Erotické masáže Praha

Linda – Rabbit Hall

Zdravíčko pánové, výběr Lindy byl vcelku rychlý. Měl jsem jí tak nějak v hledáčku jak jsem omrkl nové mazlivky a ďáblíky v Rabbit hallu. Vybral jsem si jí i proto, že jsem v ten den měl chuť na větší hořejšek.
Co se týká času, rovnou jsem si vybral pokud možno co nejdříve, aby slečna měla energii a měla tu správnou náladu. Je fakt že pozdní masáže můžou bejt taky zajímavé, ale moc jsem si nebyl jistej, jak to pak později chodí.
První a jediná recenze (od kolegy Lourba – díky za ní), mě stoprocentně připravili na to, že to bude jízda vším možným a hlavně nevšedním. Prý to není univerzál jsem četl, což mě utvrdilo v tom, že to bude velmi speciální. Nevim, jestli nejhorší nebo nejlepší ale laťka je u mě položena už docela vysoko. Zároveň tady chci říct, že je super, že né každý dostane stejnou masáž se stejnou energií, náladou i pocity. To podle mého soudu, dělá erotické masáže, nevšedním zážitkem jelikož je to vše o té společné chemii a řekl bych že i vzájemných sympatiích. Prý má skvělý úchop, což bych mohl přirovnat i k Monice. Sice masáž jako taková byla zvláštní ale happy end byl tehdy fakt hodně cool. Takže určitě mám v příštích týdnech na plánu zkusit znovu Moniku z RH a uvidíme, co z toho bude. Možná bych dal s Monike jen hoďku a půl. Ale to se ještě uvidí dle nálad a touhy.

Teď ale zpět k Lindě. Jako vždy, přicházim ve velmi dobrém rozpoložení, do Staropramenné ulice, která není nikterak rušná. Pravda, někdy potkáte vycházet ze dveří jiného masážníka, někdy ani to ne a jdete prostě na sólo, což mě osobně asi nejvíc vyhovuje.

Po příchodu mi podává ruku menší slečna. Začne mluvit automaticky anglicky, což se mi mimochodem v Rabbit hallu, stává docela často. A jasně, já to chápu protože v mé prvotní zrychlené řeči, se může stát že holky si o mě můžou myslet, že mluvim anglicky a jsem cizinec. Pak jim samozřejmě dojde, že se mýlily. Tak se hnedka oba zasmějeme. Nicméně abych tolik neodbíhal, tak seznamovací sprcha mi přišla taková fajn. Ani né divoká ani né nudná. Když jsem jí pevně objal a chtěl jí dát pusu na tvář, hnedka cukla a řekla hnedka že neneene. Což jsem ale hnedka zpracoval a okamžitě jsem se snažil Lindu uklidnit, že nebyl záměr jí políbit. Ona to z mého výrazu a chování taky rychle pochopila a všechno bylo ok.

Přešli jsme do pokoje. Tam jsem si hnedka lehl na břicho. I když ve zprávě kterou jí operátor poslal bylo že na takhle delší čas, klidně můžeme dát 2 kola. Nicméně masáž kupodivu Linda nezačala masáží nohou a chodidel, ale naopak hnedka b2b. Chvílemi to bylo velmi erotické, chvílemi jen taková běžná ero masáž. Po zhruba hodince, jsem inicioval první kolo. To bylo velmi ale velmi skvělý. Kolega Lourb zmínil skvělý úchop a taky že jsem se toho i já dočkal. Nebylo to vůbec špatné. Přišlo mi, že má opravdu kvalitní ruční práci. A to se opravdu potvrdilo. Při pomalém a klidném čistění, to bylo taky docela éro zážitek.
Bohužel jediné mínus, co bych Lindě vytkl, že se s ní pánové moc nepobavíte. Sem tam si klidně pokecá ale na nějaký deep talky to fakt neni.
Při rozjíždění druhého finiše jsem se ani neotáčel a už zůstal na zádech. Ten druhej happy end byl o něco slabší protože Linda řekla že jí už bolí ruka. Jop, vlastně se tomu můžeme zasmát a pobavit se, protože tohle slyšet od ero masérky co měla se mnou masáž teprve od sedmi večer a byla tam klasicky do desíti nebo možná i jedenácti, mi přišlo vážně pochopitelné. Kdyby to řekla stylem: Sorry, já už tě neudělám, už jsem vyhonila moc d*cks, tak by to znělo určitě mnohem chladnějš a neempaticky. Takhle to řekla celkem na pohodu a naopak uvítala mojí spolupráci (tu ruční).
Ještě trochu pomazlení a už zas zpátky do sprchy která byla už řekl bych ze strany Lindy, otevřenější a víc jsme byli v kontaktu a sem tam úsměv a srandičky.
Heleďte kolegové, tohle mě i docela baví poznávat nový masérky. Vždycky je to takový specifický prolomování ledů a zkoušení, co se komu líbí. Zároveň ale holky sem tam bojujou s výslovností (u mě) a porozumění mé autistické řeči, takže o to více je to zábavný a baví mě to. Někdy musim víc vyslovovat, někdy je to naprosto v pohodě a přijdu sám sebou. Při odchodu z druhé sprchy, jsem usušil i Lindu a Linda se jen usmála a potěšilo jí to. Pak už jsem byl ale na pokoji trochu popoháněnej, protože nás tlačil čas.

Druh masáže: body to body
Délka masáže: 120 minut
Cena masáže: 3800,-

https://www.tapky.info/?5127,linda-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá)

Linda4-683x1024-0.jpg Linda1-1-683x1024-1.jpg

1.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx