Erotické masáže Praha

Olivia – Avalon Club

Avalon Club začínám mít v oblibě, především pro krásné prostředí, ovšem také nádherné a profesionální masérky.

Také tu není narváno jako v jiných, profláklejších podnicích. Po napsání tak mělo v danou chvíli čas hned několik dívek, zvolil jsem Olivii, která mě fotkami již déle lákala.

A co je na fotkách, tu skutečně dostanete. Mladá a krásná busty slečna, něco pro horňáky. Na rozdíl od jiných salonů na mě čekala až v pokoji, kam mě zavedla recepční, jen drobný detail.

Na začátek si se mnou dala sprchu, kde jsem měl první příležitost potěžkat impozantní vnady. Ve sprše jsme však neotáleli dlouho a brzy začla klasická část masáže na břiše. Olivia se umí celým tělem hezky klouzat a potěšilo mě gfe ve formě vzdychání a ožužlávání ucha. Masáž byla důkladná od nohou, přes zadek a záda, to kvituju, i když to není, proč jsem přišel.

Po cca 20-30 minutách přišla vytoužená otočka. Konečně jsem si mohl opět hrát těmi melouny, jak rukama, tak pusou. Olivia si mezitím již hrála s kamarádem dole, což uměla moc příjemně. Předvedla několik masážních kreací, při nichž se hrudníkem tiskla k mému a v jednu chvíli jsem dostal i výhled na krásný zadeček. Ten mimochodem také stojí za to, pevný, plný, takže i dolňáci budou spokojeni.

Vyvrcholení přišlo, když mi ožužlávala ucho a druhou rukou honila. Poté už jen sprška a rozloučení. Celkově moc kvalitní masáž.

Masáž tělo na tělo 1 h, 2100 Kč

https://tapky.info/?5070,olivia-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz

hodnocení super

olivia_016.jpg

2.8 6 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 srpna, 2024 14:38

Člověk aby začal sázet sportku, když čte ty recenze 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx