Erotické masáže Praha

Luna – Secret Place

Chcete-li na chvíli omládnout, zapomenout na svět a nechat se hýčkat dívkou, za kterou se neotočí jen blázen, pak víte, co dělat.
Výběr na webu dle fotografií, což je na secret-place vůbec to nejlepší, protože fotky jsou pravé a nekupujete „zajíce v pytli“. Objednávka přes WhatsApp bez problémů.
Den D, hodina H a poprvé ji spatříte. Jasně, je to o preferencích, ale mě tam dole zašimralo. Mladé kotě s nádherným tělem, vlasy co voní, a obličejem ala Jessica Alba. Když po další minutě zjistíte, že kotě je hravé a nebojí se ukázat drápky, nelze nic jiného než se oddat okamžiku a prostě si to užít.
Rychlá a stručná domluva na typu masáže, extras (viz dole) a společné sprše před i po.
Ve sprše oťukávačka, zprvu opatrná, ale posléze vášnivá, asi tak, že když si na to vzpomenu, hučí mi v klacku ještě teď. Luna si mě namydlila, olíbala a moc kvituji dost povedenou imitaci felace, kdy před vámi klečí, udržuje oční kontakt, klacek drží zespodu svojí malou ručkou, kterou si olizuje jazykem. Stačí neřešit detaily, dívat se zezhora a máte pocit, že to nebude jen o masáži.
Ok, jde se na přesun na postel, poloha na břiše a začínáme s B2B. Klouže krásně, nastavuje se tak, abyste si mohli dokonale užít ten pohled, jak na vás s chutí rajtuje mladé kotě. Pokožka jemná, prsa krásné dvojky.
Otočka, líbačka, a frčíme dál. Vše graduje a Luna se ptá na autoerotiku. Přikyvuji a zažívám nádheru, kdy si to před vámi dělá, udržuje oční kontakt. Beru si ho do ruky a děláme si to každý podle svého, ale přitom spolu. Propojení, stupňování, vzdychání, pohledy aaaaa …. je to. Luna mě utře a přitulí se.
Následoval pokec o knížkách, filmech a tak. Atmosféra uvolněná, smějeme se. Občas dlouhé pohledy, hlazení, líbání. Stále nazí B2B.
Závěrečná sprcha, opět s imitací felace, pak povedená otočka a vyšpulený zadeček. Klackem jezdím vedle číči a mám pocit, jako bychom to dělali zezadu … no, chybělo málo a stříkám znovu.
Rozloučení, polibek a jak jsem říkal, odcházíte mladší, veselejší a hlavně s novými vzpomínkami, které vám kdykoli zpříjemní budoucí dny. Prostě dobrá investice.
Body-to-body masáž  + líbání + auto-erotika
60 minut
2000 + 500 + 500
Hodnocení 10/10 (GFE jak blázen)

luna-secret-place-collage.png

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx