Erotické masáže Praha

Daniela – Rabbit

Po delší době píšu recenzi, tentokrát na Danielu, která byla jedna z horkých favoritek a nějak to zrovna sedlo.

Přejdu rovnou k masáži, protože co se týče toho ostatního, tak bylo všechno jak má být, myslím a nějak jsem nic jiného rušivě nevnímal, což je dobře(jen při odchodu tu byl jiný páreček, kde se trochu familiérně loučili, borce jsem nezahlédl, ale masérku ano, myslím, že to byla Dominika). Spíš jsme se tomu zasmáli.

Ale k Daniele. Nejdříve jsme se pozdravili a seznámili se, už když jsme řešili nějaké provozní věci, jen u toho jak se ptala, jak se mám, jestli něco nepotřebuju, atd., tak to bylo fajn. Pak se vždy jen tak letmo dotkla, usmála se a když šla přede mnou, tak se tak ladně pohupovala, že jsem si říkal, buď fakt ví co dělá a proč to dělá nebo to má v sobě. Takovou tu ženskou energii 🙂
Nešli jsme hned do sprchy, ale hooodně pomalu se fyzicky seznamovali a vzájemně se svlékali, asi jako když máte se svojí první holkou konečně volnej pokoj na koleji. Jak tu někdo už psal … je hodně vnímává a asi dokáže odhadnout toho druhého, takže mi to přišlo jako šité na míru pro mě a to, co jsem zrovna v tu chvíli potřeboval. Fakt jsem ani nemusel kolikrát přímo nic říct. Pak sprcha, taky dost kontaktní, užíval jsem si to. Ta kombinace masírování hráze a penisu je fakt dobrá a později se neustále opakovala. Je to takový intenzivnější. Měl jsem šanci si jí taky pořádně prohlédnout, drobná, pevná, sexy zadek, i prsa a úsměv. Přesně můj typ. Nejvíc mě bral ale asi ten šukézní výraz 😀 občas si tak přejela jazykem po patře, těžko to popsat a to jak se stará. U toho jejího výrazu jsem se vždycky nemohl pousmát.
Měla být lingam masáž, nejdřív jsem byl ale pár minut na zádech. Nějak jsem se nemohl uklidnit, ale dobrý, příjemný, spíš jemný a taky lehký škrábání. Pak otočka a začla masáž penisu. Nebudu popisovat všechny detaily, to si musí každý zažít. Má více technik a umí 🙂 Někdy jsem měl třeba i zavřené oči a nevnímal co přesně a jak dělá. V hlavně mi utkvěl takový obraz, jak mi ho drží obouma rukama a má ten svůj výraz(já tě sním) a v tu chvíli máte chuť si to s ní rozdat. Zrovna jsem byl v rozpoložení, že jsem vydržel dost dlouho. No a v mezičase ještě byla přestávka, na autoerotiku. Říkal jsem, že jí do toho nebudu nutit. Údajně je to s hračkou a byla tam nějaká „cizí“, na kterou není zvyklá, tak to chvíli vibrovalo na plný výkon a hlava se točila do kolečka 😀 nějak nám to nešlo vypnout, tak jsme to zahodili, vykašlali se na to a pokračovali, žádnej stres. Snažila se, abych se cítil dobře a já se jí to jen snažil oplatit. Pak se mi nechtělo ležet, tak jsem byl poslední třetinu masáže v takové poloze v kleče naproti sobě, bylo to více kontaktní, než když mi seděla mezi nohama. Také s tím nebyl žádný problém. Opět jednou rukou mi často projížděla hráz a koule a jednou si hrála s penisem, pecka. V jednu chvíli jsem si taky říkal, že musí mít docela namakané ruce 🙂 Docela se mi líbilo, jak mi osahávala, mačkala a masírovala kozy 🙂 to mi asi žádná holka nikdy nedělala.

Potom jsme se ještě chvíli mazlili a šli do sprchy, trochu jsme konverzovali. A mohu potvrdit i to, že je to nejen dračice, ale i inteligentní holka, zmínila se, co by si přála, a jak na tom teď je atd. Opravdu jí přeju, ať jí to vyjde. Zároveň trochu nepobírám, co vadí pronajímatelům na Ukrajincích. Já už několika z nich něco pronajal a nemůžu si je vynachválit, lepší jak někteří Češi. Samozřejmě si člověk musí vybrat, někteří jsou i hovada, ale teď budu dávat do bytu opět jeden mladší pár, co tu chce zůstat. Nějakou dobu už je znám, zároveň se i snaží, protože se třeba nechtějí vrátit. Akorát nejsem z Prahy, tak jí nepomůžu.

Doufám, že jí to nebude vadit, když to tu zmíním a tak pěkně se o nás stará.

Na závěr asi, lingam, nějaký různý doplnky, může to být super, ale stejně je asi nejlepší být v přímém kontaktu, alespoň pro mě. V tomto případě to bylo i jedno, protože s Danielou jde dobře improvizovat.

Díky Danielo,

1h. Lingam
2,200,- nechal jsem 2,500,- protože za mě super žážitek

https://www.tapky.info/?4365,daniela-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz&iRating=5

Hodnocení:
Nejsem zrovna častej návštěvník nebo že bych nějak opakoval masáže, ale myslím, že Daniela za to stojí.

4-1-1.webp 3-2-0.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx