Erotické masáže Praha

Jasmin – Erotic Spa

V pátek jsem se vydal do nově otevřeného a zde propagovaného Erotic Spa na Žižkově za Jasmin. Upřímně mě nalákala „novota“ a hlavně sleva 50% na rozjížďkový víkend.

 

Objednání

Proběhlo přes SMS, bohužel velice pofidérně vedená. Dlouhé prodlevy v odpovědích. Odpovědi byly velice lámanou zkratkovitou češtinou. Některé dotazy jsem musel psát několikrát a stejně mi nebylo odpovězeno, nebo velice nedostatečně.

 

Příchod

Na to POZOR! 😁 – dle udávané adresy vstup téměř najdete, ale musíte za roh, aby jste našly správné dveře, zde je odkaz na přesnou pozici. Zvonek mají.

 

Místo, masérka a průběh služba

U vstupu vás uvítá masérka (nemusí být ta vaše). Byl jsem usazen na gauč, nabídli mi drink, toaletu. Velice příjemné a útulné prostředí. Po cca 5 minutách přichází Jasmin.

Jasmin je cizího původu, někdy se musíte mírně soustředit na co říká, ale velice se snaží mluvit česky. Přivítala mě mírně rozpačitě-formálně „Dobrý den“, bez jakéhokoli přiblížení, polibku na tvář nak bývá jinde zvykem.

Jdeme na pokoj, který je velice příjemně vybaven, dobré světlo, vkusný nábytek, prostorná sprcha na pokoji, “futon” na podsadě – veliké plus. Hudba popíčková. Velice podobné Tantra Clubu. Jen by nemuselo být na podlaze mokro – předchozí klient předpokládám (i když jsem měl být dle jejího rozvrhu první).

Ptám se na platbu – stačí po masáži (pro mě příjemné plus), ptám se na EXTRAS  – footjob, francouzské líbání. Beru líbání – nelituji, dostalo se na něj hojně a kvalitně. 💋 PussyCat bohužel nedělá. Bohužel tyto služby na webu nemají ani rozepsané, je to na zeptání.

Poté se jde převléknout/připravit se. Já se také připravím. Poté dorazila na pokoj, před zrcadlem si začne sundávat krajkové spodní prádlo, nechá na sebe (už) sahat. Poté si dáme společnou sprchu, kde nepospíchá, důkladně mě omyje a sebe také samozřejmě nechá.

Poté přesun na futon, mezitím vedeme vtipnou konverzaci, je s ní fakt prča, ale v mžiku to umí změnit na hustou erotiku. 🙂

Masáž zad a nohou pořádná, začíná na sucho, po chvíli mi to nevyhovuje a požádám o olej – ten mě bohužel nemile překvapí pokojovou teplotou – nebyl nahřátý.

Sahá do rozkroku, vzdychá a fouká do ucha, líbá se, pořádně masíruje i krk. Cokoli si řeknu s radostí udělá.

Jezdí po mě klasický B2B stylem, ale nic speciální jako zadečkem nebo vahou celého těla co se mi líbilo u jiných masérek.

 

Přesun na břicho – tady začíná to, kvůli čemu vám zde potvrdím, že toto byla pro mě ta nejlepší erotická masáž vůbec a jen tak něco jí nepředčí!

Začínám si všímat její náruživosti, kterou při prvním kontaktu vůbec nedávala najevo. Tře se svou micinou o moje stehna, pěkně tvrdě, dělá se.

Ale neskončí u toho, imituje sex na koníčka, prohýbá se nademnou do pozic, které znám snad jen z porna.

Neudržím se, vjedu jí prstama na povrch miciny – radši si s ní potvrzuju – můžu a chce. Začnu tedy kroužit, dělat jí to po povrchu.

Sakra… poprvé co jsem reálně (troufám si říct) udělal masérku.. a ne jednou, dvakrát, ale třikrát a malém to bylo čtyřikrát. Po třetím dokončení na mě téměř padla vyčerpáním a potřebovala minutku na vydýchání.

Upřímně, tohle bylo fakt boží, zážitek který si budu pamatovat roky.

Pak jsem přišel na řadu já, hezky jednou stačí, všechno co má s pérem umí dobře.

 

Opravdu krátké položení, už přetahujeme hodinku. Což zjistila na telefonu, téměř vedle mé hlavy – ten byl měl být schovaný a utlumený – ruší to.

 

Závěrečná sprcha byla skvělá a relaxační, doslova mě umyla důkladně od krku až k patě, dala si záležet abych se cítil dobře a v její péči.

 

Poté platba hotovostí

 

Závěr

Dejte novému salónu šanci i přes náročnější komunikaci a já doufám že se povysnaží a doladí tyto neduhy, dost na nich záleží.

 

Hodnocení:  super

Typ masáže: VIP masáž na hodinu + extra Francouzské líbání

Kompletní cena: 1,8k CZK

Odkaz na masérku: Jasmin – Erotic Spa – 737 889 888 – 737889888 – Tapky.info

 

Buďte na masérky gentlemani, nebuďte hulváti. ✌️

jasmin_026.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 srpna, 2024 20:12

To zní hodně lákavě. Škoda té pussycat…

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx