Erotické masáže Praha

Tina – Candy Shop

Můj nejlepší „masážnický“ zážitek. Uvozovky jsou na místě, protože s masáží to moc společného nemělo, oleje jsem na sobě neměl ani gram, na hnětení zatuhlé krční páteře jsme si ani nezkoušeli hrát.

Lepší než sex. Tuhle frázi už jsem v několika recenzích četl a nevěřil jsem. Sám jsem za sebou měl několik masáží – některé lepší, ale byly i takové, kdy jsem přemýšlel, jestli by mi nebylo líp, kdybych si pomohl sám u počítače. Ale tahle seance s Tinou byla nejen na jiném levelu, tohle byl jiný sport.

Nevím, co to bylo, ale masáž ne. Takhle si představuju rande s milenkou …snad až na tu platbu na konci 🙂 Domluvili jsme se na typu masáže (jak zbytečné, když se na to dívám zpětně), řekl jsem, že připlatím za líbání a ohledně pussycat že uvidíme v průběhu.

Pak mě svlékla, já ji, odhrnula mě na postel, začali jsme se mazlit a líbat, pak šlo dolů i spodní prádlo a přesunuli jsme to do sprchy. Následoval frontální útok, až jsem ji trochu krotil směrem do mazlivé romantiky. Mydlení, honění, nastavování, otáčení, omývání, tulení, nádhera.

Vzájemně jsme se osušili a čekal jsem povel typu „tak si lehni na břicho a začneme“. Místo toho následovalo něco jako předehra. Mazlení, líbání (i s jazykem, fakt jak s milenkou), hlazení. Žádný scénář. Pak jsem se zeptal, jestli ji můžu lízat, natočil jsem si ji, jak jsem potřeboval, roztáhla nohy a chutnala úžasně. Předvedla mi pěknou show, vzdychání, nehty drásala prostěradlo, jak to bylo s orgasmem nevím, ale ta šťáva v mé puse zahrát nejde.

Pak už jen střípky – lehá si k mému ocasu, honí, dívá se mi do očí, otevře pusu a vyjede jí pořádný kus slin. Bez ztráty očního kontaktu trefila žalud pěkně na špičku. Masterpiece! Tohle musím naučit manželku. Další střípek – chci ji pohladit mezi nohami a taky si na to přiflusnout, aby to pěkně klouzalo. V ten moment mě napadne, že by to mohlo vadit, tak jsem jí řekl, ať mi na tu ruku plivne ona.

Nic nebyl problém, ani sekundu jsem neměl pocit, že by radši byla jinde.

Další pojem ze zdejších recenzí – imitace sexu. Konečně jsem to taky zažil. Držela si ptáka mezi nohama, evidentně venku, ale zakryla ho rukou. Jak byla mokrá a klouzala po mě, dost možná bych ani nepoznal, kdyby vklouznul uvnitř. Pěkně na koníčka, energicky, prsa jí skákaly, oči přilepené na moje. Nádhera.

Vlastně až taková nádhera, že jsem ji musel zabrzdit a domluvili jsme se, že to zakončím na prsa. Já ve stoje, ona klečí, drží si prsa a dívá se mi do očí. Já vím, že se opakuju, ale tohle je tak zatraceně sexy! Na prsa jsem stříkal už mockrát, i doma, ale Tina i tohle posunula do jiného vesmíru. Začala si mě roztírat po celých prsou, trochu jsem jí s tím pomohl, líbali jsme se, pak mazlili, takže jsme byli totálně celí zamrdaní …abych použil nejvýstižnější termit 😉

U jiných holek jsem zažil po první ulpělé kapce útok na krabici s kapesníky, tady jsme se mazlili a líbali dál a dál. Boží. Do té sprchy jsme šli snad po pěti minutách, pěkně v klidu se umyli, mazlili se… Když jsme se znovu otírali, padlo slovo masáž. Myslím, že se mě ptala, jak se mi líbila moje masáž. Pak jsme se museli smát, že tohle s masáží fakt nemělo nic společného. Nevím, kde tam mají hodiny, ale ještě prý zbýval čas, tak jsme urovnali předchozí akcí zmuchlané prostěradlo, a ještě jsme se mazlili, líbalo, hrál jsem si s jejíma prsama, zkoumal zadek atd. I to trvalo dobu, až mi nevyhnutelně špitla do ucha, že budeme končit.

Pomohli jsme si do šatů, někam na chvíli odběhla, pak jsme vyřídili peníze – jestli to chápu správně, tak dva tisíce byly základ, po pětistovce za líbání a pussycat a ještě jsem přidal další pětistovku osobního ohodnocení (taky zbožňujete korporátní termíny na nepatřičných místech?), protože jsem byl fakt v sedmém nebi.

V předchozích postech jsou tu diskuse o její postavě, prsou a bocích. Musím přiznat, že není můj typ, ale to, co předvedla, všechny ostatní dojmy naprosto překrylo.

tina-16.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx