Erotické masáže Praha

Mary – Candy shop

Poprvy jsem zavital i do zde chvaleneho Candy shopu. Prichod na cas, ihned vpusten dovnitr a na recepci hlasim, ze jsem domluven s Mary.

 Za minutku uz pricupita mladá krasna brunetka, ktera je opravdu hodne vysoka a opravdu hodne stihla. Na pokoji domluvena masaz telo na telo a potvrzena spolecna sprcha, na kterou se samozrejme uz velice tesim. Pozorovat Mary pri svlekani, kdy vam postupne ukazuje krasu sveho tela je parada a uz se tesim, az se ho budu moct dotykat. 

Ve sprse se moc na nic neceka, Mary se pomerne rychle ujme vaseho tela a po rychle ociste uz dava zabrat pripravenemu kamaradovi dole. Je fajn, ze u Mary je mozne dotykat se vsude a tak brzy velice rad prejdu z jejiho maleho zadecku k vzajemnemu drazdeni a hladim ji broskvicku. Ackoliv to obvykle nedelam, nejak pri tom zatouzim zkusit i jeji lehce upravene rty a proto si spolu potvrdime i pozdejsi doplatek za libani. To vsemu doda jeste vetsi stavu, i kdyz co se zapojeni jazyka tyce, je Mary spise opatrnejsi. Kdyz vsak ke vzajemnemu drazdeni prida i okusovani ucha a vzdychani a zrychli pohyb ruky, chybi jen kousek k prvnimu uvolneni, ale protoze se chci uzit napeti po celou dobu masaze, prerusim ji a po chvili mazleni se presouvame.

Samotna masaz telo na telo je ohromne prijemna, jeji hladke telo je prijemne ze vsech stran, kterymi po vas jezdi a nektere techniky jsou opravdu specialni. Vse doplneno krasnym vyhledem na Mary do zrcadel. Na otocku se tentokrat mimoradne tesim, protoze domluvene libani, ve spojitosti s imitaci na konicka paradni kombinace. zejmena 69 je pak opet lakava svym vyhledem a moznosti trochu si pohrat. kdyz pak Mary v sede zady ke mne rozjede dalsi sviznou rucni praci, je mi jasne ze tohle bude konecna. Drzim ji zaroven za zadecek a hladim jedno nadro, kdyz me rukou navede, abych ji ho poradne zmacknul a pri tom jeste krasne zavzdycha, je vymalovano a to se vsi paradou. 

celkove navsteva v Candy shopu hodne prijemna a urcite jsem zde nebyl naposled

Telo na telo

60min

2000kc

https://tapky.info/?4356,mary-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

😀super

IMG_1513.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx