Erotické masáže Praha

Chanel – Rabbit Hall

Podnik: Objednávka cez WA deň dopredu bez problémov. Taká Rabbitia klasika, pekné čiste s erotickým nábojom. Sprcha na izbe a veľké zrkadlo na boku.

Vzhľad: Chanel me nižšia štíhla baba s peknými prsiami aj zadkom. V tváry má oblejšie črty, čo nie je úplne môj štýl, no na druhú stranu ju to robí vzhľadovo výnimočnú oproti ostatným babám a vyzerá to roztomilo. Žiadne tetovania ani pearsingy si nepamätám.

Osobnosť: Milá, starostlivá, ukecaná. Celé to malo priateľskú atmosféru čo je určite lepšie, ako keby bola ľadová kráľovná, no nebol tam ani dostatočný erotický náboj.

Sprcha: Sprcha bola očistná. Trochu provokácie, ale hlavne sme sa rozprávali.

Masáž na bruchu: Bola to podrobná masáž od rúk, cez chrbát až po nohy. Potom nasledovalo pár B2B skĺznutí. Trochu nastavovania do zrkadla, ale inak minimum GFE prvkov a okrem faktu, že ma masírovala mladá pekná baba sa o erotične nedá veľmi hovoriť.

Masáž na chrbte: Otočka v polovici, možno až trochu neskôr. Natrela sa olejom asi až viac, ako by bolo potrebné. Pár krát sa po mne skĺzla a potom prešla do polohy 69, kde ostala väčšinu času. Občas to prestriedala s polohou, keď sedela vedľa mňa, ale otočená k mojim nohám. Dotykom po celom tele sa nevyhýbala. Podobne ako na bruchu však chýbali GFE prvky, žiadne vzdychanie ani reakcie, pritúlenie, minimum pohľadov do očí. Bolo to také až mechanické.

Po masáži: Po masáži sme išli rovno do sprchy, zase príjemný pokec ako s kamarátkou. Potom už len odprevadenie, čas dodržaný.

Záver: Chanel je mladá štíhla baba so sexy postavou a špecifickými črtami tváre. Na masáži nebolo nič vyslovene zlé, ale chýbali mi tam GFE prvky a väčšie erotično, celá masáž bola dosť mechanická. Možno to len medzi nami necvaklo alebo mala blbý deň. RH má však laťku nastavenú vyššie. Ja opakovať nebudem a odporúčiť môžem tak na pol. Masáž nie je zlá, ale sú lepšie možnosti.

Masáž: 60min Mix za 1800Kč

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 8/10, masáž: 6/10, GFE: 3/10, celkovo:  (průměr, nic moc)

https://tapky.info/?4642,chanel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Chanel9-1-3.webp Chanel8-2.webp Chanel5-0.webp Chanel7-1-1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 srpna, 2024 03:27

U Chanel jsem byl na své druhé masáži, byl jsem za ní protože je můj typ, nejsem ošklivý a přesto byla masáž podobně mechanická a asi díky mojí stydlivosti jsme si ani bohužel vůbec nepokecali, takže i když je nádherná, tak už chodím jinam, možná je to tak lepší, těžko se nezamilovat. Jo na konci masáže, když zbývalo asi 10.minut, tak se přitulila, ale ani jedna společná sprcha, což mě hodně mrzelo, ale chápu, měla krásné udělané vlasy…

19 srpna, 2024 23:13
Reply to  Radex

Lol you are paying so you don’t have to be Ryan gosling to start a conversation. I know real ugly people who made good friends with some of the working girls(not here but Helsinki).

20 srpna, 2024 01:06
Reply to  JonSnow

Sure, you’re lucky you don’t know what real shyness is, I have it especially with beautiful ladies.

5 září, 2024 23:05

V Rabbitu Chanel už není.
Nevíte někdo, zda někam přešla?

6 září, 2024 10:00
Reply to  ExPlayer

Chvilku byla nazpět v Europeanu, ale už není ani tam.

user1902
6 září, 2024 10:32
Reply to  alex_murphy

aktualne som videl jej inzerat v passion. ale co som pocul, tam je loteria, koho dostanete, takze neviem, ci aj realne je a existuje a pracuje tam.

9 září, 2024 21:29
Reply to  ExPlayer

E-massage.cz are advertising Chanel on their telegram. Maybe check with the operator, I have never been to Chanel so I can’t tell if it’s same girl.

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx