Erotické masáže Praha

Šarlota – Le Velour

Podle fotek na webu jsem měl původně spadeno na Karolínu, ale nakonec mě čůro přetáhlo k Šarlotě. Ani jednu jsem neznal, ale víc mladšího masa tentokrát vyhrálo. Salon jsem jel navštívit poprvé, recenze tam mají všechny masérky dobré, tak jsem to bral jako jistotu. Měl jsem lingam masáž a těšil se, že okusím něco nového a jiného oproti klasickým b2b. Byť tohle mělo dle popisu obsahovat také nějaké prvky z b2b, ale prostě s větším zaměřením na pyj.

Vchod je de facto z kraje náměstí Jiřího z Poděbrad, takže dost živá lokalita. Jsou to sklepní prostory, ale vypadá to tam dobře. Vítá mě Šarlota v nějakým průhledným plášti, na vysokých podpatcích a v pěkným prádle. Je to mladá Česká a vypadá sympaticky. Vzhledově jsem si ji představoval samozřejmě trochu jinak, fotky trochu zavádějící. Ale jinak první dojem z HW/SW celkově dobrý a zdá se, že parametry popisu asi odpovídaj.

Jelikož si v tom salonu jedou hlavně BDSM, tak mě nepřekvapil její hravý a dominantní přístup. Nějak jsem si nemohl pomoct, ale v jejím podání mi to přišlo spíš takový úsměvný. Ale abych nekazil partu, tak jsem se do hry zapojil. Začátek lehčím výslechem na gauči převážně na téma BDSM masáže, což mě teda v tu chvíli moc nezajímalo. Po chvílí jsem dostal rozkaz vstát a komplet se svleknout za jejího přihlížení z gauče, což jsem tedy s radostí vykonal a začal se těšit na výplatu za můj první casting. Pak jsem poslán sám do sprchy a po navratu jsem opět usazen do gauče. Šarlota odhodila plášť, sedla si na mě a začalo se to pomalu rozjíždět. Tohle se mi líbilo a oceňuji nápaditý rozjezd. Osobně nemám totiž rád, když přijdu s masérkou na pokoj a ta se automaticky okamžitě svlékne bez žádného teasingu. Po odstrojeni prádla jsem si všiml, že není vyholená, což já teda obecně rád, ale tady by to sneslo nějakej sestřih, aby to působilo víc upraveně. Ale chápu, že k tomu jejímu stylu se to jakoby hodí. Když odhodila i ty jehly, tak mi najednou přišlo, že má tak 150cm a podsaditou postavu.  Ale ženský křivky tam byly pořád patrný a naštěstí při masáži jsou ty holky v takových polohách, že to pak téměř vždy vypadá koukatelně.
Masáž začala rovnou na zádech, většinou roztírání oleje rukama, k tomu nějaké mazlení s takovým lehce sadističtějším průběhem a občasné pohlazení či pohonění mého lingamu. Při tom jsem se dozvěděl, že jakékoliv doteky na její intimní partie jsou zakázaný pod pohruškou bolestivého trestu. Tak jsem si šel pro ten trest, ale žádný nepřišel, nýbrž jen už přesvědčivější upozornění, že ten zákaz byl myšlen vážně. Ale vše s úsměvem a do té atmosféry to zapadlo. Pak si sedla na mě, abych si pohrál s tělem a prsama, při tom si pořád dávala pozor, aby mezi našimi genitáliemi zůstala vzdálenost minimálně 3 parseky. Párkrát mi nacpala prsa nebo spíš hrudní koš do obličeje. Pak jsem si teda ještě řekl o pózu 69 a to bylo z b2b asi vše. Celá tato b2b část masáže proběhla za poslechu přednášky o bdsm pomůckách pro pány. Pak se přesunula k nohám a já očekával start lingam masáže. Nějakou chvíli mi ho tam pohoňkavala víceméně pořád stejnou technikou a pak k mému udivení řekla něco, že jí mám klidně poradit, jak mě rychleji udělat. Došlo mi, že čas se naplňuje. Já přitom čekal, že teprve začne nějaký ten edging nebo postupný gradovaní a střídání technik, když je to ta lingam masáž. No co už, nakonec jsem to tak nějak z donucení vysypal a padal pryč s myšlenkou, že já blb měl zůstat u té Karolíny.
Popravdě to byla asi první masáž, při které jsem nebyl nijak zvlášť vzrušenej. Nepomohla tomu ani ta groteskní muzika vhodná spíš někam na burlesque. V tu chvíli jsem si uvědomil, jak jsou ty russian oplodňováky vlastně super. Šarlota se snaží být jakože dominou a evidentně ji to baví, ráda si hraje a škádlí, ale mě to v jejím podání nějak vůbec netankovalo. Masážní sestava taková, že jsem se už po pár minutách začal těšit, až to skončí a budu moct jet domu na fotbal. Jinak atmosféra byla během celého procesu příjemná a uvolněná. Plus to mělo takovej tématickej průběh, což přidá na zážitku. Za mě celkově ale slabota. Zažil jsem daleko lepší a s nižší cenovkou.
program:
Lingam
60min
2200,-
hodnocení:
(nic moc)

image_1236502918-1.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx