luxusním tělíčkem. Šarlota si tak trochu jede své. Nevadí. Když si klekne vedle mě a roztírá olej po těle, tak si všímám tu dokonalou „zadečkovou“ klenbu, kterou disponuje. V tom momentě je ze mě dolňák. Ona to má pěkné ale i nahoře a také i nejvýše.

Zase mi předvádí zajímavou sestavu, ze které mi nejvíce utkvěla v mé chlípné paměti masáž zadečkem zepředu. Šarlota mi jezdí tím svým dvoupolokoulovým pokladem po kamarádovi, který občas vykoukne tváří v tvář její kamarádce, následně zase mizí za jejími zády. Odvážná to slečna. Umí se také pěkně pohrát s jejími nožkami. Se Šarlotou je to erotická jízda, ale je to poněkud na úkor většího GFE.

Erotika tomu ale ani náhodou nechybí. Já mám slabost pro tyto tmavší dámy. Šarlota mi rozdávala sem tam úsměvy a bylo to na pohodu. Nakonec je čas na pussycat. Tady jsem ji ale svými schopnostmi asi moc nenadchl. Trochu si povzdechla a nechala mě, ať si pohraju s jazykem, ale po chvíli mi ho už pevně chytí a vede do cíle. Díky mikroskopické blízkosti jejího podvozku s tím není absolutně žádný problém.

Šarlota mi pak ještě vysvětlí proč tomu tak bylo. Přišel jsem totiž příliš brzy a její směna byla ještě dlouhá, takže nějaké větší rodeo si nechávala pro další v pořadí. Alespoň vím, kdy za ní chodit. 😉 Nebo to byla jen slušná výmluva, abych se neurazil. Já mám rád, když si to i masérka se mnou užije a nemám problém tomu věnovat i nějaký ten čas, ale samozřejmě se to nedá vždy.

Úplně jsem zapomněl zmínit, že jsem to už v úvodní sprše nevydržel a začal ji líbat, čemu se nebránila, ale nedal jsem jí to vědět dopředu. Během masáže mi dala ještě nějaké pusinky a párkrát olízala rty. Nakonec jsem tedy platil i za líbání, i když ho moc nebylo.

Šarlotu se nedá nedoporučit, ale je to s ní možná trochu méně „romantické“ než je v Candy zvykem (Šarlota je spíše o dynamičtější jízdě) a to líbání bych příště nebral. V tom jsou její kolegyně „důslednější“. Ale bylo to možná zapříčiněno i tím, že s tím nepočítala. Já to občas takhle začnu během masáže, když se mi masérka moc líbí a samozřejmě pokud to má v repertoáru a někdy i když nemá, heh. 😛

Od nějaké doby se řídím heslem „raději litovat něco, co jsi udělal, než něco, co jsi neudělal“ ale vše v rámci slušnosti a podle atmosféry. Šarlota je podle mě fakt sexy a na pohodu. Pravděpodobně je spíše noční šelma, než ranní ptáče. 😉 Mimo těch menších výhrad je masáž se Šarlotou jistě zajímavá a fakt erotická.

Hodnocení 🙂 Čas určitě dodržen.

Body to body masáž 60 minut za 2000 Kč + pussycat 500 Kč + líbání 500 Kč.

https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Sarlota-0.jpg Sarlota1-1.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 srpna, 2024 00:26

Díky za další pěknou recenzi, mam v plánu jí navštívit delší dobu, tak mě to dodalo jistotu.
Mj. právě koukam sem a je to tu samá 18letá masérka, není to zase nějakej ojeb? Jseš zkušenej masážník, možná budeš vědět, recenze tu nejsou ani jinde, tak už nevím, kde něco zjsitit, takhle to mam i s dalšíma podnikama, nikde nic. spamassage.cz/cs/our-masseuses díky

11 srpna, 2024 14:14
Reply to  Sktr

Děkuji za odopověď, podle toho :For You: už mě to recenze najde. Nemůžu ještě najít Panorama massage na které je zde ta sleva v Srpnu. Jinak k Šarlotě jsem se na večer dnes objednal, jak já se těším 🙂 Přemýšlím jak to udělat, abych zase nebyl u pussycat do minuty hotovej a bylo po zábavě, jde si říci jinou polohu? Jinak mě je 45, tak neberu holky přes 30, to bych sehnal možná i bez placení… i když u Pauly bych udělal vyjímku.

Ty ojeby s věkem, fotkama apod mě hodně štvou, ale největší ojeb na mě udělali v LoveMe kde masérka Adéla měla být těžce luxusní masérka a přišla taková namyšlená tuctovka, kterou to ani nebaví, do dnes jsem vytočenej, když si na to vzpomenu, to byl podvod jako prase, bohužel jsem recenzi četl až potom, to už nedělám. Adel – LoveMe Massage – Recenze.Tapky.Info Taky mě štvou v Infinity, kde tam koukám měsíce na holku(lili), která už pracuje dávno jinde.

11 srpna, 2024 22:00
Reply to  Sktr

Čau, čtu recenze hodně, ale chodím na masáže sotva dva měsíce i s dneškem u Šarloty asi 10 masáží, ta dnešní bezkonkurenčně nejlepší, i nejlepší pokec, zajímavá sestava – netradiční, luxusní postava, pro foot fetishisty mohu doporučit, má malinké sexy chodidla… má jen jednu chybu, že to není má přítelkyně: -)

Jednu recenzi jsem psal, na Emmu z Erotic spa, trvalo mě to hodiny a stejně nejsem s výsledkem spokojenej, takže asi recenze psát moc nebudu, obzvláště, když už holky mají recenzí hodně, škoda, že nejde napsat hromadnou recenzí na všechny, to bych neměl problém, člověk se rád podelí s někým o tu radost.

Ještě přemýšlím nad tím jaký má Candy blbý web, kde není jasná logika a chybí extras…

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx